- 20 Ekim 2007
- 785
- 1
- 296
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
merhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim ve felaket kabızlık çekiyorum. doktorum toz şeklinde bir ilaç verdi gece yatarken alıyorum sabahları beni biraz rahatlatıyor. göbeğim çok şiş yani tam anlamıyla raharlayamıyorum ne olacak bu böyle kabızlıktan dolayı bebeğime bişey olur mu Allahım korkuyorum yine....
inşallah görürsünüz canım.
çilek kivi falan yiyorum kabızlığı tetiklemez demi hamile olduğumu beklediğim zamanlar yediğim muz ve çikolatanın haddi hesabı yok ögrendim ki kabızın arkadaşlarıymış bir daha yer miyim.
öncelikle çok yorgun ve üşengeçlik hissettim kolumu kaldırmak istemiyordum uyuklamalar sabah kalkmak istemiyordum sık sık acıkıyordum. Agızımın içinde pis bir tat vardı sigaradan tiksindirdi beni gögüslerim şişti hassaslaştı ve uçları koyulaştı kasıklarımdada arada batmalar ve agrılar oldu.
14 mayıs'a ekleyebilirsin canım. biraz canım sıkıldı tabi ama ben daha yolun başındayım. bu 7. ayımız olacak korunmayı bırakalı. ama çevrenin baskısını hissediyorum üzerimdeonu nasıl takmayacam kafaya bilmiyorum.
bu ay için önümde 2 ihtimal var;
1. hiç bir şeyi takip etmeden,kendimi de dinlemeden bir ay deneyecem
2. doktora gidip durumu anlatıp kontrol filan olacam. (erken mi bilmiyorum ama....)
hayatım doktorlara kalsa bekletiyorlar bazı şeyler için. ne olduğunu bilmediğimiz için endişe duyuyoruz ya olmazsa diye. ben kendi başıma yaptırdım herşeyimi. zaten rutin muayne oluyorum. ekstra olarak kan ve idrar tahlilleri yaptırdım. tiroid için endişeliydim ona baktırdım. gebeliğe engel olduğunu bildiğim prolaktin baktırdım. gebelik öncesi toksoplazma baktırdım. bir arkadaşım toksoplazma yüzünden bebeğini aldıracak sakatlık yapıyormuş. bugünde eşim gitti sperm testi yaptırdı. ohhh bi rahatladım sorma. çok şükür eşimdede bendede problem yok. şimdi kendime 3 ay süre verdim. yenide olmazsa yumurta takibine başlıyacağım en son aşama rahim filmi. bizde 6 aydır deniyoruz 2 düşüğüm var. ama yılmadım ve daha ümitli bir şekilde devam ediyorum.
aa diptis kis sendemi suuk yaptin bacim bak bilmiyodum bunu peki nedenleri neydi senin adetlerin ve yumurtlaman duzenlimidir benim hormon testleri pek iyi cikmadi am kismet iste herseyde hayir var bende tedavi gorcem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?