- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.787
- 30
Haklısın ben hiç sağ mı sol mu ayırt edemiyorum yarım saat süren şiddetli bi ağrı oluyo sağ mı sol mu anlayamıyorum onuOh süper açılmış çok şükür belkide genelde sağdan yumurtluyordun ondan olmamıştı. Ben mesela klomen kullanırken 2 ay üst üste sağdan yumurtladım hep. İnşallah hayırlı haberler alırsın tez zamanda canım
Evet bak haklısın. Hep kime gittiysem vajinal usg de yumurtaların çok yaşına göre de gayet iyi demişlerdi. Demek ki yumurta rezervi sorunlu görülürse amh isteniyor. Bu dediğin de büyük bi soru işareti üç yumurta farklı farklı çatlıyor demek baksana hiç bilmiyodum. Testin normal demi nasıl cıktı bende bi bakayım progesteron istenmiş miHiç bilmiyorum canım bendende istenmedi. Bence doktor yumurta sayılarına falan bakarak yönlendiriyor amh için ya. Bende letu kullandım bu ay bugün 22. Günüm doktor 22. Gün progesteron testi ver dedi verdim sonucu doktora attım yumurtan çatlamış bu akşamıda değerlendirin dedi. Ama anlayamadım 2 nisanda gitmiştim kontrole 3 yumurtamın oluştuğunu 3-5-7 nisanı değerlendirmemi söylemişti. O zamandan bu zamana yumurta mı kalır benim kafamı karıştırdı. Acaba diyorum 3 yumurta var dedi birinden biri geç mi çatladı
Normalde bende anlamam sadece yumurta geliştirici kullandığımda anlıyorum doktor söylüyor. Amin inşallahHaklısın ben hiç sağ mı sol mu ayırt edemiyorum yarım saat süren şiddetli bi ağrı oluyo sağ mı sol mu anlayamıyorum onubu ay gebelik oluşmazsa 3. Günü gel tedavi şekillerini konuşalım dedi. Batı bekliyorum . Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allahım isteyen dileyen hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Evet bende öyle düşünüyorum amh konusunda. Valla bilmiyorum nasıl çatlıyorlarEvet bak haklısın. Hep kime gittiysem vajinal usg de yumurtaların çok yaşına göre de gayet iyi demişlerdi. Demek ki yumurta rezervi sorunlu görülürse amh isteniyor. Bu dediğin de büyük bi soru işareti üç yumurta farklı farklı çatlıyor demek baksana hiç bilmiyodum. Testin normal demi nasıl cıktı bende bi bakayım progesteron istenmiş mi
Benim de böyle çıkmış sonuç bana da normal d vit düzenli kullan dedi o her şekilde yükseliyor kuzum onun dışında başka bişi demedi hsg cekildim adet bittikten 4 gün sonraEvet bende öyle düşünüyorum amh konusunda. Valla bilmiyorum nasıl çatlıyorlar12,3 çıktı sonucum doktor iyi olduğunu söyledi. Referansta 3,35 20 arasıydı 21. Günde
Ne değişik bişey ya hesapla hesapla işin içinden çıkılmıyor vallahiEvet bende öyle düşünüyorum amh konusunda. Valla bilmiyorum nasıl çatlıyorlar12,3 çıktı sonucum doktor iyi olduğunu söyledi. Referansta 3,35 20 arasıydı 21. Günde
Senin prolaktin bakmışlar canım süt hormonuna. Benim ki progesteron yumurta çatlayınca yükselen bi hormon. Senin yine d vit iyiymiş benim en son 6-7 falandıBenim de böyle çıkmış sonuç bana da normal d vit düzenli kullan dedi o her şekilde yükseliyor kuzum onun dışında başka bişi demedi hsg cekildim adet bittikten 4 gün sonra
Vallahi ya keşke diyorum hiç bişey bilmeseydim. Belki o zaman daha rahat olurdumNe değişik bişey ya hesapla hesapla işin içinden çıkılmıyor vallahi
Bende öyle vala negatifi görmeyim diyorum üzülmemek adına ama test alırım son 4-5 gün kala diye düşünüyorum dayanamayp. Başkada hiçbie belirti hissetmiyorum yumurtlama zamanımıda anlayamadım adet bittikten sonea 5.gün yumurtlwma akımtısı gibi gmrdüm akımtım fazlalaştı cok az da kan vardı sızıntı şeklinde ama 2 gündürde akıntım fazlalaştı tekrar mıBende de aynısı var ama genelde akıntı yaşadığım için kendimi heveslendirmek istemiyorumama negatif görmekten korkmasam neredeyse test alacağım..
Laboquic güzel bence kaset test şeklinde ovulasyon testleri tek tek paketli inovita kullanıp memnun kalanda cok ikisinden birini seçebilirsiniz benceMerhaba, ilk kez ovulasyon testi alacağım? Hangi marka önerirsiniz? Reglim 2 güne bitecek hemen alıp başlamam lazım
Yok canım hiç yaptırmadım
Ben sadece innovita kullandım o iyi bence hassasliği diğerlerini bilmiyorum. Ben geçen ay kullandım ama hamile kalamadim bu arada. Ama test iyi yani. Olmadı diye kötü diyemem.Merhaba, ilk kez ovulasyon testi alacağım? Hangi marka önerirsiniz? Reglim 2 güne bitecek hemen alıp başlamam lazım
Aa evet çok pardon isimleri karıştırmışımSenin prolaktin bakmışlar canım süt hormonuna. Benim ki progesteron yumurta çatlayınca yükselen bi hormon. Senin yine d vit iyiymiş benim en son 6-7 falandı
İlk gebeliğimde hiç bişi bilmiyodum hatta korunuyo gibi bi durumumuzda vardı kaşla göz arası oldu sürpriz oldu. Ama şimdi ovü öncesi sonrası satı batı bilmem nesi bilmediğimiz kalmadı ama yine de işin içinden çıkamıyorumVallahi ya keşke diyorum hiç bişey bilmeseydim. Belki o zaman daha rahat olurdum
Gerçekten bişeyleri öğrendikce kurcaladıkça daha zorlaşıyor işlerİlk gebeliğimde hiç bişi bilmiyodum hatta korunuyo gibi bi durumumuzda vardı kaşla göz arası oldu sürpriz oldu. Ama şimdi ovü öncesi sonrası satı batı bilmem nesi bilmediğimiz kalmadı ama yine de işin içinden çıkamıyorum
Kuzum bu ay pik gününde doktora gir estradiol testine baktır. 180 ve üzeri çıkarsa yumurtan kaliteli demek. Pikten sonraki 7,8 ya da 9. Gün tekrar git onda da progesteron baktır yumurtan kaliteli çatlamış mı ona bakıyorlar. Eğer bunlarda sorun yoksa sorun yoktur bebeğimKızlar iyi bayramlar , 28 günde bir adet oluyorum ama adetin 9,10. Günü yumurtlama pik oluyor testlerden takip ettiğim kadarıyla çok erken değil mi ? Testlerim yanıltma payı olur mu acaba ..
19.gün baktırmıştım progesteroan ben 13.2 cıkmıştıSenin prolaktin bakmışlar canım süt hormonuna. Benim ki progesteron yumurta çatlayınca yükselen bi hormon. Senin yine d vit iyiymiş benim en son 6-7 falandı
Bir kaç farklı marka tesr alıp deneyebiliesiniz arkadaşımın biri adetten bitimindeki haftada yumurtlama yaşayıp hamile kaldığını söylemişti bana doğurgan olduvu zamanmış adetten sonra doktora baktırmış yumurtan büyümüş yaparsan hamile kalırsın demiş yapmış kalmış bizede şöyle motive veren doktor olsa vala iyi olur bence birazda şey psikoljık yaKızlar iyi bayramlar , 28 günde bir adet oluyorum ama adetin 9,10. Günü yumurtlama pik oluyor testlerden takip ettiğim kadarıyla çok erken değil mi ? Testlerim yanıltma payı olur mu acaba ..