Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Yumurtlama zamanı şeffaf uzayan akıntım oluyor sondaki günlerde d kasik ağrısı bel ağrısı girince çatladı herhalde diyorum doğrumu acaba yoksa tam tersi o günden sonramı yumurtlama başlıyor

Anladım canım 19-22 gün arası bakılıyormuş zaten seninde güzel çıkmış demekki yumurtlaman oluyor
Yumurtlama oluyor şükürde anlayamadım niye oluşmadığını hala valla bayramdan sonra tekrar tesr yaptırıcam galiba saglık ocagında bakarlarmı acaba bu değerlere

Yumurtlama zamanı şeffaf uzayan akıntım oluyor sondaki günlerde d kasik ağrısı bel ağrısı girince çatladı herhalde diyorum doğrumu acaba yoksa tam tersi o günden sonramı yumurtlama başlıyor
Ovulasyonla takip ettinizmi pik gününğz bu periyodunuzun hangi gününe denk geliyor bu belirtilerle birlikte

Yumurtlama oluyor şükürde anlayamadım niye oluşmadığını hala valla bayramdan sonra tekrar tesr yaptırıcam galiba saglık ocagında bakarlarmı acaba bu değerlere
Bursada yaşıyorum ben bulunduğum semtteki sağlık ocağı hormon tahlili yaptırmıyor. Rahim filmi mutlaka aklında olsun onda bişey çıkarsa bide boşu boşuna hormon almış olursun

Kızlar Selam. Bat 11 nisan 2 gün gecikme ile test sonucum 1143 çıktı. Son regl günüm 15 mart. Acaba geçen ay üstüne görmüş olabilir miyim. Çünkü 3 4 haftalık gebelikte bu kadar yüksek olmuyor diye biliyorum

Merhaba Test yaptinizmi

Gunaydin kizlar 2 gun önce predictor erken gebelik testiyle tes yapmıştım silik cikmisti bugun sabah yaptım çıkmadı aynı test ilk saniyeler test bozuk gibi oldu hatta sonra dagildi 1.test 2gun önce yaptığım 5 dk içinde çıktı 2.test bugun ilk hali 3.test bugun dağılmış hali

Eklentiler

• 20240410_100446.jpg
    213,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 20240412_081443.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 20240412_090359.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba, ilk kez ovulasyon testi alacağım? Hangi marka önerirsiniz? Reglim 2 güne bitecek hemen alıp başlamam lazım
Bende aynı soruyu sordum çoğunluk Innovita demişti bende aldım gayette memnunum zaten uygulamalar var otomatik yüzde bile gösteren onlarıda kullanıyorum bakalım neler olacak

Bu testler insana kafayı yedirtir ilkinde bariz belli diğerlerinde ben birşey göremedim gerçekten sinirden gülüyorum halimize test al silik çizgi ay acaba yanliş mı bi daha tesst yap yok e şimdi bi var bi yok bi daha al sabah yap yok ya bide kan yapalım derken kafayı yiyoruz sonra stres en büyük düşman bu zamanda gelde stres yapma ya

Aynen canım bide predictor herkes iyi test diyo bugun öğlen kan verecek bakalim netleşir ozaman en azından adeti beklerim duruma göre 4 gun var zaten rüyalarıma bile giriyor dun akşamda miratech erken gebelik testi yaptım o da bozuk gibi cikti

Eklentiler

• 20240412_000809.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 66
Sonucunu bizimle de paylaş lütfen hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…