Canım galiba benim de erken çatlamış öyle hissediyorum. Değerlendirmedik te . Ovulasyon testim düne göre daha açık çıktı geç kaldımCanım ben 2 ay önce hayıt tohumunu sabah akşam içtim içtiğim ay erken çatlamış yumurta maalesef yumurtam olgunlaşmadığı için gebelik oluşmadı
Tamamdır canım teşekkür ederimDediğim gibi geç döllenme olabilir yarın ilk idrarla tekrar dene belli olur herşey
Maalesef canım aynısını bende yaşadımCanım galiba benim de erken çatlamış öyle hissediyorum. Değerlendirmedik te . Ovulasyon testim düne göre daha açık çıktı geç kaldım
Benim fsh çok yüksek ondan başladım. Dün akşam Meryem Ana otu da suya bırakmıştım boşa gitti çok üzüldüm yaMaalesef canım aynısını bende yaşadım
FSH in kaç canımBenim fsh çok yüksek ondan başladım. Dün akşam Meryem Ana otu da suya bırakmıştım boşa gitti çok üzüldüm ya
Tekrar test yaptım aynı marka bu sefer silik bile çıkmadıYani sen bilirsin canım ben olsam kan için 1 2 gün daha beklerdim testle koyuluk takip ederdim ama sen bilirsin
Benim doktorum 14 günden önce bir şey yapma her türlü yanıltır demişti daha öncede demiştim sana 4 gün daha bekleyip yapsan daha iyi olur bu şekilde her gün ümitlenip hayal kırıklıgı yaşarsın ki süreç malesef ki yıpratıcı zatenTekrar test yaptım aynı marka bu sefer silik bile çıkmadı
Nasıl ya fotosunu atar mısın ?Tekrar test yaptım aynı marka bu sefer silik bile çıkmadı
Bu şekildeNasıl ya fotosunu atar mısın ?
Evet çok yıprandım ben de kan verecektim vazgeçtim heves bile kalmadı zaten ümidim de kalmadıBenim doktorum 14 günden önce bir şey yapma her türlü yanıltır demişti daha öncede demiştim sana 4 gün daha bekleyip yapsan daha iyi olur bu şekilde her gün ümitlenip hayal kırıklıgı yaşarsın ki süreç malesef ki yıpratıcı zaten
Sen yinede test ver benceEvet çok yıprandım ben de kan verecektim vazgeçtim heves bile kalmadı zaten ümidim de kalmadı
Evet çok zor ama malesef pes edemeyiz testini yapıp tekrar yeni süreç için güçlü durman lazımEvet çok yıprandım ben de kan verecektim vazgeçtim heves bile kalmadı zaten ümidim de kalmadı
Kuzum malesef yapamadım. Dün gece hafif silik pembe leke geldi çünkü. sanırım regl başlıyorCanım tekrar test yaptınmıUmutvari
Merhaba Sat ve Bat tarihlerinizi yazarsanız sizi de tabloya eklerizGruba nasıl katılabilirim acaba
Yaaa canım belki yerleşme kanamasıdır çok mu geliyorKuzum malesef yapamadım. Dün gece hafif silik pembe leke geldi çünkü. sanırım regl başlıyor