Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Merhaba hanımlar benimde bat tarihim 17 Mayıs dayanamayıp test yaptım erken gebelik testi ilk başta hiç birşey yoktu negatif diye düşünürken aradan 2 saat geçtikten sonra baktım 2 çizgi oluşmuş acaba varmıdır

Valla ben frmara + çatlatma ile üçüncü denemem oldu canım çatlatma dan oncekı gün ve sonrakı gu neler bır gün dolu bır gün boş devamke

İyi etmiş ilk başlarda önemli doktor sana uygunu olanı söyler bol bol dinlen keyfini çıkar ihcallah bende görürüm dua et olur mu
Edıyorum etmez olur muyum hepınmıze dua ediyorum tanıdığım tanımadıgım kımyasal olmasından endıse edıyorum yazmış doktorum ondan bı tedırgınledm a a oğlum lâ aynı değer ve oğlum yanımda çok şükür

Valla ben frmara + çatlatma ile üçüncü denemem oldu canım çatlatma dan oncekı gün ve sonrakı gu neler bır gün dolu bır gün boş devamke
Ben yumurtlamanın saatini bile anlıyorum buyuzden yumurtlama oncesı kactı diye çok üzüldüm Nisan'da. Ama nedense 6 aydır bazen 11 günde bile yumurtam çatlıyor o zaman mesela not ediyordım 3 gün erken adet olacaksın tribe girmediye bazen de 16 gün çatladı uzun zamandır 14'tü 6 ay içinde çok değişti şehir değişikliği yaptım ondan mı acaba diyorum hava degısıkı fln O yüzden adet bittiği gibi iki günde bir falan değerlendirmem lazım bakalm 2.deneme de bu ay neler olcak bakalm

Haha ay bunu alınca hamle kalıcağımı bilsen alırım varsın elimde patlasın
Hahahah dogru aslnda 3tNe gebelik test fıyatı predictor early benm en güvendiğim test bu ay ondan mı alsam dedim çoklu paketlere bile 500 falan aslında o 700'lü olan da mantıklı

Merhaba canım ilk 10 dkdan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin diyorlar. Yarın tekrar dene istersen

Selam ben regl olmuştum baya da düştü modum geri yazmadım buraya bu ay yine bekliyorum. Çok aktif olamasamda buralarda olurum
Sat 5 Mayıs
Bat 1 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…