Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Yok adet gecikmem olmuştu öyle yaptı bilmiyorum ilaç vermedi hatta takviyr falan da vermedi ben burda duyduklarımla birşeyler yapmaya çalıştım şimdi git bir ay sonra yine gel dedi sadece
Bir dahakine reglın 2 yada 3 gününe git direk bnce bende bugün tekrar kontrole gideceğim bakayım ne diycek

Kızlar merhaba, nasılsınız? Pozitifler hayırlı olsun :anneadayı: :nazar: O sevinci en kısa zamanda biz bekleyenler de yaşarız inşallah:KK200:

Nasıl gidiyor bekleyişler? Bende bat tarihi 10 mayıs ama bu ay tuhaf şeyler oldu, 9-11.günlerde yumurtlama belirtileri yaşadım. Normalde bu belirtileri ve yumurtlamayı 16. günde yaşardım geçen aylarda. Bu ay ovü testi de yapmadım hiç... Açıkcası çok yoruldum. Kendimi akışa bıraktım. Zaten günaşırı en geç 2 günde bir ilişki oluyor diye artık salıverdim. O kadar hasretle bekliyorum ki... Akışa teslim olarak, sadece ve sadece yürekten bebeğime kavuşmayı hayal ederek dileyerek yaşıyorum bu günlerimi. Umarım isteyen herkesin dileği gerçek olur.
Vignette Vignette canım durumlar nasıl? 3 Mayısta mıydı transfer? :KK68:

Ben sabah ovilasyon testi yaptım ilk çizgi kadar siyah değildi akşam yapsam çıkar mı kızlar bu şekilde yapan var mı

Kızlar merhaba, nasılsınız? Pozitifler hayırlı olsun :anneadayı: :nazar: O sevinci en kısa zamanda biz bekleyenler de yaşarız inşallah:KK200:

Nasıl gidiyor bekleyişler? Bende bat tarihi 10 mayıs ama bu ay tuhaf şeyler oldu, 9-11.günlerde yumurtlama belirtileri yaşadım. Normalde bu belirtileri ve yumurtlamayı 16. günde yaşardım geçen aylarda. Bu ay ovü testi de yapmadım hiç... Açıkcası çok yoruldum. Kendimi akışa bıraktım. Zaten günaşırı en geç 2 günde bir ilişki oluyor diye artık salıverdim. O kadar hasretle bekliyorum ki... Akışa teslim olarak, sadece ve sadece yürekten bebeğime kavuşmayı hayal ederek dileyerek yaşıyorum bu günlerimi. Umarım isteyen herkesin dileği gerçek olur.
Vignette Vignette canım durumlar nasıl? 3 Mayısta mıydı transfer? :KK68:
Yok kuzum adet bekliyorum dün fitilim bitti. Doktor bittikten 3-4 gün sonra adet olursun demişti. Adetin 2. günü kontrole gidicem her şey yolundaysa transfer hazırlığına başlayacağız şu an için kesin tarih yok.

Ocak ayından beri birlikte beklediğimiz arkadaşlarımız sıra sıra pozitifleri görüyor inşallah biz de en kısa sürede sağlıklı bir gebelik haberi alırız da doğumu da birlikte bekleriz :KK200:

babylovee babylovee Sunsun9 Sunsun9 kızlaaar inositolü kullanmaya başladıktan kaç ay sonra hamile kaldınız
Ben 2. Ay kalmış oldum canım. İlk ay morlife kullandım regl başından itibaren ama hepsini bitirmedim yumurtlama olunca bıraktım. İkinci ay ocean kullanmaya başladım reglden itibaren 15 şase içtim yine yumurtlama olunca bırakmıştım diğer aya da kalsın diye ama gerek kalmamış oldu hamile kaldım. Yumurtlama olunca bırakmayıp 30 gün kullanabilirsin ama doktor fazla kullansan da sorun olmaz zaten bu vitamin depolanmıyor demişti pcosun varsa mutlaka dene derim özellikle ocean marka yumurtlamayı hissettiriyor

Yok adet gecikmem olmuştu öyle yaptı bilmiyorum ilaç vermedi hatta takviyr falan da vermedi ben burda duyduklarımla birşeyler yapmaya çalıştım şimdi git bir ay sonra yine gel dedi sadece
İstersen başka bir doktora da git canım. Tahlili de adetliyken vermeye çalış. Pcosun varsa inositol tavsiye ederim

babylovee babylovee Sunsun9 Sunsun9 kızlaaar inositolü kullanmaya başladıktan kaç ay sonra hamile kaldınız
Canim ben 3.ayimda pozitifi gördüm. Rehl ile baslayip yumurtlama catlama görüp artı 3 4 gün daha kullanip biraktim o sekilde kullandim. Ben inolac kullandim oldukca da memnun kaldim. Druma da sordum kullan cok faydali icerik güzel demisti. Ek olarak da vitaminlerle destekle vucudunu ama. Insallah cabucak pozitifi görürsün sen ve bekleyen tüm kızlar.. hep dualarimdasiniz 🙏🥰

Selam kızlar
Bu ayda fos geçti. Geçen ay tüp bebek denedik folikül boş çıktı devam edemedik. Doktor iki ay bekle dedi. Bu ay hadi belki doğal olur dedim. 6 nişanda regl oldum bugün 18. Günüm ve regl oldum :( sanırım artık yumurtam kalmadı :((( çok çok üzgünüm. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık. Bu durumda olup düzelten var mı ? Yada düzelir mi ?

Kızlar doktorda. Şimdi çıktım 30 yaşından itibaren gebelik planlamasnda 6 ay süre veriyoruz gebelik oluşmazsa aşamalara geçiyoruz dedi alttan yine baktı rahim istediğimiz gibi yumurtaa folikoln gayet güzel sağda ve solda 3 er tane var şuan hepsi sağlıklı kaliteli dedi hormon testi tekrar aldı eşimden sprem testi istedi benden rahim filmi ama eşimin test sonucuna göre hareket edelim dedi bazen zorlayıcı doğumlarda tüpler zarar gorebilyormus benmde doğumum zor olmuştu bebek iri diye folik asit dışında hiçbir ilaç kullanman grekmiyor dedi inositol sordum ihtiyacn yok para tuzağı bnlar dedi folik asiti bile eksik diye vermiyoruz size kullanmazsanız bile olur depolanmyor sağlıklı beslenme ile bnlar çok rahat karşılanıyor dedi rahim filmi için 12bin 300 istediler eşimin sonuçları temiz çıkarsa yaptırmaya gerek yok dedi ondan sonrra bir 6 ay daha denmeye devam ederiz dedi 1 yıl içinde yine gebelik olmazsa aşılama aşamasına gecebiliriz dedi hızlandırmak için zaman kaybı olmasn diye hayırlısı bakalım inşallah hicbisey gerek kalmaz

Back
X