- Konu Sahibi minik_prince
- #1.341
Aa kuzum neden 25i nolduki???????anlamadim hicbishey:)minik_prince canım yeni bat ımı söylemedim dimi ben size. Görüyorsunuz hala umutluyum:)) 25 Nisan canım ekleyiver sana zahmet
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa kuzum neden 25i nolduki???????anlamadim hicbishey:)minik_prince canım yeni bat ımı söylemedim dimi ben size. Görüyorsunuz hala umutluyum:)) 25 Nisan canım ekleyiver sana zahmet
![]()
Gunaydin kizlar:)nasilsin canim:)size bishey diyecem kizlar uykudan gogush uclarinin agrisina sizisina uyandim hamilelige yormuyorum ama neden boyle oldukuCanimmm hala uyanmadin miii nerelerdesinminik_prince
Nasilsin bitanemmmmm?İnş canm bakalm beklcm 7 gün kaldı
İyiym kuzm kafaya takmyrm kanda gelmedi öleNasilsin bitanemmmmm?![]()
Ciddi misiiiinnn hadi yavv keske bana da oyle olsaa :)) normalde boyle bi adet belirtin var miydi canim ilk miiGunaydin kizlar:)nasilsin canim:)size bishey diyecem kizlar uykudan gogush uclarinin agrisina sizisina uyandim hamilelige yormuyorum ama neden boyle olduku![]()
Masallah diyelim boyle devam olsun canimmİyiym kuzm kafaya takmyrm kanda gelmedi öle
Ay Shukur Shukur:)))) o zaman biz yanlishdik gecen sefer bence shimdi yerleshme oldu:))))belkideee 2 si yerleshmishdir ikizlerrrrr die cikarmishİyiym kuzm kafaya takmyrm kanda gelmedi öle
Bakalm cnm takmyrm adet günü yapcm test bir hafta kaldı zaten o gün yaparmMasallah diyelim boyle devam olsun canimm
Yok artk ne ikizi kız sanmam ikiz bakmak zor anam ben yapamamAy Shukur Shukur:)))) o zaman biz yanlishdik gecen sefer bence shimdi yerleshme oldu:))))belkideee 2 si yerleshmishdir ikizlerrrrr die cikarmish![]()
Olmasin kuzum cok kotuydu yaaa((bilmemki aklimda kalmamish:))))geceler sutyenimi cikarinca sizi agri olurdu o aklimda:)))Ciddi misiiiinnn hadi yavv keske bana da oyle olsaa :)) normalde boyle bi adet belirtin var miydi canim ilk mii
Evet kuzum 2 kere yumurtlaya bilirsin:))))))ama biz kesin bilmiyoruz 1 ci seger yumurtladinmi yoksa bunyenmi seni kandirdi:)))bence sen 16-17-18 boyle yumurtladin:))))inshAllah iyi olacak ara sira gulmek emojilerini gonder :)emojisiz yazdikda saniyorumki moralin bozukYok artk ne ikizi kız sanmam ikiz bakmak zor anam ben yapamamallah isteyen herkese nasip etsin ben bir tane olsun hayrlısıyla raZym yınede rabbimin takdiri:) kız şimdi ben ne zaman yumrtlamş oluyrm anlamadgm şu ee o zamanda akıntı geldi iki kere mi yumurtladm ya şimdi mi yerleşmişoluyor bebek
12sinde yapcaz biz deBakalm cnm takmyrm adet günü yapcm test bir hafta kaldı zaten o gün yaparm
Bir kishide vardi12sinde yapcaz biz deminik_prince ile beraber gel sende bize katill
Evet kuzum 2 kere yumurtlaya bilirsin:))))))ama biz kesin bilmiyoruz 1 ci seger yumurtladinmi yoksa bunyenmi seni kandirdi:)))bence sen 16-17-18 boyle yumurtladin:))))inshAllah iyi olacak ara sira gulmek emojilerini gonder :)emojisiz yazdikda saniyorumki moralin bozuk![]()
bat ımdan 5 gün sonra mm bekleyebilirmiyim bilemiyorumBir kishide vardiPapatyamaviss di galibaaa
Olurmu olur kuzum...10000de 1 degil tatlim oluyor ayda 2-3 kez yumurtlama ihtimali her bir kadinda var:))))iki kere yumurtlama mı?Arkadaşlar bu durum 10000 de 1.
Dun sen degilmiydin bende bende dienbat ımdan 5 gün sonra mm bekleyebilirmiyim bilemiyorumD yada adetım gelebilir 9 unda
Ama vardir:))))))yumurtlama döneminde iki farklı yumurta oluşabilir O zaman çift yumurta ikizi olur. Ama aynı periyotta bir kadın mesela 12. gün bir yumurta oluşturup, 16. günde bir yumurta oluşturmaz. ovulasyon 1 kere olur. Tıp tarihinde çok nadir vakalar vardır bu şekilde..
Aynen yaaa :))Dun sen degilmiydin bende bende dienayyyyy bendd soyluyorum yaaa hamile degilsem adet oluyum beklemek zor
![]()