Amin canım inşallah
Evet , doğal yolla oldu. 8 aylık kaybımda bi tansiyon problemim vardı 6 saate bir hap atıyordum ve sürekli ölçüyordum bilmiyorum sebep o mu.
Bir hafta önce kontrole gidiyorum hiç bişi yok doğuma 3,4 hafta kaldı. Sonraki hafta gittiğimde kalbi durduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı. (Geçen sene Nisan ayında yaşadım ) doktor bile şok oldu otopsi yaptırdık bişi çıkmadı . Tüm testleri yaptırdım bi sorun çıkmadı sadece bir gen de heterozigot çıkmıştı kaybımdan dolayı iğne kullanırsın dedi doktor , aspirin kullanmaya başladım. Ardından tekrar denedik yine oldu gebelik öncekinde ne aspirin ne iğne hiç bişi kullanmıyordum. Önlem amaçlı doktor her ikisini kullanmamı söyledi , kalp atışını dinlemeye diye gittiğimde 7.haftada kalbinin durduğunu öğrendim sonra kürtaj oldum. (Kasım ayında yaşadım) Doktor sağlıksız bi gebelik vücut atmış dedi. İşte tekrar başladık rabbimden tek isteğim sağlıklı bir gebelik ve bebek inşallah nasip eder. Odası öylece duruyo mezarına gidip mezar taşına sarılmak çok zor kuzum rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın