- 27 Mart 2023
- 930
- 322
İlk idrar gerekli miBende koydum denedim ama hissedemedim bişey döngümde 22. Günüm bugün adetimede daha var. Ama bu pıt pıt atan şeyin damar falan olduğunu düşünüyorum öyle el koyupta anlaşılacağını sanmıyorum. Ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama umutsuz olma Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş inşallah pozitif sonucu görürsündaha önce yorumunu okumuştum bir öncekinde 20. Gün adet olmuşsun belkide o zaman kimyasal gebelik falan olmuştu bende 2 kere klomen çatlatma iğnesi kullandım ilkinde 16. Gün 2.de 19. Gündü sanırım adet olduğumda ama 2.de enfeksiyonumda vardı o geciktirmiş olabilir demişti doktor. Normaldede 14. Gün test yapın diyorlar senin 3 gün geçmiş üstünden. Bence yap rahatla en azından bu ay yoksa ki inşallah vardır ama yoksada önümüzdeki ay için başka plan yaparsın atıyorum başka doktor görüşü alırsın yada klomen yerine femara veya letu kullanırsın ek takviye alırsın
Bence 2 test al birini şimdi birini yarın yap. Sonuçta yumurtlama üzerinden 17 gün geçmiş şimdide yapsan varsa belli olurİlk idrar gerekli mi
Bu ilaçlarında işe yaramaları kişiden kişiye değişiyor kimine klomen iyi geliyor kimine femara. Bu ara eşinde tahlil yaptırdı mı ? Sen hsg çektirdin mi. ? Daha önce hiç gebelik oluştumu ? Bu arada bende 2 yıldır deniyorum eşiminde benimde herşey normal tüpler açık ama olmadı. 3 yıl önce 6 haftalık düşük yaptım bir dahada hamike kalamadım. 2 klomen denedik sonuç alamadık. Bu ay letu kullandım mesela klomenle 1 yada 2 yumurtam büyürken letu ile 3 yumurtam büyüdü inşallah hayırlı sonuç alırızÇok teşekkür ederim femara kullanıyorum 2. Ay test yapacağım eşim alacak birazdan haber vereceğim sol kaşık ağrım olduğu için negatif sanıyorum regl olurum dedim 2.5 sene oldu rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben iğneyi 25 inde öğlen oldum 17. Gün iğneyi sayarsam 18. Gün ama 2 gün sonra çatlıyor ya 15 gün falan olmuş oluyırBence 2 test al birini şimdi birini yarın yap. Sonuçta yumurtlama üzerinden 17 gün geçmiş şimdide yapsan varsa belli olur
İnşallah bu ah sevinirsin canım film çektirmedim daha 3 kez deneyelim sonra dedi doktorum ama bu ay çektiricem galiba regl kaçıncı günü çekiliyorBu ilaçlarında işe yaramaları kişiden kişiye değişiyor kimine klomen iyi geliyor kimine femara. Bu ara eşinde tahlil yaptırdı mı ? Sen hsg çektirdin mi. ? Daha önce hiç gebelik oluştumu ? Bu arada bende 2 yıldır deniyorum eşiminde benimde herşey normal tüpler açık ama olmadı. 3 yıl önce 6 haftalık düşük yaptım bir dahada hamike kalamadım. 2 klomen denedik sonuç alamadık. Bu ay letu kullandım mesela klomenle 1 yada 2 yumurtam büyürken letu ile 3 yumurtam büyüdü inşallah hayırlı sonuç alırız
İnşallah bu ah sevinirsin canım film çektirmedim daha 3 kez deneyelim sonra dedi doktorum ama bu ay çektiricem galiba regl kaçıncı günü çekiliyor
Kimyasalın oldu düşüğüm oldu eşim test verdi iyiydi sadece morfoloji 2Bu ilaçlarında işe yaramaları kişiden kişiye değişiyor kimine klomen iyi geliyor kimine femara. Bu ara eşinde tahlil yaptırdı mı ? Sen hsg çektirdin mi. ? Daha önce hiç gebelik oluştumu ? Bu arada bende 2 yıldır deniyorum eşiminde benimde herşey normal tüpler açık ama olmadı. 3 yıl önce 6 haftalık düşük yaptım bir dahada hamike kalamadım. 2 klomen denedik sonuç alamadık. Bu ay letu kullandım mesela klomenle 1 yada 2 yumurtam büyürken letu ile 3 yumurtam büyüdü inşallah hayırlı sonuç alırız
Bencede yükselmez inşallah önümüzde ki ay olurBen klomen ve çatlatma iğnesi denedim bu ay ilk defa iğnenin 11. Günü test verdim maalesef sonuç negatif bu saatten sonra yükselmez diye düşünüyorum 0.204 çıktı
İnşallah bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinBencede yükselmez inşallah önümüzde ki ay olur
Onun için ilaç kullanıyor mu nasıl oluyor bilmiyorum ? Bak sonuçta hamile kalabiliyorsun bunun için bile sevinmelisin. Ama hsg çektirmeni öneririm ufacık bir yapışıklık bile engel olabiliyormuş. Adet bittikten 1 hafta içinde yaptırabiliyorsunKimyasalın oldu düşüğüm oldu eşim test verdi iyiydi sadece morfoloji 2
Yaaa evet ama artık yoruldum beni anlıyorsunuz biliyorum çok zor sol tarafıma yatamıyorum doluluk Çar sanki belli olur 1 2 saate test yapacağım zatenOnun için ilaç kullanıyor mu nasıl oluyor bilmiyorum ? Bak sonuçta hamile kalabiliyorsun bunun için bile sevinmelisin. Ama hsg çektirmeni öneririm ufacık bir yapışıklık bile engel olabiliyormuş. Adet bittikten 1 hafta içinde yaptırabiliyorsun
Evet çok doğru. Ben 3 senedir deniyordum. Sağ tüpüm tıkalı çıktı dr um da sizin söylediğiniz gibi söylemişti ufacık tıkanıklık bile engel olabiliyor diyeOnun için ilaç kullanıyor mu nasıl oluyor bilmiyorum ? Bak sonuçta hamile kalabiliyorsun bunun için bile sevinmelisin. Ama hsg çektirmeni öneririm ufacık bir yapışıklık bile engel olabiliyormuş. Adet bittikten 1 hafta içinde yaptırabiliyorsun
Evet anlıyorum insan belrti hissettikce dahada umutlanıyor aynı zamanda korkuyorda ama elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahtanYaaa evet ama artık yoruldum beni anlıyorsunuz biliyorum çok zor sol tarafıma yatamıyorum doluluk Çar sanki belli olur 1 2 saate test yapacağım zaten
Evet birde kanallar temizlendiği için daha kolay gebelik olur diyorlarEvet çok doğru. Ben 3 senedir deniyordum. Sağ tüpüm tıkalı çıktı dr um da sizin söylediğiniz gibi söylemişti ufacık tıkanıklık bile engel olabiliyor diye
2 nisanda cekildim bende inşallah faydası olur işlemden sonra sağ tarafım cok ağrı yapmıştı sonra doktorun yanıma cıkınca konuştuk sağ tüp tıkalıydı ama açtım dedi sağolsunEvet birde kanallar temizlendiği için daha kolay gebelik olur diyorlar
Oh süper açılmış çok şükür belkide genelde sağdan yumurtluyordun ondan olmamıştı. Ben mesela klomen kullanırken 2 ay üst üste sağdan yumurtladım hep. İnşallah hayırlı haberler alırsın tez zamanda canım2 nisanda cekildim bende inşallah faydası olur işlemden sonra sağ tarafım cok ağrı yapmıştı sonra doktorun yanıma cıkınca konuştuk sağ tüp tıkalıydı ama açtım dedi sağolsun
Galiba yapıldı bende tek yapılmayan test amh testi hem özelde gitmiştim bi süre hem devlete şimdi hsg mi de başka dr da çekildim amh neye göre isteniyor biliyor musunuz
Hiç bilmiyorum canım bendende istenmedi. Bence doktor yumurta sayılarına falan bakarak yönlendiriyor amh için ya. Bende letu kullandım bu ay bugün 22. Günüm doktor 22. Gün progesteron testi ver dedi verdim sonucu doktora attım yumurtan çatlamış bu akşamıda değerlendirin dedi. Ama anlayamadım 2 nisanda gitmiştim kontrole 3 yumurtamın oluştuğunu 3-5-7 nisanı değerlendirmemi söylemişti. O zamandan bu zamana yumurta mı kalır benim kafamı karıştırdı. Acaba diyorum 3 yumurta var dedi birinden biri geç mi çatladıGaliba yapıldı bende tek yapılmayan test amh testi hem özelde gitmiştim bi süre hem devlete şimdi hsg mi de başka dr da çekildim amh neye göre isteniyor biliyor musunuz