- 13 Aralık 2022
- 7.752
- 7.379
- 28
Artık üzülme bakÇok üzüldüm
Ama e nabızda goremıyorum ben acıldekı adamı aradm bız bılmeyız dedı dedım ordakı degerı söyler mısınız 10-20-30 yazıyprdur kendı doktoruma söyleyeceğim dedm 105 yazıyor dedı ama bız bılmeykz dedıArtık üzülme bakne güzel artmış
Yaaa çok güzel sağlıcakla kucağına al kuzum inşallah
Şükür canım
Ayy allahım çok şükür bin şükür inan kendim gibi sevindim vallahi hadi gözün aydın iki üç güne binli rakamları görürsün
Ayy allahım çok şükür bin şükür inan kendim gibi sevindim vallahi hadi gözün aydın iki üç güne binli rakamları görürsün
Şükür canım
İyiki varsınız hepınız ıcın ayrı ayrı dua edıyorum en kısa zamanda inşallah sızde mucızenıze kavuşursunuz YARABBİMYaaa çok güzel sağlıcakla kucağına al kuzum inşallah
İstiyorsan ağla kuzum bırak gözyaşın mtluluktan olsunİyiki varsınız hepınız ıcın ayrı ayrı dua edıyorum en kısa zamanda inşallah sızde mucızenıze kavuşursunuz YARABBİMağlamıcam hayır hayır hayır kalp atısı duymadan hala korkuyorum ama olsın bu bıle bırsey
Amın bebeğim amın inşallahİstiyorsan ağla kuzum bırak gözyaşın mtluluktan olsunkalp atışınıda duyacaksın inşallah
Artık varlığı belli kötüyü düşünme de çağırma da. Bi hızla artış olsun inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤İyiki varsınız hepınız ıcın ayrı ayrı dua edıyorum en kısa zamanda inşallah sızde mucızenıze kavuşursunuz YARABBİMağlamıcam hayır hayır hayır kalp atısı duymadan hala korkuyorum ama olsın bu bıle bırsey
Salıya kadar bekle demıs doktor nasıl beklicek semmmmmArtık varlığı belli kötüyü düşünme de çağırma da. Bi hızla artış olsun inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤
Ya kuzum tahlil verdim genel hepsi düştü HCG çıkmadıÇok şükür canımbeta değerin kaçken gördün acaba
Hahahahah koş git test al günde üçer taneden salıya kadar13-14 tane falan ederSalıya kadar bekle demıs doktor nasıl beklicek semmmmm
E nabiza düştü yaniYa kuzum tahlil verdim genel hepsi düştü HCG çıkmadı
Asla kat haaaaHahahahah koş git test al günde üçer taneden salıya kadar13-14 tane falan eder
Tebrık ederim canımmm herşey cok güzel ilerlicek hiç vesvese olma insallah dokuz aya sağlıkla kucagına alıcaksınİyiki varsınız hepınız ıcın ayrı ayrı dua edıyorum en kısa zamanda inşallah sızde mucızenıze kavuşursunuz YARABBİMağlamıcam hayır hayır hayır kalp atısı duymadan hala korkuyorum ama olsın bu bıle bırsey
Amın inşallah canısı hepımız kavuşup saglıcakka alalım kucaklarımızaTebrık ederim canımmm herşey cok güzel ilerlicek hiç vesvese olma insallah dokuz aya sağlıkla kucagına alıcaksın
Çok şükür canım
Evet canım 13. Gün yumurtlama kabul edeblrsn27 den 14 u cikaricam yani dimi 27 de günde bir oluyorum adeti
Canım ben şöyle bir şey oldu altlı üstlü oturuyoruz biz normalde 7 yıllık evliyim tam 7 yıl oldu ama Eylül'de Mardin'e geldim babam vefat etmişti 3 yıl önce babamdan sonra çok üstüme yüklendi kayınvalidem ve görümcem saçma sapan konulardan dolayı hep eşim arada kalıyordu kavgalar çıkıyordu çok dua ettim eşim bu evimizi bırakmaz kiraya da çıkmaz Allah'ım beni buradan kurtar diye ve eşim ders çalışmadığı halde arkadaşının gazına gelerek KPSS'ye girdi normalde kolejde öğretmenlik yapıyordu ve çok ama çok güzel bir derece aldı atandık Çok şükür ki Güneydoğu'ya geldik onlardan uzaktayız evime sadece tatillerde gidiyorum Bu yıl çok gittik ama seneye sadece yazın ve 15 tatilde falan gideceğiz. Ben uzun vadeli kurtuldum darısı başına Ama istemediğin şeyleri kesinlikle yapma yaptırma benden sana tavsiye hayat geçiyor yaşımız geçiyor kimsenin zorlamasına izin verme eşinde destekçi ise şimdi evime 3 aylık gideceğim kimse ama kimse umurumda değil ne yaparlarsa yapsınlar değiştiğimi göreceklerSENİN İYİMİŞ ÇAĞIRMIYORLAR. BEN HAFTA SONU EVDEYİM ÇALIŞIYORUM. EVLERİNE GİDİNCE KAYINPEDER NERDE KALDINIZ DİYE KIZIYOR. KAYNANAM RAHATSIZLIĞI VAR GEÇİCİ KOLUYLA İLGİLİ. BIKTIM VALLA 2 SOKAK ÖTEDEYİM. BAŞTA OLMAZ DİYE DİRETSEYDİM UZAKTA OTURSAYDIM BUNLARI YAŞAMAZDIM. BİR KIZI YAPIYOR DİĞERİ ÇOCUKLARI VAR ONLARALA İLGİLENİYOR. ANCAK ONLAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞUNCA RAHATLAYACAĞIZ.
Çok fazla ikiz olabilir mi acabaKuzular ( 23/78/258/715/3015) hepsi iki gün ara ile 715den 3015 çok mu yükselme olmuş yoksa normal mı dünden beri düşünüyorum aşkolar ya