- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Öyle yapicam bu ay bakalım zaten daha 2. ayimızKuzumm sıkma canını bence ovü falan deneme akışına bırak inan bunu yapınca oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapicam bu ay bakalım zaten daha 2. ayimızKuzumm sıkma canını bence ovü falan deneme akışına bırak inan bunu yapınca oluyor
Ooo daha çok yeni zatenn rahat ol canım benim tiroid konusunuda kafama takmıyorum ben ilaç kullanılmıyor sanıyordum sevindim bunaÖyle yapicam bu ay bakalım zaten daha 2. ayimız
Maşallah çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallahkızlarr ben geldimm tiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Candy7777 sdaak @hayaletcizgi Sipser B bernaad @pempbepsikolog
Mercan0652
Çokkk teşekkür ederim kuzumm amiiiinMaşallah çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaaa neler görüyorum hiç kafana takma canım zaten gebelik takibi yapacak Doktor'un yonlendirir seni çoook tebrik ederim seni sağlıkşa kucagınıza alın veee tabloda birazdan seninde isminin karşısını süslüyorum bu tabloda herkesin isminin karşılığını süslemek nasip olur inşallahkızlarr ben geldimm tiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Candy7777 sdaak @hayaletcizgi Sipser B bernaad @pempbepsikolog
Mercan0652
Canımm çokk teşekkür ederimm hiçç takılmıyorum ilacı varmış zaten amiin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaa neler görüyorum hiç kafana takma canım zaten gebelik takibi yapacak Doktor'un yonlendirir seni çoook tebrik ederim seni sağlıkşa kucagınıza alın veee tabloda birazdan seninde isminin karşısını süslüyorum bu tabloda herkesin isminin karşılığını süslemek nasip olur inşallah
Kuzum kan vermek bozmuyor ben de geçen hafta oruçtum kan verdim sıkıntı yok ama hamileysen bence tutma artık zaten az kaldı oruca da ama yine de sana kalmışÇok teşekkür ederim kuzumm mutlaka etiketlerim 16.00 gibi gidicemoruç meselesini sordum sana bırakıyorum sen karar ver dedi ne yapsam bilemedim bu konuyu bilen varsa beni bilgilendirebilir mi ? Anneme sorucam ama daha bilmiyor soramıyorum o yüzden
Oh ohhh elhamdülillah çok şükür , tsh ı kafana takma takmıyorsun zaten Şimdi dua edeceğiz sağlıkla ilerleyecek Allahın izniylekızlarr ben geldimm tiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Candy7777 sdaak @hayaletcizgi Sipser B bernaad @pempbepsikolog
Mercan0652
Bende böyle düşünüyorum kuzum çok susuyorum çünkü geçen perşembeden beriKuzum kan vermek bozmuyor ben de geçen hafta oruçtum kan verdim sıkıntı yok ama hamileysen bence tutma artık zaten az kaldı oruca da ama yine de sana kalmış
Canımmm allah razı olsun hiçbiriniz dualarınızdan eksik etmeyin beni kese kalp atışı duyana kadar 23 nisana kalp atışı duymak için sıra aldım15nde de kese görmeye gidicem allahım nasip ederse şuan oruçluyum hepiniz için bende dua edicem allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah hepimizeOh ohhh elhamdülillah çok şükür , tsh ı kafana takma takmıyorsun zaten Şimdi dua edeceğiz sağlıkla ilerleyecek Allahın izniyle
Yok canım takma ilaçla hemen düşüyor seninki sınırda zaten benim ilk baktırdigimda 12 ydi düşün yerlerde. Bide bişey sorcam senin belirtiler adetin gecikince mi başladı öncesinde miOoo daha çok yeni zatenn rahat ol canım benim tiroid konusunuda kafama takmıyorum ben ilaç kullanılmıyor sanıyordum sevindim buna
Çok sevindim canı. Hayırlı olsun seni hep görüyordumEvett kızlar Cuma günü buraya silik bi test atmıştım kan verdim bugün beta 74 çıktı Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
Öncesinde kuzum daha adetim geçmedi ya çarşamba ya cumaYok canım takma ilaçla hemen düşüyor seninki sınırda zaten benim ilk baktırdigimda 12 ydi düşün yerlerde. Bide bişey sorcam senin belirtiler adetin gecikince mi başladı öncesinde mi
Anladim canım daha varmış ya erkenden ogrenmissin ne güzelÖncesinde kuzum daha adetim geçmedi ya çarşamba ya cuma
Canım ben ekimde dış gebelik geçirdim o yüzden farkettiğim gibi kana koştumAnladim canım daha varmış ya erkenden ogrenmissin ne güzel
Oyy inşallah koyulaştığını da görürüz canımEvet kuzum var orda birşeyler ben bembeyaz negatife odaklanmıştım ama böyle belirince biraz şaşırdım. Ay inşallah gerçektir test kurbanı olmam ama hemen belirdiiiiii
Kuzumm çok güzel çıkmış değerin maşllahh, sağlıcakla devam etsinkızlarr ben geldimm tiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Candy7777 sdaak @hayaletcizgi Sipser B bernaad @pempbepsikolog
Mercan0652
Ay inşallah kuzumOyy inşallah koyulaştığını da görürüz canım
Kuzumm çok güzel çıkmış değerin maşllahh, sağlıcakla devam etsin
Tsh da çok önemli kuzum sen sağlık ocağına git o seni yönlendirir zaten
çarşamba yönlendirecek sanırım kuzum bakalım ne diyecek amiiin amiiiin duaya devam edin bana nolurOyy inşallah koyulaştığını da görürüz canım
Kuzumm çok güzel çıkmış değerin maşllahh, sağlıcakla devam etsin
Tsh da çok önemli kuzum sen sağlık ocağına git o seni yönlendirir zaten
Canım senin testi göremedim banada atarmısınAy inşallah kuzum
Etmez miyiz bebişim ya inşallah bu sefer güzel olacak her şeyçarşamba yönlendirecek sanırım kuzum bakalım ne diyecek amiiin amiiiin duaya devam edin bana nolur
Canım senin testi göremedim banada atarmısın
Burda baakçarşamba yönlendirecek sanırım kuzum bakalım ne diyecek amiiin amiiiin duaya devam edin bana nolur
Canım senin testi göremedim banada atarmısın