Özel kliniklerle görüşseydiniz keşke bugünKızlar 2 gün gecikme ile kan verdim 1143 çıktı. Pihtilasma vardı bende 3 kez kimyasal gebelik gecirdim, bi an önce kan sulandiriciya başlamam gerekiyor diye düşünüyorum. Ama polikliniklere randevu yok bayram tatilinden dolayı. Telaş yapıyorum. Sizce napmaliyim
Bulunduğum şehirde, pazartesiye kadar hizmet vermiyorlarÖzel kliniklerle görüşseydiniz keşke bugün
İnşallah canim teşekkürler. Biz üst üste 4 gün yumurtlama çatlama derken çok değerlendirdik sanırım sperm kalitesi düşünce olmadı sen ara vererek yap yine de nolur nolmazÖneriniz için çok teşekkür ederimİnşallah tez zamanda pozitif görürsünüz
Benimde 16. Günüm olacak yarın reglim 1 gün gecikti yumurtaların çatlamış demişti ama bir tanesi hafif kistli dedi ondan dolayı reglim gecikmiş olabilir mi normaldir hiç gecikme yaşamam ve şu an akıntım süt gibi geliyorSiz kaçıncı gün pozitif gördünüz ben 17. Gündeyim test yapacağım akşama çok moralim bozuk negatif olacak biliyorum başka çarem yok yapayım yüzleşeyim testinizin görsellerini atar mısınız kan vermediniz mi daha
Ben her iki taraftanda yumurtlamıştım yani tüplerim tıkalı değil denilebilir miOh süper açılmış çok şükür belkide genelde sağdan yumurtluyordun ondan olmamıştı. Ben mesela klomen kullanırken 2 ay üst üste sağdan yumurtladım hep. İnşallah hayırlı haberler alırsın tez zamanda canım
İkiz gebeliklerde de yüksek oluyor diye biliyorum baya güzel çıkmış sonuç hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar Selam. Bat 11 nisan 2 gün gecikme ile test sonucum 1143 çıktı. Son regl günüm 15 mart. Acaba geçen ay üstüne görmüş olabilir miyim. Çünkü 3 4 haftalık gebelikte bu kadar yüksek olmuyor diye biliyorum
Canım tüp tıkanıklığının yumurtlamayşa alakası yokmuş ya yani ultrasonla yada yumurtlama olup olmamasıyla belli olan bişey değilmiş. Sadece rahim filminde belli oluyor diye biliyorumBen her iki taraftanda yumurtlamıştım yani tüplerim tıkalı değil denilebilir mi
Sağ ol canım tek yerden yumurtluyorum denilince acaba dedim hsg çekilmedim hiç ondan sordum bizde olmayınca acaba mı dedimCanım tüp tıkanıklığının yumurtlamayşa alakası yokmuş ya yani ultrasonla yada yumurtlama olup olmamasıyla belli olan bişey değilmiş. Sadece rahim filminde belli oluyor diye biliyorum
Anladım canım. Ne zamandır deniyorsunuz ?Sağ ol canım tek yerden yumurtluyorum denilince acaba dedim hsg çekilmedim hiç ondan sordum bizde olmayınca acaba mı dedim
Kuzum yok zaten her ay bi taraftan yumurtlarsınSağ ol canım tek yerden yumurtluyorum denilince acaba dedim hsg çekilmedim hiç ondan sordum bizde olmayınca acaba mı dedim
Test yaptım canım negatif …Dündü olmadım 1-2 gün daha beklemeyi düşünüyorum canım geçen ay kimyasal yaşadım çünkü
10 ay oldu bu ayAnladım canım. Ne zamandır deniyorsunuz ?
Sağda iki solda bir yumurta vardı benim yumurtlama dönemimde o dediğiniz farklı mı çok bilmiyorum kusura bakmayınKuzum yok zaten her ay bi taraftan yumurtlarsın
Evet 1 gün arayla olması daha iyiymiş, öyle deneyeceğizİnşallah canim teşekkürler. Biz üst üste 4 gün yumurtlama çatlama derken çok değerlendirdik sanırım sperm kalitesi düşünce olmadı sen ara vererek yap yine de nolur nolmaz
Kuzum adet döneminde folliküller iki taraftada oluyor ama her ay bi taraftan yumurta çatlayavak boyuta gelip çatlıyor diye biliyorum. Ama ben de yanlış biliyor olabilirimSağda iki solda bir yumurta vardı benim yumurtlama dönemimde o dediğiniz farklı mı çok bilmiyorum kusura bakmayın
Aynen canim hatta 2 günde bir de olur bu ay öyle deneyecegiz biz de bakalım inşallah istediğimiz gibi olur sonuçlar bol şansEvet 1 gün arayla olması daha iyiymiş, öyle deneyeceğiz
Teşekkürler.hepimize bol.sansAynen canim hatta 2 günde bir de olur bu ay öyle deneyecegiz biz de bakalım inşallah istediğimiz gibi olur sonuçlar bol şans
anladım canım alında bulunsun inşallah gerek kalmaz ama kalırsada sen bi tedaviye başlamadan önce eşin sperm testi versin sende rahim filmi çektir. Çünkü genelde hormon kullanan biz oluyoruz ve spermde veya tüplerde bir problem varsa vücudumuza boşu boşuna hormon yüklemiş oluyoruz10 ay oldu bu ay