- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.341
Aa kuzum neden 25i nolduki???????anlamadim hicbishey:)minik_prince canım yeni bat ımı söylemedim dimi ben size. Görüyorsunuz hala umutluyum:)) 25 Nisan canım ekleyiver sana zahmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa kuzum neden 25i nolduki???????anlamadim hicbishey:)minik_prince canım yeni bat ımı söylemedim dimi ben size. Görüyorsunuz hala umutluyum:)) 25 Nisan canım ekleyiver sana zahmet
Gunaydin kizlar:)nasilsin canim:)size bishey diyecem kizlar uykudan gogush uclarinin agrisina sizisina uyandim hamilelige yormuyorum ama neden boyle oldukuCanimmm hala uyanmadin miii nerelerdesin minik_prince
Nasilsin bitanemmmmm?İnş canm bakalm beklcm 7 gün kaldı
İyiym kuzm kafaya takmyrm kanda gelmedi öleNasilsin bitanemmmmm?
Ciddi misiiiinnn hadi yavv keske bana da oyle olsaa :)) normalde boyle bi adet belirtin var miydi canim ilk miiGunaydin kizlar:)nasilsin canim:)size bishey diyecem kizlar uykudan gogush uclarinin agrisina sizisina uyandim hamilelige yormuyorum ama neden boyle olduku
Masallah diyelim boyle devam olsun canimmİyiym kuzm kafaya takmyrm kanda gelmedi öle
Ay Shukur Shukur:)))) o zaman biz yanlishdik gecen sefer bence shimdi yerleshme oldu:))))belkideee 2 si yerleshmishdir ikizlerrrrr die cikarmishİyiym kuzm kafaya takmyrm kanda gelmedi öle
Bakalm cnm takmyrm adet günü yapcm test bir hafta kaldı zaten o gün yaparmMasallah diyelim boyle devam olsun canimm
Yok artk ne ikizi kız sanmam ikiz bakmak zor anam ben yapamam allah isteyen herkese nasip etsin ben bir tane olsun hayrlısıyla raZym yınede rabbimin takdiri:) kız şimdi ben ne zaman yumrtlamş oluyrm anlamadgm şu ee o zamanda akıntı geldi iki kere mi yumurtladm ya şimdi mi yerleşmişoluyor bebekAy Shukur Shukur:)))) o zaman biz yanlishdik gecen sefer bence shimdi yerleshme oldu:))))belkideee 2 si yerleshmishdir ikizlerrrrr die cikarmish
Olmasin kuzum cok kotuydu yaaa((bilmemki aklimda kalmamish:))))geceler sutyenimi cikarinca sizi agri olurdu o aklimda:)))Ciddi misiiiinnn hadi yavv keske bana da oyle olsaa :)) normalde boyle bi adet belirtin var miydi canim ilk mii
Evet kuzum 2 kere yumurtlaya bilirsin:))))))ama biz kesin bilmiyoruz 1 ci seger yumurtladinmi yoksa bunyenmi seni kandirdi:)))bence sen 16-17-18 boyle yumurtladin:))))inshAllah iyi olacak ara sira gulmek emojilerini gonder :)emojisiz yazdikda saniyorumki moralin bozukYok artk ne ikizi kız sanmam ikiz bakmak zor anam ben yapamam allah isteyen herkese nasip etsin ben bir tane olsun hayrlısıyla raZym yınede rabbimin takdiri:) kız şimdi ben ne zaman yumrtlamş oluyrm anlamadgm şu ee o zamanda akıntı geldi iki kere mi yumurtladm ya şimdi mi yerleşmişoluyor bebek
12sinde yapcaz biz de minik_prince ile beraber gel sende bize katillBakalm cnm takmyrm adet günü yapcm test bir hafta kaldı zaten o gün yaparm
Bir kishide vardi Papatyamaviss di galibaaa12sinde yapcaz biz de minik_prince ile beraber gel sende bize katill
Evet kuzum 2 kere yumurtlaya bilirsin:))))))ama biz kesin bilmiyoruz 1 ci seger yumurtladinmi yoksa bunyenmi seni kandirdi:)))bence sen 16-17-18 boyle yumurtladin:))))inshAllah iyi olacak ara sira gulmek emojilerini gonder :)emojisiz yazdikda saniyorumki moralin bozuk
bat ımdan 5 gün sonra mm bekleyebilirmiyim bilemiyorum D yada adetım gelebilir 9 undaBir kishide vardi Papatyamaviss di galibaaa
Olurmu olur kuzum...10000de 1 degil tatlim oluyor ayda 2-3 kez yumurtlama ihtimali her bir kadinda var:))))iki kere yumurtlama mı? Arkadaşlar bu durum 10000 de 1.
Dun sen degilmiydin bende bende dienayyyyy bendd soyluyorum yaaa hamile degilsem adet oluyum beklemek zorbat ımdan 5 gün sonra mm bekleyebilirmiyim bilemiyorum D yada adetım gelebilir 9 unda
Ama vardir:))))))yumurtlama döneminde iki farklı yumurta oluşabilir O zaman çift yumurta ikizi olur. Ama aynı periyotta bir kadın mesela 12. gün bir yumurta oluşturup, 16. günde bir yumurta oluşturmaz. ovulasyon 1 kere olur. Tıp tarihinde çok nadir vakalar vardır bu şekilde..
Aynen yaaa :))Dun sen degilmiydin bende bende dienayyyyy bendd soyluyorum yaaa hamile degilsem adet oluyum beklemek zor