Ne güzel bir haber bu bu başlık ne gızel şans getirdi herkese tablodaki gelişmeleri hayal bile edemezdim sağlıkla büyüsün miniğimizekızlar 25 nisanda nezle olduğum için ilaç almam gerekiyırdu önlem almak için o gün betam 4.2 çıktı çok şüphede kaldım aslında negatif ti ama daha önce hiç böyle bir negatifim yoktu.Birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptırdığım da pozitifi gördüm umarım sağlıkla ilerlerÇok şükür rabbime hamileyim, dualarım sizinle inşallah dileyen isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Bat hangi günMerhaba kızlar beni de alır mısınız listeyeebenim sat 26 Mart 8 gün geciktim. İdrar testim negatif beklemedeyim
Çoook tebrik ederim kızlar neler yaptınız bugün kötü bir gün geçirmiştim ama sayenizde yüzüm güldü sağlıkla kucağınıza alınKızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım, inanamıyorumhamileyim

21 NisanBat hangi gün
Mercan bende aynı durumdayım sivilce yok mide yanması var dünden beri sabahta alakasız çise otururken mide öz suyum ağzıma geldi noluyo noluyo modumdayım şuan hdhdhdGünaydın kizlarr reglime 3 gün var ama pek belirti yok gibi midem bi garip sivilce falan çıkardı bende çıkmadı bu sefer hayrolaöğrencilerim de sorup duruyor Allah'ım olsam bari de üzülmeseler
Ay hadi İnşallah bunlar bi belirtidirrMercan bende aynı durumdayım sivilce yok mide yanması var dünden beri sabahta alakasız çise otururken mide öz suyum ağzıma geldi noluyo noluyo modumdayım şuan hdhdhd
Bu arada bat 4 Mayıs diye hesapladım yani atarsa 4 hdhfhdhsg
Ben bunu ve prodoctor erken gebelik testini kullanmıştım . Laboquick daha erken gösteriyor bence .Birdeeee
Laboquik marka erken gebelik testi aldım
Daha önce bu markayı kullanan deneyimleyen arkadaşlarımız varmı
Her zaman dualarimda bütün bebek bekleyenlerTeşekkür ederim cevap verdiğin için sağlıkla kucağınıza doğsun bebişinhepimize nasip olsun inşallah
kız bir dua et bari bize el ver hamiş duası kabul olurmuş
Amin canım dua edin, ikisinin de yaşı geçti sayılır,biri 39 yaşında diğeri 35 çok istiyorlar ama bir türlü olmuyorAmin inşallah ben mesajı yazarken sen çoktan bizim için dua etmişsin bile inşallah kardeşinin de kısmeti bahtı açık ve hayırlı olur
Evet var ,belirti mi bilmiyorum ama varCanim sende rahim kısmında şişkinlik gibi böyle doluluk hissi var mı yani bunu çok merak ediyorum bitek bende mi var acaba bu bi belirti mi anlamadımbu arada dualarin kabul olsun en kısa zamanda inşallah canm
Teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına. Şöyle anlatayım; ovulasyon testinde iki çizginin de koyu olduğu gün yumurtlama günü ( biz o günleri değerlendirdik) sonra ki gün siliklesiyor oda çatladığı gün o günü es geçtikMerhaba öncelikle tebrik ederim. Yumurtlama gününü değerlendirdik yazmışsınız yani testin siliklestigi gün mü degerlendirdiniz. Mesela benim 12. Ve 13.gun iki çizgi koyuydu ve o günleri değerlendirdik. 14.gun siliklesmisti ama değerlendirmedik üst üste olmasın diye 15.gunu degerlendirmistik. Yani aslında 13. Ve 14.gunu mu değerlendirmek lazımdı. İlk kez ovu testi kullandım anlayamadım bu aybilginiz varsa yardımcı olur musun
Ayy bende de var inşallah belirtidirEvet var ,belirti mi bilmiyorum ama var
Teşekkür ederim canımÇoook tebrik ederim kızlar neler yaptınız bugün kötü bir gün geçirmiştim ama sayenizde yüzüm güldü sağlıkla kucağınıza alın
Teşekkür ederim 1 buçuk yıldır deniyoruz pek ümidim kalmadı, 3 mayıs bat günüm. Regl olursam 2. Aşılama sürecine başlayacağız,herkes için hayırlısı olsunTeşekkür ederim canım darısı sizlerin başına. Şöyle anlatayım; ovulasyon testinde iki çizginin de koyu olduğu gün yumurtlama günü ( biz o günleri değerlendirdik) sonra ki gün siliklesiyor oda çatladığı gün o günü es geçtikyani bende aynı senin ki gibi yaptım. Umarım güzel sonuç alırsın
Teşekkür ederim canım, inşallah güzel sonuç alırsınTeşekkür ederim 1 buçuk yıldır deniyoruz pek ümidim kalmadı, 3 mayıs bat günüm. Regl olursam 2. Aşılama sürecine başlayacağız,herkes için hayırlısı olsunsizin de gebeliğiniz sağlıkla ilerler insallah
Yumurtlama günün ne zamandıMerhaba kızlar burada yeniyim anlamaya çalısıyorum 4mayıs adet günüm henüz adet olmadım test yaptım negatif malesefyinede bekliyorum gögüslerim acıyor yalnızca
Hoşgeldin canım inşallah bu grup sana da şanslı gelirMerhaba kızlar burada yeniyim anlamaya çalısıyorum 4mayıs adet günüm henüz adet olmadım test yaptım negatif malesefyinede bekliyorum gögüslerim acıyor yalnızca
Dayan canm ben yaptım hüsran biliyorsunYa benimde 4 gün var adetime yapsam mı test