Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar selam iş yerindeki tuvalwtten sistit oldum 1 haftadır mafetti antiniyotıkte kullanmak istemiyorum bi kere içtim evdekilerden iyi gelit gibi oldu mantar yaptı bu seferde eczNeden fitil ve yabanmersisni ekstre kapsülü aldım böyle bi takviye kullanan varmı işe yararmı acaba zaten daha bata var antiniyotıkte kullanamıyorum korkumdan ayva dut falan kaynatıp içicem artkk yoksa antiniyotıksız geçmezmi ya geçiren varmı antibiyptıksız

Canim beyaz tut kurusu varsa ondan yap onun üstüne tanımam 1bucuk su bardağı kaynayan suya 1 yemek kaşığı at bir taşım kaynat ılık bir şekilde iç geçmiş olsun

kızlar test yapmıştım 2 side pozitif di bugün kanama geldi sanırım test yanlıştı adetimde 2 gün geçti ne düşünmeliyim
Malaesef testlerin güvenirliliği baya düşmüş bende ilk denedigim ay net pozitif görüp ertesi gün bir anda regl olmuştum cok şaşırmıştım

Cnm senin günün geçmiymişdi bu testle ilgili bilgim yok ama inşallah vardır baska marka yapmış mıydın
Adet günüm bugün dünde test yapıp buraya atmıştım Bebetime yaptım bide awoks dün ikisi pozitif Awox negatifti bugünde yaptım bebe time yine pozitif başka marka yok bir tane tek eczane var burdada

Adet günüm bugün dünde test yapıp buraya atmıştım Bebetime yaptım bide awoks dün ikisi pozitif Awox negatifti bugünde yaptım bebe time yine pozitif başka marka yok bir tane tek eczane var burdada
Awoks negatifse şüpheli ozman cnm hepsi pozitif olsa verebiliyorssn kan ver istersen bekleyebilyorsan 2 gün daha daha bekle yada hayırlısı olsun inşallah gelmiştir bebeşin

Kan verdim bu sabah canım yarın öfkeden sonra çıkar eve gelirken eczacıyada sordum anlattım durumu ben bu testi sağlık ocağından veriyorum yanıltmaz onda çıktıysa vardır dedi emin şekilde bi tane daha aldım yaptım oda pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…