• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Sen kadın doğuma gittn mi canım aile hekimi mi verdi ? Ben kendim ocean marka folik asit aldım metilfolat olduğu için
Dün gittim canım bunu verdi değerde artış görünce diğer kan testlerinizde ve idrar kültürü falanda aldı öncesinde hiç kullanmadım folik asit

Yok canım olmadım randevusuz gitmiştim hiçbir doktor kabul etmedi biri tek oda rica minnet kan verecek dedim sonuç çıkınca görüştük muayene ettimmi dedi bende etmediniz dedim bu derde daha kese gözükmez dedi hafta ya tekrar çağırdı işte Sunsun9 Sunsun9

Yok canım olmadım randevusuz gitmiştim hiçbir doktor kabul etmedi biri tek oda rica minnet kan verecek dedim sonuç çıkınca görüştük muayene ettimmi dedi bende etmediniz dedim bu derde daha kese gözükmez dedi hafta ya tekrar çağırdı işte Sunsun9 Sunsun9
Evet canım ben biraz beklemeyi düşünüyorum o yüzden gitmişken kalp atışı da duyayım diye yoksa stresli oluyor bence

Merhaba normalde dün bat günümdü ama olmadı bugünde çamur gibi akıntım var kahverengi sizce gebelik midir yaşayan var mı?

Yaa kızlar benimde beta düzenli arttı en son 2450 çıktı ama vajinal ultrasonda kese görünmedi çok endişeliyim 😣😣

Kızlar değerim 84.7 çıktı çok şükür 🌸
Tebrik ederim canım cok iyiii sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻 bende bugun dr gittim alttan muayne etti polip minicikmiş almaya gerek görmedi zararı olmaz dedi bu ay klomen başlattı , ayrıca inositol folik asit, d vit, krom cinko içeren bir takviye verdi . Sen demiştin inositol diye cok şükür bugun pcos için kendi söyledi bu ay başlıcam yumurta takibide yapıcaz inşallah bizlerede nasip olue 🥰🥰❤️❤️🌸

Kullandim canim ben her ay kullandim hatta. Ovülasyon testleri beni rahatlatiyordu, en azindan yumurtlama catlama bilip ona göre degerlendirip sonrasini akışına birakiyordum. Tavsiye ederim.
Kuzum şöyle, pik yakalayabiliyor musun alip takip yapmani tavsiye ederim. Çünkü onemli olan o gunleri degerlendirmek zaten. Asiri oynak degilse 2.gun kanlarin test dogru gosterir bence al. Bir gebenin günlüğü veya innovita al ama veya şöyle diyim laboquick haric baska marka al 😒 test alip denemelisin koyulasma olur belki bir dene birsey olmaz canim
Teşekkür ederim

☺️☺️😍🙏🏻çok sevindim darısı başımıza

Canim tebrik ederim 😍 hadi gözün aydın 💗 saglikla gelsin bebislerimiz inşallah 🙏🤗

Tebrik ederim canım cok iyiii sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻 bende bugun dr gittim alttan muayne etti polip minicikmiş almaya gerek görmedi zararı olmaz dedi bu ay klomen başlattı , ayrıca inositol folik asit, d vit, krom cinko içeren bir takviye verdi . Sen demiştin inositol diye cok şükür bugun pcos için kendi söyledi bu ay başlıcam yumurta takibide yapıcaz inşallah bizlerede nasip olue 🥰🥰❤️❤️🌸
Evet canım pcos için özellikle inositol çok faydalı bence bana iyi geldi çünkü inositole başladığım 2. Ayda hamile kalmış oldum 😊
Maşallah gözün aydın canım 😍🩷
Teşekkür ederim 🥰 inşallah pozitifler daha da artar ❤️ isteyen herkese nasip olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🥹🤲🏻

Kızlar 2-3 gün önce kadın dogumcuya gittim üc aydır duphaston kullanıyorum bitince gel demisti, muayene etti tekrar ve yine gebelige engel hicbir durum omadıgını söyledi
Merak ettigim su, hala adet olmadım ve olacakmısım gibi bir his bile yok, gebelik durumu varsa doktor bunu görebilir miydi alttan muayene esnasında? Bilgisi olan var mı

Back
X