Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Canım ben 2 ay önce hayıt tohumunu sabah akşam içtim içtiğim ay erken çatlamış yumurta maalesef yumurtam olgunlaşmadığı için gebelik oluşmadı
Canım galiba benim de erken çatlamış öyle hissediyorum. Değerlendirmedik te . Ovulasyon testim düne göre daha açık çıktı geç kaldım

Tekrar test yaptım aynı marka bu sefer silik bile çıkmadı
Benim doktorum 14 günden önce bir şey yapma her türlü yanıltır demişti daha öncede demiştim sana 4 gün daha bekleyip yapsan daha iyi olur bu şekilde her gün ümitlenip hayal kırıklıgı yaşarsın ki süreç malesef ki yıpratıcı zaten

Evet çok yıprandım ben de kan verecektim vazgeçtim heves bile kalmadı zaten ümidim de kalmadı

Merhaba,

Geçen hafta kürtaj oldum. Hayırlısı olursa mayıs ayında gebelik planlayabilirim diye düşünüyorum. Ama bilmiyorum

Kızlar selamm eşim biraz kafamı karıştırdı geçen hafta ptsi 154 çarşamba 487 çıkmıştı betam keşke cumada verseydin dedi ekimde dış gebelik geçirdiğim için tedirgin o sıra sürekli kan veriyordum gözetim altındaydım.bayramda herkese söyleyelim diye düşündük hüsran olmasın sonuç diye tedirginlik var biraz şuan bizde. Devletteki doktora ulaştım bayramdan sonra görüşürüz daha kan vermesine gerek yok demişti ama sizce napıyım acilden vereyim mi yoksa gerek yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…