- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Catlatma verdımıKızlarrrr 19 mm 1 tane yumurtam var femara kullandım bu ayy pazartesi tekrar kontrole çağırdı çatlama iğnesi vermedi gün aşırı ilişki dedi dualarınızı bekliyorum
Benim dün hcg 40 çıktı günüm geçmişti biraz düşük geldi korkuyorum.bir gün geçmişti değerim düşük diye sabahı zor edecem. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah geç döllenmedirBır veya ıkı olması lazım canım gün 13-15 arası
Hayır bu ilk deneme kendisi çatlar olmazsa diğer aylar iğne kullanırız dediCatlatma verdımı
E canısı benımde şuan 15 ıkı gun sonra benımde bır gun geçmiş olacak 30&40 arası olması lazım normal deılmıBenim dün hcg 40 çıktı günüm geçmişti biraz düşük geldi korkuyorum.bir gün geçmişti değerim düşük diye sabahı zor edecem. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah geç döllenmedir
O zaman sen bugunı de degerlendır içerde sprm olsun mutlakaHayır bu ilk deneme kendisi çatlar olmazsa diğer aylar iğne kullanırız dedi
Çok heyecanlıyım geçen hafta rüya gördüm eşim dün gece erkek bebek görmüş Allahım nasip eder inşallahO zaman sen bugunı de degerlendır içerde sprm olsun mutlaka
Kızımı 200 ile öğrenmiştim adete bir gün kalaE canısı benımde şuan 15 ıkı gun sonra benımde bır gun geçmiş olacak 30&40 arası olması lazım normal deılmı
Ben oğlumu 17 ile öğrendim adete ıkı gun kalaKızımı 200 ile öğrenmiştim adete bir gün kala
İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza aminBen oğlumu 17 ile öğrendim adete ıkı gun kala
Yarın mutlaka benı de etıketle bende çarşamba verecegım kan sende kasık agrısı varmı bende kasık agrıso varİnşallah sağlıkla alırız kucağımıza amin
Ben oğlumu 17
Kasıkta batma oluyor canım bide belim çok ağrıdıYarın mutlaka benı de etıketle bende çarşamba verecegım kan sende kasık agrısı varmı bende kasık agrıso var
Aynı bu kasık beni mahvettiKasıkta batma oluyor canım bide belim çok ağrıdı
Evet oluyor diye biliyorum . Ben hamileliğimi adetten önce öğrendim ama ağrım yine de olmuştu ama şiddetli oluyorsa dikkat etmek lazımKızlar hamile kalsak bile adet tarihi yaklaştıkça adet sancısı olur mu
Yok şiddetli değil kasık ağrım var ekstradan çok arkadan hafif bir adet sancısı gibiEvet oluyor diye biliyorum . Ben hamileliğimi adetten önce öğrendim ama ağrım yine de olmuştu ama şiddetli oluyorsa dikkat etmek lazım
İlk günlere göre azaldı ağrı bide çişe gitme oranım arttı bu gün işte kaç defa gittimAynı bu kasık beni mahvetti
Bende öyle ya psikolojik mi diyorum acabaİlk günlere göre azaldı ağrı bide çişe gitme oranım arttı bu gün işte kaç defa gittim
Valla benim oda arttı sımdı benım ilk gunlerya ondan mı bu kasık agrısı bel çok Yokya kasık fazla yerlesıypr acaba ondan mı dıom ben ıkı tane daha test aldım okı gün sonra kan vercem ya her sabah koyuluk takıp edeyim dedmİlk günlere göre azaldı ağrı bide çişe gitme oranım arttı bu gün işte kaç defa gittim
Test yapmak insanı biraz geriyor dün kaset test yaptım iki tane bugün yaptım çok bir farkı yoktu sanki çok az bir koyu diğerinden hele ilk başlarda çok fark etmiyor iyice geriliyorumValla benim oda arttı sımdı benım ilk gunlerya ondan mı bu kasık agrısı bel çok Yokya kasık fazla yerlesıypr acaba ondan mı dıom ben ıkı tane daha test aldım okı gün sonra kan vercem ya her sabah koyuluk takıp edeyim dedm