Sonucunu bizede yazBenim iki ay öncede böyle oldu kan verdim çıkmadı test yanlışmış.şimdi yine kan verdim bekliyorum inşallah bu sefer hayal kırıklığı yaşamam
Malesef yine negatif bütün hatalı testler beni buluyor sanırımSonucunu bizede yaz
Gayret güzel hiç silik milik değil daha ne olsunnnnn kan sonucunu bekkiyorummmmKızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Etiketlicemm hepinizi kuzummGayret güzel hiç silik milik değil daha ne olsunnnnn kan sonucunu bekkiyorummmm
Malesef yine negatif bütün hatalı testler beni buluyor sanırım
Daha cıkmadı mııı eşinizi nasıl bir şaka bekliyor karar verdiniz miEtiketlicemm hepinizi kuzumm
Benide benideEtiketlicemm hepinizi kuzumm
Bir kutu hazırladım içine emzik dalin kolonya iki testimi koydumDaha cıkmadı mııı eşinizi nasıl bir şaka bekliyor karar verdiniz mişakanın güzelligine bakın ya
Bu test b-good önceki hatalı çıkanda bebetimeYaaaa üzdütestlere güvenemiyceksek artık. Canım bu testin markası artımed mi
Ahahah merakla bekliyoruz hadi bakalım şaşkına dönecektir kesinBir kutu hazırladım içine emzik dalin kolonya iki testimi koydumbiri sana hediye yollamış üstünde isimde yazmıyor içindekilerine sinir oldum dicem aslında çarşıya indim ama kapalıydı heryer zıbın alıcaktım ama bunları koydum evden 16.00 da gel dedi doktor kuzum onu bekliyorum çok yakın evime zaten
Bencede öyle olacakAhahah merakla bekliyoruz hadi bakalım şaşkına dönecektir kesin
Hatalı testler hep artımed oluyordu demek başkalarıda hatalı oluyormuş.Bu test b-good önceki hatalı çıkanda bebetime
1 nisan şakası yapıyorsun sanıp ilk başta inanmaya da bilirBencede öyle olacakvideo çekicem tabi o sıra keşke sizinle paylaşabilsrm
Ayyy inanmıyorum senin olmani çok istiyordum çünkü çok istedin ve olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canimKızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Bende tiroit ilaci kullaniyordum şuan normale döndü bıraktım canim sağlık ocağı veriyor tiroit ilacıni özele gidersen dahiliye de veriyor ben burda o şekilde aldim yere göre değişir mi bilmem ama bir git sor sen yinedekızlarr ben geldimmtiroidim biraz yüksekmiş ama çarşamba yeniden bakacak doktor peki bu durumda olup ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı aile hekimliği tiroid ilacı verebiliyor mu yoksa genel cerrahiye mi gitmem gerek ? Candy7777 sdaak H hayaletcizgi Sipser B bernaad pempbepsikolog
Bende tiroit ilaci kullaniyordum şuan normale döndü bıraktım canim sağlık ocağı veriyor tiroit ilacıni özele gidersen dahiliye de veriyor ben burda o şekilde aldim yere göre değişir mi bilmem ama bir git sor sen yinede
Kuzummm çok teşekkür ederimAyyy inanmıyorum senin olmani çok istiyordum çünkü çok istedin ve olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canimdarısı bize inşallah belirtin falan oldu mu hiicc
Anladim canim inşallahKuzummm çok teşekkür ederim6 gün önce lekelenmem oldu ve o gece sahurda yumurtadan tiksindim birde vajinamın sağ üstünde minik ağrılar oluyor darısı sizlerin başına olsun inşallah
KuzummAnladim canim inşallahben bu ay ovulasyon yapmıştım yumurtlama zamanini da değerlendirdik ama olmayacak yine galiba regl agrim oluyo arada 4 gün kaldi zaten bat. Belirti de yok bitek burnum tıkandı o da hava değişiminden .Diğer aya kısmet artık