Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Buraya da yaz valla merak ettim ama bence hamilesin. Belirtileri yazar mısın? Kendimde belirti aramaktan öldüm ama tık yok bir progesteronum yüksek diye umutluydum ama o da yüksek çıksa da hamile kalmama durumu olabiliyormuş🥺
Kuzum göğsümde damarlar çıktı burada da sordum ama regl döneminde çıkıyor muydu hiç bilmiyorum. Başka da gözüme batan bi şey olmadı. Şimdi predictorla yaptım o da pozitif verdi 🥹
IMG20240422114002.jpg

3 gün gecikmeye aşırı silik varla yok arası bir çizgi var. 3 güne göre daha koyu olması gerekmez mi yoksa bu durum da normal mi ne düşünüyorsunuz?

Hayır döngüm başlamadı testte yapmadım çünkü bende pko var regl tarihim bazen değişebiliyor bekliyorum. Bu ay ovulasyon testi denedim çok emin değilim ama eğer yumurtlama olduysa 12 nisanda oldu o yüzden test için erken sanırım
Evet test için biraz daha beklemeniz gerekiyor bende de pcos var ve gerçekten hamile kalmayı düşünmeden önce düzenli olan tarihlerim gebelik düşünmeye başlayınca yok oldular

Ben yüksek çıkarsa daha çok telaş yaparım ya galiba :KK70: ilişki 10 günlük çünkü daha 🥹
Canım tebrikler 🤩🤩 ya ilişkiden 10 gün sonra hemen belli oluyor mu erken gebelikte 😨 belirtin falan nasıl şuan ne hissediyorsun bende bel ve arada kasik ağrısi var şuan inşallah vardır benimdee ya😊 bu arada senin bat güncellenmemis listede galiba bi bakayım dedimde

X