- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Ne güzel anlatmışsın canim çok teşekkürlerMerhaba canım aslında yumurtalar adette büyümeye başlıyor adet çıkışı gebe kalan bu yüzden mümkün ,bizim bir tane yumurtamız olmuyor bazı aylar iki kere bazı kadınlar 3 kere bile yumurtlama yaşayabiliyor önemli olan yumurtanın kalitesi bunu bir doktor çok güzel anlatmıştı aslında sağlıklı bir annenin hamile kalma oranı senede %15 Ken pcos ve diğer problemli annelerin hamile kalma oranın ne kadar düşük olduğunu siz düşünün hamile kalmak bir mücize demişti. O yüzden stres yapmayınVe ne kadar düzenli adet olursanız olun yumurtlama zamanı değişebilir akıntınızın yoğun olduğu gün yumurtanız olgunlaşmış çatlamak üzere olduğunu gösteriyor bence adet bittikten sonra 2 günde bir ilişki yaşamak en güzeli ve en stressizi
Anladım canım kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyorlar inşallah ikimzde çabucak kavuşuruz bebişlerimizeHemen hemen bende 3 4 Mart gibi bekliyordum geciktim test yaptım evde çift çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım yine çift ama öncekine göre daha silikti gittik hasatnede kan verdim 20.98 gibi bir değerle hamile olduğumu öğrendim. Değer rakibi için sağlık ocağına gittim hastane uzak diye 10 Şubat reglm dedim dedi gününü geç öyle gel. Ben kendimi biliyorum günü gününe hiç olmam hep erken gelir dedim yapmadı tahlil sinir oldum.
Canım ben gördüm.hadi hayırlısı olur inşallahAdetime 5 gün kala yaptım var mı sizce
Canım sanki bende gördüm sağlıkla ilerlesin inşallahAdetime 5 gün kala yaptım var mı sizce
evet canım geç olursunKızlarr bir şey soracağım geçen ay kimyasal geçirdim normalde hep düzenli olarak adetimin 15. Gününde pik görürdüm testte ama bu ay 21. Günü pik gördüm ve ovulasyon testindeki çizgi nerdeyse simsiyahtı aşırı koyuydu. Normalde 23 nisanda regl olmam lazım ama geç yumurtlama olduğu zaman adet gecikir mi
İnşallah CanımNe güzel anlatmışsın canim çok teşekkürlerherşey istediğin gibi olur seninde inşallah
İnşallah canıım hepimiz için öyle olurevet canım geç olursuninşallah o günleri değerlendirmişsindir kimyasal dan sonra kalma olasılığı yüksek oluyormuş inşallah öyle olur
Evet erken gebelik testiCanım sanki bende gördüm sağlıkla ilerlesin inşallaherken gebelik testi bu dmi?
valla ben var diye duymuştum ne kadar doğru bilinmez tabi. Ve her ay sağlıklı yumurtluyoruz diye birşey yokmuş ki bazı dönemlerde gebelik olacak kadar yumurta büyümezmiş o olgunlukta olmazmış bu yüzden Dr 1 sene deneyin felan dermiş burada okuduklarım araştırdıklarım kadarıylaİnşallah canıım hepimiz için öyle olurdeğerlendirdik canım pikten bir önceki akşamı değerlendirdik sabah pik olmuştu, ertesi gün sabah da çatlamıştı değerlendirdik o gün de acaba testteki rengin koyuluğu ile yumurta kalitesinin ilgisi var mı ya geçen ay iki çizgi de aynı renkti mesela aynı marka testte ama ilk kez bu kadar koyu gördüm
Teşekkür ederim evet birkaç gün sonra kan testi veririmCanım ben gördüm.hadi hayırlısı olur inşallahbence biraz daha bekleyip sonra kan ver
oooAdetime 5 gün kala yaptım var mı sizce
Belirtin var mı şuan ya da hissettigin bir belirti oldu muEvet erken gebelik testi
Bel kasık ağrısı var şu an hissettiğimBelirtin var mı şuan ya da hissettigin bir belirti oldu mu
bak kuzum burada biraz bilgi vermişKızlar merhaba bu ay femara kullandım x2 doktorum 21. Gün progesteron vermemi istedi. Sonucum 37.18 çıkmış. Bu ne anlama geliyor bir bilen çıkar mı?Gebelik şansım yüksek mi?
Yaa kuzum çok teşekkür ederimbak kuzum burada biraz bilgi vermişaslında güzel birşey burayı okuyunca tabi ama Dr ne diyecek o daha önemli Progesteron Hormonu Nedir, Kaç Olmalı? - Acıbadem Hayat
Batma gibi mi oluyor kasik bende de var da ama adetime 12 gün var daha benimBel kasık ağrısı var şu an hissettiğim