Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Gayret güzel hiç silik milik değil daha ne olsunnnnn kan sonucunu bekkiyorummmm

Daha cıkmadı mııı eşinizi nasıl bir şaka bekliyor karar verdiniz mi şakanın güzelligine bakın ya
Bir kutu hazırladım içine emzik dalin kolonya iki testimi koydum biri sana hediye yollamış üstünde isimde yazmıyor içindekilerine sinir oldum dicem aslında çarşıya indim ama kapalıydı heryer zıbın alıcaktım ama bunları koydum evden 16.00 da gel dedi doktor kuzum onu bekliyorum çok yakın evime zaten

Ahahah merakla bekliyoruz hadi bakalım şaşkına dönecektir kesin

Eklentiler

• 71854899-7F99-497F-8CA5-B79BDE2439ED.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Ayyy inanmıyorum senin olmani çok istiyordum çünkü çok istedin ve olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canim darısı bize inşallah belirtin falan oldu mu hiicc

Bende tiroit ilaci kullaniyordum şuan normale döndü bıraktım canim sağlık ocağı veriyor tiroit ilacıni özele gidersen dahiliye de veriyor ben burda o şekilde aldim yere göre değişir mi bilmem ama bir git sor sen yinede

Ayyy inanmıyorum senin olmani çok istiyordum çünkü çok istedin ve olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canim darısı bize inşallah belirtin falan oldu mu hiicc
Kuzummm çok teşekkür ederim 6 gün önce lekelenmem oldu ve o gece sahurda yumurtadan tiksindim birde vajinamın sağ üstünde minik ağrılar oluyor darısı sizlerin başına olsun inşallah

Kuzummm çok teşekkür ederim 6 gün önce lekelenmem oldu ve o gece sahurda yumurtadan tiksindim birde vajinamın sağ üstünde minik ağrılar oluyor darısı sizlerin başına olsun inşallah
Anladim canim inşallah ben bu ay ovulasyon yapmıştım yumurtlama zamanini da değerlendirdik ama olmayacak yine galiba regl agrim oluyo arada 4 gün kaldi zaten bat. Belirti de yok bitek burnum tıkandı o da hava değişiminden .Diğer aya kısmet artık

Kuzumm sıkma canını bence ovü falan deneme akışına bırak inan bunu yapınca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…