Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Bir kaç farklı marka tesr alıp deneyebiliesiniz arkadaşımın biri adetten bitimindeki haftada yumurtlama yaşayıp hamile kaldığını söylemişti bana doğurgan olduvu zamanmış adetten sonra doktora baktırmış yumurtan büyümüş yaparsan hamile kalırsın demiş yapmış kalmış bizede şöyle motive veren doktor olsa vala iyi olur bence birazda şey psikoljık ya
Vallaha çok doğru ya, demekki hep beklediğimden erken oluyormuş pikim.. aslında 2 güne bir ilişki şart adetten sonra temiz bi 10 gün..

Kuzum bu ay pik gününde doktora gir estradiol testine baktır. 180 ve üzeri çıkarsa yumurtan kaliteli demek. Pikten sonraki 7,8 ya da 9. Gün tekrar git onda da progesteron baktır yumurtan kaliteli çatlamış mı ona bakıyorlar. Eğer bunlarda sorun yoksa sorun yoktur bebeğim
Ayyyy çok sağol çiçeğim yaaaa valla hiç bilmiyordum hiç gitmedim kadın doğuma ama bayram tatiline denk geldim bugün pik görünüyorum , her yer tatil🥚 bu ayda olmazsa zaten mecbur gidilecek mayısa … 🌷

Ayyyy çok sağol çiçeğim yaaaa valla hiç bilmiyordum hiç gitmedim kadın doğuma ama bayram tatiline denk geldim bugün pik görünüyorum , her yer tatil🥚 bu ayda olmazsa zaten mecbur gidilecek mayısa … 🌷
Tamam kuzum eğer estradiol baktıramazsan bile bugün pikmiş nasıl olsa 7-8 gün sonra git progesteron baktır en azından yumurtan sağlıklı çatlamış mı onu görürsün. Sonra regl döneminde de doktora gittiğinde bu sonucu söylersin en azından bunla alakalı bi sorun var en baştan bi ilaç verir o şekilde tedaviye başlarsın. Ben kontrole gittimeden önce bu değerlerime hep baktırdım. Sonra doktora gidip bu değerlerimi söyledim tamam her şey hazır direkt tedaviye başlarız dedi. İçimi hızlandırmış oldum 😀😀

Ovulasyonla takip ettinizmi pik gününğz bu periyodunuzun hangi gününe denk geliyor bu belirtilerle birlikte
İlk dusundugumuz zaman takip ettim baktım siliklestigi gün kasik ağrılarım oluyor öyle anlarım dedim sonra ovulasyon testini bıraktım. Ama şimdi tam çatlama zamanı eşimle bir araya geleceğiz o yüzden kafam karisti

Canım basıma aynısı geldi malesef. Kan verdim 5 cıktı ertesi sabah yine test yaptım bildigin pespembe cizgi vardı. Tekrar kan verdim 2 cıktı bida predictöre güvenmem asla
Simdi kan vermeye gidecem canim bi kac saate netleşir bende ona göre yol çizerim başka teste yaptım kaset softec diye ondada cikmisti bugun yaptığım ilk idrar değildi sivi almıştım bide

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay bugün adet günüm adet olmadım daha 3 gün önce kan vermiştim negatif çıktı bu kimyasal yüzden adetım geç gelecek olabilir mi yada 3 gün önce çıkan sonuç değişebilir mi sizce
Bende geçen ay kimyasal yaşadım bakalım bu ay adet düzenim ne olacak

Sonucunu bizimle de paylaş lütfen hayırlısı inşallah
Malesef negatif progesteron da baktırdım 0.bilmem Kac çıktı oda artık test konusu kapandı benim için hatta artık takmamaya calisacam burayada bi süre girmeyi düşünmüyorum inşallah hersey herkesin istediği gibi olur🤲

Adete 3 gün kala kan vermiştim negatif çıktı dün adet olmam lazımdı olmadım bugünde gelen yok daha 3 gün önce negatif görüp sonra pozitif olabilir mi sizce

Kızlar Selam. Bat 11 nisan 2 gün gecikme ile test sonucum 1143 çıktı. Son regl günüm 15 mart. Acaba geçen ay üstüne görmüş olabilir miyim. Çünkü 3 4 haftalık gebelikte bu kadar yüksek olmuyor diye biliyorum
Olabiliyor çünkü benim 1 gün gecikme ile 1580 di . Sağlıkla gelsin inşallah 🌹

Kızlar 2 gün gecikme ile kan verdim 1143 çıktı. Pihtilasma vardı bende 3 kez kimyasal gebelik gecirdim, bi an önce kan sulandiriciya başlamam gerekiyor diye düşünüyorum. Ama polikliniklere randevu yok bayram tatilinden dolayı. Telaş yapıyorum. Sizce napmaliyim

Yaptı

Yaptım canım negarif malesef adete 8 gün var suan. 5-6 gün sonra tekrarlıcam 2 tame test almıştım miratech marka bakalım ya bu ay cok olsun istiyorum dualarımızda can bulsun evlatlarımız insallah hepimizinde topikteki tüm arkadaşlarımında 💖🙏🏻🙏🏻
Ay daha çok varmış zaten çıkmaz ki testte. Amin inşallah

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay bugün adet günüm adet olmadım daha 3 gün önce kan vermiştim negatif çıktı bu kimyasal yüzden adetım geç gelecek olabilir mi yada 3 gün önce çıkan sonuç değişebilir mi sizce
Benim de düşük kanamasından sonra (kürtaj olmadım, kanamayla gitti) normal regl tarihimden 1 hafta sonra regl olmuştum. Hormonlar ilk ay hemen düzene girmiyor sanırım.

X