- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.361
yaaaDun sen degilmiydin bende bende dienayyyyy bendd soyluyorum yaaa hamile degilsem adet oluyum beklemek zor
VAllahi kiz:)Aynen yaaa :))
Deki kizyaaaben okadar geç dedğinizi anlamamışımmmm bugün test siparilerim gelsin ÇAtur Çutur hepsini yapcam üstüne alacağım daha onlarıda yapacamm yoksa patlıcam yani cok sabırsızım ben cokk
zaten beklemeyeceksinnizz kiiDeki kizyap be kim tutar seni :)))bide baktin bizde beklememishiz
zaten beklemeyeceksinnizz kii:d kimi kandırıyonuzz hehhheeyyy
Mayıs’a yazın beni.MerhabaNisana isteyenler bir yerde bekliyelim her kes bat gununu yazsin inshAllah bu ay mucizelerimizi Allah gonderecekdir
Not: bat tarihini eklemek isteyen hamish adaylarimizve hamish kalan anne adaylarimiz beni etiketliyerek bildirim isteklerini gondermenizi rica ediyorum
ANNE adaylarimiz
@masalperisi666
Hamish adaylarimizin batlari
@Nurbanu34 1 nisan
@ymrsis 1 nisan
@Why name is 1 nisan
@Misalllmm 2 nisan
@mesrefff 2 nisan
@Buecriy 3 nisan
teacheralla 3 nisan
@Bellabells 4 nisan
@Neic 5 nisan
@Bayanaztech 6 nisan
@Selinselinselin30 6 nisan
Svltr 6 nisan
@Asiyemmm2121 6 nisan
@gzlgln 7 nisan
@morcivertkedi 7 nisan
@aysh3n 7 nisan
@frdsrht 7 nisan
@prensespinar 8 nisan
minik_prince 9 nisan
@smaakf 9 nisan
@nejlaa 86 9 nisan
Papatyamaviss 9 nisan
@OzgeAdl 9 nisan
@Sezerbusra21 10 nisan
@ttyesilelma 10 nisan
@Minkkalpp 10 nisan
bsebse 10 nisan
@Solin44 10 nisan
@Judy_K 13 nisan
@Yarenimm7914 13 nisan
@hande_aks 13 nisan
@srplmtmtk 14 nisan
@kubra5505 15 nisan
@balkanli42 18 nisan
@pembehayaller06 18 nisan
@saribaykus 18 nisan
D ddenizyildizii 18 nisan
@Seda 02 18 nisan
@Missly 18 mart
@pinkglove 19 nisan
@HerSey_Guzel_Olucak 21 nisan
@Sevdalikelebek 21 nisan
@yasam33 25 nisan
@Blueangel34 25 nisan
@pelinimben 25 mart
@Havinn63 26 mart
@Liya90 26 mart
@padilican 27 mart
@Afiyetle 29 mart
@acem55 30 mart
@Asdfnm 30 mart
Bati beklemek kesin bende parama yazik olmasin diye :))) olur da kirmizilae olmazsa sonraki 2 gun muammazaten beklemeyeceksinnizz kii:d kimi kandırıyonuzz hehhheeyyy
Ama oyle belirsizlik en kotusuuu sonucu bilsen ona gore hareket etcen:)))VAllahi kiz:)
Ne zamana gelicek testler siparisi ne zamana verdinn :)) ay benn onu da yapamiyorum cok kargo alisverisi yapiyorum is yerinde millet alio kargomu acio falan :)))yaaaben okadar geç dedğinizi anlamamışımmmm bugün test siparilerim gelsin ÇAtur Çutur hepsini yapcam üstüne alacağım daha onlarıda yapacamm yoksa patlıcam yani cok sabırsızım ben cokk
Safak kac guuun canimmBenimde bat a az kaldı stres sarmaya başladı
12 gün kaldı :) ama bakalım nasip çok dıkkat ettım bu ay olması içinSafak kac guuun canimm
ahahaaNe zamana gelicek testler siparisi ne zamana verdinn :)) ay benn onu da yapamiyorum cok kargo alisverisi yapiyorum is yerinde millet alio kargomu acio falan :)))
Gecmish olsun tatlim...kismet degilmishMayıs’a yazın beni.
2 Mayıs
Bencedeeee:)))))))para kalsin bir tarafa kocam bikti test almaktan utaniyor dahaBati beklemek kesin bende parama yazik olmasin diye :))) olur da kirmizilae olmazsa sonraki 2 gun muammaminik_prince :))))
Evet yaaa:))))ama sabr edelim:)Ama oyle belirsizlik en kotusuuu sonucu bilsen ona gore hareket etcen:)))
Şİmdi bizim daha ilk denememiz olduğu için toy um ben bu konulardaBencedeeee:)))))))para kalsin bir tarafa kocam bikti test almaktan utaniyor daha
InshAllah olur kuzum:)12 gün kaldı :) ama bakalım nasip çok dıkkat ettım bu ay olması için
Neden?????Kızlar inanamazsınız arkadaş doğum yaptı baklava getirmişler iş yerine, önümde duruyor ve yiyemiyorum