Herkese merhaba
Pkos’um ama reglim genellikle düzenli sürelerde gelir.
Son regl tarihim 11 Mayıs
Beklenen regl 9 Mayıs
Çatlatma iğnesi 24 Mayıs. Reglime 4 gün var arkadaşlar. 1 yıldır her regl döngüsünde minimum 10 tane erken gebelik testi kullanıyorum. O kadar sıkıldım ki tek çizgi görmekten. Telefonun flaşı ile görmek için gözlerim şaşı oldu. Bu ay ilk kez değişik bir şey yaşadım sadece. Çatlatma iğnesinin 7. Günü silik pozitif, 8. Günü belirgin negatif çıktı. Tahminen iğne etkisi geçmiştir diye umut ederek dün sabah ve bu sabah yaptığım ilk testlerde belli belirsiz çizgi var gibi (arada gün içindeki testler hariç onlar direkt negatif). Kimseye göstermedim. Eşime göstersem delirdiğimi düşünür. İlk kez belli belirsiz çizgimsi bir şey görünce de umutlandım ancak klasik regl belirtileri dışında herhangi bir belirtim yok. Bu ay da olmadığını biliyorum ama kendimi kandırıyorum, artık doktor kontrollerini süresiz bırakacağım. Çok yoruldum. Her ay ağlamaktan sıkıldım. 1 yıl sonra inşallah imkanlarım olursa
tüp bebek tedavisi istiyorum. Burada yazılan her şeyi okudum. Hep birlikte mutlu olacağımız günlerin bir an önce gelmesini dilerim. Eşime konuyu ne zaman açsam konuşmama izin vermeden kapatıyor. Ben de kimseyle paylaşamadığım için buraya içimi dökmek istedim. Vaktinizi aldıysam özür dilerim. Herkese iyi akşamlar dilerim