Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kaç gün oluyorsan o günden 14 gün çıkar senin yumurtlama günü o zaman git aşağı 3 yukarı hesapla adet bitiminden 10. günden sonra bir hafta gün aşırı veya her gün ilişki dene canım bazı uzmanlar her gün öneriyor tam yumurtlama öncesi yumurtlama ve yumurtlama sonrası bazıları da gün aşırı

SENİN İYİMİŞ ÇAĞIRMIYORLAR. BEN HAFTA SONU EVDEYİM ÇALIŞIYORUM. EVLERİNE GİDİNCE KAYINPEDER NERDE KALDINIZ DİYE KIZIYOR. KAYNANAM RAHATSIZLIĞI VAR GEÇİCİ KOLUYLA İLGİLİ. BIKTIM VALLA 2 SOKAK ÖTEDEYİM. BAŞTA OLMAZ DİYE DİRETSEYDİM UZAKTA OTURSAYDIM BUNLARI YAŞAMAZDIM. BİR KIZI YAPIYOR DİĞERİ ÇOCUKLARI VAR ONLARALA İLGİLENİYOR. ANCAK ONLAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞUNCA RAHATLAYACAĞIZ.

27 den 14 u cikaricam yani dimi 27 de günde bir oluyorum adeti

Sat nedir bat nedir öğrenebilirmiyim

ay kızlar 2 gündür baş dönmesi yaşıyorum tansiyon nabız normal ölçtüler şirkette, bugünde sağ kasık batması yaşadım hemde baya şiddetli ama akıntı vs birşey yok. 10 gün geçti son birleşmeden ama bakalım hayırlara çıksın

Merhaba benide eklermisiniz sat 30 Nisan Bad 26 Mayıs

Kızlar benim beklenen adet tarihim yarın geçtiğimiz pazar iç çamaşırımd kahverengi leke vardı peçeteye de pembe renkte ince bi leke geldi şeffaf akıntıyla karışıktı ama pembelik ip gibiydi. Ayın 13 ünde kan verdim 0.2 çıktı bugun de idrar testi yaptım şu 6 gün öncesinden gösterenden tek çizgi çıktı. Sizce gebelik olsaydı 13 ünde verdiğim kanda çıkar mıydı? 6 mayısta hesaplayıp ilişkiye girmiştim. Kısacası şöyle özetleyeyim 21 nisanla 26 nisan arası adet oldum, 6 mayısta ilişkiye girdim 12 mayısta kan geldi hafif 13 mayısta kan verdim 0.2 çıktı. Bugun erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Yarın adet tarihim. Sizce gebelik olsaydı 13 mayısta verdiğim kanda 0.2 çıkmazdı dimi?

Kuzular ( 23/78/258/715/3015) hepsi iki gün ara ile 715den 3015 çok mu yükselme olmuş yoksa normal mı dünden beri düşünüyorum aşkolar ya

ÇIKMAZDI TABİKİ 7 GÜNDE. 14 GÜN GEÇMESİNİ BEKLE.

BENİMDE 8 GÜN BUGÜN VE BUGÜN SABAH BİE BAŞ DÖNMESİ MİDE BULANTISI ÇOK KÖTÜYDÜM SABAH MECBUREN İŞE GELDİM ARKADAŞIM İZİNLİYDİ. ÖĞLEDEN SONRA AZALDI BİRAZ AKŞAM EVE GİDİNCE HEMEN UYUYACAĞIM. HAVADANMI BEBİŞDENMİ ACABA AKLIMDA DELİ SORULAR 1 HAFTAYA CEVABINI ALIRIZ. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…