İnslalah canım aminCanim nasil olayim bebis yolu bekliyorum hala... sen nasilsin sende ayni durumdasin anladigim.. insallah bebislerin gelecegi haberini almak uzereyizdiramin canim aminnn insallah saglikla gelsin bebisler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnslalah canım aminCanim nasil olayim bebis yolu bekliyorum hala... sen nasilsin sende ayni durumdasin anladigim.. insallah bebislerin gelecegi haberini almak uzereyizdiramin canim aminnn insallah saglikla gelsin bebisler
![]()
Cokmu yüksek degeriniz ilaç verir normalde doktorunuzProlaktinin düşmesi için napmaliyim ilac mi verir doktor
22.67 çıkmış canimCokmu yüksek degeriniz ilaç verir normalde doktorunuz
Çok yüksek değil benim 33 çıktı ilaç vermedi doktor beslenmene dikkat et dedi bir ay sonra yine gel dedi22.67 çıkmış canim
Cnm sınır 25 sınara yaklaşmış ama yüksekte sayılmaz ama yükselmesin diye önlemini al doktora gidecektinz ne oldu ne dedi doktor22.67 çıkmış canim
Yaptım çıkmadı canım ya erken gebelik testi awox sabah sabah sevinmiştim ya1 Nisan cstlamaysa bugun yarın adet günün gebelik varsa çıkar hemen hadi inşallah nezman gelecek testin
Yaptım canım erken gebelik negatif çıktıCanim cizgi olmus ama testte bozuk gibi duruyor. Yeniden test yapsan daha saglikli olur
Tüh yaaYaptım canım erken gebelik negatif çıktı![]()
Yarın günüm canım çok şaşkınım ya neye güveneceğizTüh yaabu yil inanilmaz yalanci pozitif cikardi bu testler ben anlamadim neden boyle olduysa
insani bos yere umutlandiriyor yaa.. kac günün var regle canim
O değilde adam çok heveslendı kursağında kaldıYarın günüm canım çok şaşkınım ya neye güveneceğiz
Devlet hast. Gitmistim Allah versin doktorlarda insan gibi muamele yapmiyo ki iste sonucum çikti yarin gidicem yanina adetim gelmedi betada istemisti oda negatif aksamdan beri gelmedi diye kendimi umutlandirmistim yikildim yineCnm sınır 25 sınara yaklaşmış ama yüksekte sayılmaz ama yükselmesin diye önlemini al doktora gidecektinz ne oldu ne dedi doktor
Nasil önlemler almaliyim ki canim bilmiyorum ben iste sonuclari göstermeye gidince rahim filmide isticemCnm sınır 25 sınara yaklaşmış ama yüksekte sayılmaz ama yükselmesin diye önlemini al doktora gidecektinz ne oldu ne dedi doktor
Benim 33 çıkmıltı bana ilaç falan vermedi ama adet değildim verirken ve yaklaşık iki aydırda adet olmamıştım o yüzden yüksek çıkmış olabilir miCnm sınır 25 sınara yaklaşmış ama yüksekte sayılmaz ama yükselmesin diye önlemini al doktora gidecektinz ne oldu ne dedi doktor
Çok yüksek değil canm benimki 70 di Dostinex verdi kullandım düştü göğüse teması azalt ve süt ürünlerini kıs bu ay22.67 çıkmış canim
Canım sen regl oldun mu sokuldu mu ne durumdasinTüh yaabu yil inanilmaz yalanci pozitif cikardi bu testler ben anlamadim neden boyle olduysa
insani bos yere umutlandiriyor yaa.. kac günün var regle canim
Bende şuan regl olmadim o yüzden mi kiÇok yüksek değil canm benimki 70 di Dostinex verdi kullandım düştü göğüse teması azalt ve süt ürünlerini kıs bu ay
Gercekten neye güveneceğimizi şaşırdık o kadar haklisin ki..Yarın günüm canım çok şaşkınım ya neye güveneceğiz
Vallahi bende sirf esimi heveslendirmemek icin test yapmiyorum. Yalniz yapmak istemiyorum yapmisken onla yapayım diyorum ama test yapcam demek bile bir umut oldugu icin hic konusunu açmıyorum...O değilde adam çok heveslendı kursağında kaldı
Yok canim olmadi sökülme. Lekelenme oldu ve kesildi. Kasık agrim arada gelip gidiyor. Bende guvenip test de yapamiyorum. Bakalim zaten ben 15inden sonra test yaparim diyordum ya. Eger yerlesme flnsa zaten 3 5 gün sonra cikiyormus testlerde.Canım sen regl oldun mu sokuldu mu ne durumdasin
Bende şuan regl olmadim o yüzden mi ki
Yani o kadarını bilmiyorum canm kan verdiğin günden de kaynaklı olabilir genelde regln 3. Günü bakıyorlarMuhtemelen bugün regl olucam ben süt ürünü tüketmiyorum ama tamam canim yemem içmem tek öyle olsun