- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.321
Amin canım inşallah peş peşe büyüsünler dedim ama nasip olmadı, bakalım hayırlı sağlıklı bir evlat daha verir inşallah rabbim, hepimize dedaha oğlunda küçükmüş canım en kısa zamanda kardeş gelir inşallah
aminn kuzum vardır Rabbimin bildiği beklediği bir zaman çok bekletmeden nasip eder inşallah hepimizeAmin canım inşallah peş peşe büyüsünler dedim ama nasip olmadı, bakalım hayırlı sağlıklı bir evlat daha verir inşallah rabbim, hepimize de
benimde bu sabah hafif bel ağrılarım başladı kızlarUmutsuzluk yok kizlar cok umutlanip hayal kirikligi yasamak da yok ama umutsuzluk da yok. Benimde 7gunum var belirtilerim agrilarim gogus sisligi acisi vs. Ama olsun. Umutsuzluk yok bu ay olmazsa diger aylara hep beraber insallah:))
kaç günün var bata kuzumKızlar vücudumda tuhaf şeyler oluoyr ama bu beynimin oyunu sanırım, kahvaltı yapmaya çalışıyorum deminden beri bayıla bayıla yediğim tuzlu yoğurt bana ağır geldi, dünde 9 da bi uykum geldi size anlatamam nasıl uyuduğumu, böyle tuhaf hallerim var
canım 6nisan 3 günüm varkaç günün var bata kuzum
Benimde kuzucum ya bat ne zamanbenimde bu sabah hafif bel ağrılarım başladı kızlarama sürekli deği ara ara gelip gidiyor
Ay hadi az kalmis insallah canimmKızlar vücudumda tuhaf şeyler oluoyr ama bu beynimin oyunu sanırım, kahvaltı yapmaya çalışıyorum deminden beri bayıla bayıla yediğim tuzlu yoğurt bana ağır geldi, dünde 9 da bi uykum geldi size anlatamam nasıl uyuduğumu, böyle tuhaf hallerim var
Rabbim bilir tabi ama canım hamile olduğumu pek sanmıyorum, dediğim gibi istiyoruz ya bunlar kafamızdaki şeylerin yaptığı oyunlarAy hadi az kalmis insallah canimm
Pazar gunu test yaptim negatifti bugun igneden sonraki 15.gun gelen giden yok beklemedeyim@Misalllmm @Buecriy @teacheralla @BellabellsNeic @Bayanaztech @Selinselinselin30 @gzlgln nasilsin kizlar????durumlariniz nasi???test yapan varmi?heyecan varmi ?biz ayin 9-10hepimiz geldik once sizsiniz bizde bu kadar heyecan varsa sizi dushunemiyorum
7 NİSAN KUZUMBenimde kuzucum ya bat ne zaman
Az kalmis senin de kuzucumm7 NİSAN KUZUM
evet canım az kaldı bakalım hayırlısı olsunAz kalmis senin de kuzucumm
İnş canm bakalm beklcm 7 gün kaldıSezerbusra21 canım tekrar ölçtür dediğine göre olumlu çıkacak inşallah sonuç
Ne bileyim ya insan bi kırılıyor kendi içindeeeUmutsuzluk yok kizlar cok umutlanip hayal kirikligi yasamak da yok ama umutsuzluk da yok. Benimde 7gunum var belirtilerim agrilarim gogus sisligi acisi vs. Ama olsun. Umutsuzluk yok bu ay olmazsa diger aylara hep beraber insallah:))
Olur inshAllah kuzum dun atmishtim burda kiz var iynenin 11ci gunu testi negatifdi sonra kan 26 cikti sonrada 79 onun icin merak etme:)Pazar gunu test yaptim negatifti bugun igneden sonraki 15.gun gelen giden yok beklemedeyim