Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kaçıncı dk bu silik testler çıktı kan verdiniz mi kesin verin bence
5 dk içinde. Testler oncomed. Bugün fortune ve miratech denedin 1er tane onlar Negatif. Dün 4 tane aynı olup bugün negatifi farklı markada görmek :/ hangisi doğru hangisi güvenilir

Biz biraz geç görürüz bence keseyi değerimiz düşük şimdi gel bir hafta bekle bakalım son adetime göre cuma beş hafta olacak benim değer düşük acaba geç döllenmemi evet
Evet evet bende kesinlikle öyle düşünüyorum geç dollenme bence oğlum da da 17 değerle öğrenmişti m inşallah kimyasal olmasnda bekleriz

Doktora gittim regl 7. Günü geçikme. 😞😞vajinal baktı ama kese görünmedi normal değil dedi . Kan verdim beta ve protesteron bakıldı. Sonuçlar nasıl neden görünmesi kese sizce dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum arkadaşlar:KK43:
Üzülme stres yapma bence bazen 5000 de görünüyor kese içini ferah tut zor ama sakın kalmaya çalış

Eklentiler

• IMG_20240515_063455.jpg
    IMG_20240515_063455.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 52
Doktora gittim regl 7. Günü geçikme. 😞😞vajinal baktı ama kese görünmedi normal değil dedi . Kan verdim beta ve protesteron bakıldı. Sonuçlar nasıl neden görünmesi kese sizce dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum arkadaşlar:KK43:
Değerin çok iyi aslında 2 bin üstü kese görünüyor normalde başka doktora git istersen inş dış gebelik değildir

Merhaba bu sonuçlar hakkında bilgisi olan var mı ? Düşük yaptım daha sonra tsh değerim 4.5 çıktı tiroid ultrasonumda çok hafif bi büyüme var troidte dendi. Anti testlerimse böyle. Doktora cuma göstericem ama korktum

Eklentiler

• IMG_2193.png
    IMG_2193.png
    65,6 KB · Görüntüleme: 54
5 dk içinde. Testler oncomed. Bugün fortune ve miratech denedin 1er tane onlar Negatif. Dün 4 tane aynı olup bugün negatifi farklı markada görmek :/ hangisi doğru hangisi güvenilir
Her markanın hassasiyeti farklı kan verin bence

Kesinlikle öyle heleki dün oncomed üst üste silik çıkması ufak çaplı çarpıntı yaptı resmen
Ben bugün eczanelerde hep onlardan görünce almadım tuttum kendımo yarın ıcın alacaktım normalde ama geri dedmkı yapmaaa almaaaaaa cuma yenıden kan vereceksın tadını çıkar ıkı gunun

Vajinal baktı göremedi kesin dış gebelik midir sizce ?
İnş değildir kötü düşünmeyelim çağırmayalım geç döllenme de olabilir inş gittiğinde göreceksin keseyi ilk gebelik mi senin canm

X