bugün verecektim 1 gibiKan testi verdinizmi
Tekrar test yapın kanama çok azssa kan verin kimisi adet görüyor ama hamile oluyor herkesin bünye aynı değilbugün verecektim 1 gibi
çok kötü oldum ya hamileyim diye düşünmüştümTekrar test yapın kanama çok azssa kan verin kimisi adet görüyor ama hamile oluyor herkesin bünye aynı değil
Adet kanaması gibi mi yoksa leke şeklinde kanama mıkızlar test yapmıştım 2 side pozitif di bugün kanama geldi sanırım test yanlıştı adetimde 2 gün geçti ne düşünmeliyim
Canim beyaz tut kurusu varsa ondan yap onun üstüne tanımam 1bucuk su bardağı kaynayan suya 1 yemek kaşığı at bir taşım kaynat ılık bir şekilde iç geçmiş olsunKızlar selam iş yerindeki tuvalwtten sistit oldum 1 haftadır mafetti antiniyotıkte kullanmak istemiyorum bi kere içtim evdekilerden iyi gelit gibi oldu mantar yaptı bu seferde eczNeden fitil ve yabanmersisni ekstre kapsülü aldım böyle bi takviye kullanan varmı işe yararmı acaba zaten daha bata var antiniyotıkte kullanamıyorum korkumdan ayva dut falan kaynatıp içicem artkk yoksa antiniyotıksız geçmezmi ya geçiren varmı antibiyptıksız
Hangi marka test yaptınız acabaçok kötü oldum ya hamileyim diye düşünmüştüm
Canınızı sıkmayın bende adet oldum ama leke şeklinde tam olamıyorum.Bend Ebu ay çok bekledim ama nasip üzüntüye mahal vermeyelim sadece kendimizi yıpratmis oluyoruz. Rabbim tez zamanda verecek inşaallahçok kötü oldum ya hamileyim diye düşünmüştüm
laboquik markaHangi marka test yaptınız acaba
nasip tabi rabbimin bir zamanı vardırCanınızı sıkmayın bende adet oldum ama leke şeklinde tam olamıyorum.Bend Ebu ay çok bekledim ama nasip üzüntüye mahal vermeyelim sadece kendimizi yıpratmis oluyoruz. Rabbim tez zamanda verecek inşaallah
bi anda boşalmış çamaşırım dolmuş normalde böyle başlamazda sanırım adet umut aramamak lazımAdet kanaması gibi mi yoksa leke şeklinde kanama mı
Ederim cnm pazar günü belli olur varmı yok mu bakalım kısmetAy çok az kalmış hadi inşallah vardır canım haber et banada
Malaesef testlerin güvenirliliği baya düşmüş bende ilk denedigim ay net pozitif görüp ertesi gün bir anda regl olmuştum cok şaşırmıştımkızlar test yapmıştım 2 side pozitif di bugün kanama geldi sanırım test yanlıştı adetimde 2 gün geçti ne düşünmeliyim
Cnm senin günün geçmiymişdi bu testle ilgili bilgim yok ama inşallah vardır baska marka yapmış mıydınKızlar bugün yine yaptım silik çıktı ilk3 dakikada
aynı durumu yaşıyorum bende malesefMalaesef testlerin güvenirliliği baya düşmüş bende ilk denedigim ay net pozitif görüp ertesi gün bir anda regl olmuştum cok şaşırmıştım
Hayırlısı olsun cnm sıkma canını denemeye devam nezmandır deniyrsun senaynı durumu yaşıyorum bende malesef
Adet günüm bugün dünde test yapıp buraya atmıştım Bebetime yaptım bide awoks dün ikisi pozitif Awox negatifti bugünde yaptım bebe time yine pozitif başka marka yok bir tane tek eczane var burdadaCnm senin günün geçmiymişdi bu testle ilgili bilgim yok ama inşallah vardır baska marka yapmış mıydın
Awoks negatifse şüpheli ozman cnm hepsi pozitif olsa verebiliyorssn kan ver istersen bekleyebilyorsan 2 gün daha daha bekle yada hayırlısı olsun inşallah gelmiştir bebeşinAdet günüm bugün dünde test yapıp buraya atmıştım Bebetime yaptım bide awoks dün ikisi pozitif Awox negatifti bugünde yaptım bebe time yine pozitif başka marka yok bir tane tek eczane var burdada
5 aydır deniyorum cnm bi boş gebelik yaşadımHayırlısı olsun cnm sıkma canını denemeye devam nezmandır deniyrsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?