Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Eklentiler

• IMG_0562.webp
    IMG_0562.webp
    90,2 KB · Görüntüleme: 65
Cnm sınır 25 sınara yaklaşmış ama yüksekte sayılmaz ama yükselmesin diye önlemini al doktora gidecektinz ne oldu ne dedi doktor
Devlet hast. Gitmistim Allah versin doktorlarda insan gibi muamele yapmiyo ki iste sonucum çikti yarin gidicem yanina adetim gelmedi betada istemisti oda negatif aksamdan beri gelmedi diye kendimi umutlandirmistim yikildim yine

Cnm sınır 25 sınara yaklaşmış ama yüksekte sayılmaz ama yükselmesin diye önlemini al doktora gidecektinz ne oldu ne dedi doktor
Benim 33 çıkmıltı bana ilaç falan vermedi ama adet değildim verirken ve yaklaşık iki aydırda adet olmamıştım o yüzden yüksek çıkmış olabilir mi

Muhtemelen bugün regl olucam ben süt ürünü tüketmiyorum ama tamam canim yemem içmem tek öyle olsun

Yarın günüm canım çok şaşkınım ya neye güveneceğiz
Gercekten neye güveneceğimizi şaşırdık o kadar haklisin ki..
O değilde adam çok heveslendı kursağında kaldı
Vallahi bende sirf esimi heveslendirmemek icin test yapmiyorum. Yalniz yapmak istemiyorum yapmisken onla yapayım diyorum ama test yapcam demek bile bir umut oldugu icin hic konusunu açmıyorum...
Canım sen regl oldun mu sokuldu mu ne durumdasin
Yok canim olmadi sökülme. Lekelenme oldu ve kesildi. Kasık agrim arada gelip gidiyor. Bende guvenip test de yapamiyorum. Bakalim zaten ben 15inden sonra test yaparim diyordum ya. Eger yerlesme flnsa zaten 3 5 gün sonra cikiyormus testlerde.

Back
X