Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canim degerlendiremeyecekseniz siparisini ver gelecek aya degerlendirirsiniz. Elinde bulunsun hangi sehirdesin bilmiyorum ama cumartesi de kargolar calisiyor cumartesine yetisir anca en erken sanki

Canim bak bunda da çıkmışsss cok guzelll🙏😍 hep dualarimdasiniz gruptaki herkesss. Ayy daha yeni bir bebis amaaa. Cok güzel haberr. Saglikla ilerlesin.
Yaa çok sevinçliyim İnşallah hepimizin ki sağlıkla ilerler, diğer konuştuğumuz herkes de tek tek pozitif olsun 😍😍

Canim degerlendiremeyecekseniz siparisini ver gelecek aya degerlendirirsiniz. Elinde bulunsun hangi sehirdesin bilmiyorum ama cumartesi de kargolar calisiyor cumartesine yetisir anca en erken sanki

Canim bak bunda da çıkmışsss cok guzelll🙏😍 hep dualarimdasiniz gruptaki herkesss. Ayy daha yeni bir bebis amaaa. Cok güzel haberr. Saglikla ilerlesin.
Ben ovü testlerinde sürekli koyu kırmızı görüyorum pco sebebiyle daha önce kullandım aklımı kurcalayıp dueuyordu olmayacak zaten boşuna çabalamaya gerek yok bir yıl dolsun tedaviye giderim

Ben ovü testlerinde sürekli koyu kırmızı görüyorum pco sebebiyle daha önce kullandım aklımı kurcalayıp dueuyordu olmayacak zaten boşuna çabalamaya gerek yok bir yıl dolsun tedaviye giderim
Canim inositol takviyesi aliyorsan bir yandan duzelmeye baslar ovu testleri de. Umutsuz olma. Hersey yolunda gider insallah

Amin canım sağ olasın bence çatlama öncesi değerlendirmek çok daha önemli benim o şekilde tuttu. Yumurta çatladığında içerde sperm olması önemli. Senin de muhtemelen yarın çatlaman olur 😊1 gün pik gördüm dün silik çıktı bugün daha azdı 2 gün değerlendirdik inşallah soldan yumurtlamisimdirda inşallah sağlıkla tutar canım

Adetim 12 gün geçince negatif 17. Günü bu gün tekrar yapmalı mıyım

Niye olmayacağını düşünüyorsun canım ? Hormon testlerini yaptırdın mı

Kızlar bu sabah yaptm awox marka 🥲

Eklentiler

• IMG_20250424_070654.webp
    IMG_20250424_070654.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 66
Bir tane yaptırdım koyarım buraya ilaç vs vermedi bir 10 gün sonra tekrar gidip yaptıracağım
Bu test adetliyken mi yapıldı peki ? Reglin 2 ya da 3. Günü yaptırılması lazım. Bi de prolaktinin yüksek çıkmış niye ilaç vermedi

Kızlar merhaba, sizleri sessiz takip edenlerdenim, yardımınıza ihtiyacım var, normalde bat günüm dündü lâkin Salı günü akşam benden kahverengi çamur gibi bir akıntı geldi, ben de regli oldum sandım, sabaha bekledim, hiçbir şey yok, bu sabah baktım hiçbir şey yok, öyle damla gibi de değildi ama bildiğin regli başlangıcı gibiydi 1 kez gördüm daha görmedim, hala daha sökülmedi, test yapmak istemiyorum geçen ay 4 gün geciktim yaptım ertesi gün oldum, bu sefer epey beklemek istiyorum ama çok da heyecanlanıyorum🙄

Bu test adetliyken mi yapıldı peki ? Reglin 2 ya da 3. Günü yaptırılması lazım. Bi de prolaktinin yüksek çıkmış niye ilaç vermedi
Yok adet gecikmem olmuştu öyle yaptı bilmiyorum ilaç vermedi hatta takviyr falan da vermedi ben burda duyduklarımla birşeyler yapmaya çalıştım şimdi git bir ay sonra yine gel dedi sadece

Back
X