Kız baya ucuzdu umarm ise yarar 25 liraydısen durmazsın kiiii. Ben bulamadım erken gebelikkkkk
Şaşırtıcı bugün yapacan mıKız baya ucuzdu umarm ise yarar 25 liraydı
Hayır 2 gün sonra kan vereceğim ya bir Yarın sabah yaparım bir diğer gün kan vereceğim diyor sabah Yaparım ona göre koyulaşmaya bakarımŞaşırtıcı bugün yapacan mı
Heee tamam burayada atHayır 2 gün sonra kan vereceğim ya bir Yarın sabah yaparım bir diğer gün kan vereceğim diyor sabah Yaparım ona göre koyulaşmaya bakarım
Kasık ağrım çok fazla ya benim falan ağrımıyor da sadece kasığım ağrıyor bel ağrısı yok oğlum da nasıldı belirtiler Hiç hatırlamıyorumŞaşırtıcı bugün yapacan mı
Belki yeni strese gireceğim ama dayanamam doktorun verdi ilaçları almaya gittiğimde gördüm fiyatı uygun gelince aldım iki taneHeee tamam burayada at
Erken dönemde normal bence kuzum bebiş yerleşmeye çalışıyordurKasık ağrım çok fazla ya benim falan ağrımıyor da sadece kasığım ağrıyor bel ağrısı yok oğlum da nasıldı belirtiler Hiç hatırlamıyorum
İnşallah o da abisi gibi sıkı sıkı tutunur abisi gibi dediğimde benim oğlum hemen ben ben abisiyim diyorErken dönemde normal bence kuzum bebiş yerleşmeye çalışıyordur
İyi yapmışsın hazır uygun fiyatlı bulmuşkenBelki yeni strese gireceğim ama dayanamam doktorun verdi ilaçları almaya gittiğimde gördüm fiyatı uygun gelince aldım iki tane
Yaa canım benim istiyor mu kardeşi olmasınıİnşallah o da abisi gibi sıkı sıkı tutunur abisi gibi dediğimde benim oğlum hemen ben ben abisiyim diyor
Çok istiyor oyuncaklarını paylaşacakmış anneannesine götürecekmiş babaannesine götürecekmiş ona da oyuncak alacakmış kendi oyuncaklarını özellikle paylaşacakmış yatağını verecekmiş küçük kıyafetlerini verecekmiş anlatıyor da anlatıyorYaa canım benim istiyor mu kardeşi olmasını
adet gününe kaç gün var.
Aynen umarım yarına bıraz daha koyu görürummmm amınİyi yapmışsın hazır uygun fiyatlı bulmuşken
Bır veya ıkı olması lazım canım gün 13-15 arasıMer
adet gününe kaç gün var.
Bende pkosluyum femara çatlatma ile kaldım üçüncü denemem çok teşekkür ederim benim oğlum da 4yasknda 17 ile ogrendım bende onu çok şükür yanında saglıklı doktor biraz üzdü o kadarHiç korkma eşimin yengesi 12 gibi bir değerle öğrenmiş oğlu oldu 3 yaşına girecek. Geçen sene seninki gibi bir değerle öğrendi gebeydi oğlu oldu 6 aylık dünya tatlısı hemde pkosluydu o da
Yaaa kuzum benim öpüyorum çok inşallah geliyor kardeşiÇok istiyor oyuncaklarını paylaşacakmış anneannesine götürecekmiş babaannesine götürecekmiş ona da oyuncak alacakmış kendi oyuncaklarını özellikle paylaşacakmış yatağını verecekmiş küçük kıyafetlerini verecekmiş anlatıyor da anlatıyor
Darısı hepınıze inşallah canım benım kan verirken dahı dua edıyordumYaaa kuzum benim öpüyorum çok inşallah geliyor kardeşi