- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Aaaa aa delimisin kiz moralin bozulmasin ne guzel olmamishsin moralini yuksek tut stress yapma iyi olacakÇok moralim bozuk çok
Gerginim bayılmak istiyorumolmadım ama taş Çatlasa 2 gün var
Haklısın aslında ama ben hem eşimi ikna edemiyorum kan testi için hemde sağlık ocağında sonucu vermiyorlarmış ilk gebeliğimde de 10 gün sonra öğrenmiştim ona dayanarak bekliyorum yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacakKuzum bende sizin gibiydim sizin umidinizi kirmak istemiyorum ama beklemenizide istemiyorum ben 2ay adet gormedim haftada 4-5kez test yapardim negatif kan testine gittim negatif en son 2ay sonra doktora gittiyimde 2gun oncesinden yumurtam catlamish bende belki hamileyim die ilishkide olmamishdim yani dediyim odurki ne kadar erken gitseniz o kadar iyi ben o kadar beklemeseydim shimdi catladigi gun ilishkiye girmish olacakdim kismet insan bekledikce hem zamani gidiyor boshu boshuna hemde boshbosh umutlaniyor sora olmadigindada yikiliyor
InshAllah kuzum o zaman sen bir kan testi yaptir olur inshAllahHaklısın aslında ama ben hem eşimi ikna edemiyorum kan testi için hemde sağlık ocağında sonucu vermiyorlarmış ilk gebeliğimde de 10 gün sonra öğrenmiştim ona dayanarak bekliyorum yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
Heee olucak olucak tabiAaaa aa delimisin kiz moralin bozulmasin ne guzel olmamishsin moralini yuksek tut stress yapma iyi olacak
Tamam kiz o zaman kotu dushunelimki iyi olsun sen oyle istiyirsenHeee olucak olucak tabi
Daha günüm geçmedi ki olsun
Amin inşallah canım Rabbim hepimize versin tez ve hayırlı zamanda inşallahInshAllah kuzum o zaman sen bir kan testi yaptir olur inshAllah
Eeeee kuzum ben yeni evliyken yapmishtim hemde hepsinden merakimdan yapmishtim hepsi hamilesin gostermishdi testse negativ ama ay sonunda adet gormushdum bosh sheyler onlar:)))Kizlar bisey sorucam su limon testini yapan var mi ? Bi deneseniz @whynameis
Hadi ya ben de yeni gordum de bikemedimnEeeee kuzum ben yeni evliyken yapmishtim hemde hepsinden merakimdan yapmishtim hepsi hamilesin gostermishdi testse negativ ama ay sonunda adet gormushdum bosh sheyler onlar:)))
Yok ya yapma sacmalik kafani karishtirma)))Hadi ya ben de yeni gordum de bikemedimn
Olsun canım üzülme hayırlısı elbet kullanırsın zaten bende öylelikle aldım zaten testleri bugüne olmasa bidaki aua artık diye diyeYok değilim İstanbul
Adet olmak üzereyim zaten maalesef artık bi sonrakine kullanırım
Sağol canım hayırlısı olsun ne diyelimOlsun canım üzülme hayırlısı elbet kullanırsın zaten bende öylelikle aldım zaten testleri bugüne olmasa bidaki aua artık diye diye
Yapmıştım ama gerçekçi değil benceKizlar bisey sorucam su limon testini yapan var mi ? Bi deneseniz @whynameis
Arastirdim da biraz oyleymisYapmıştım ama gerçekçi değil bence
Kaç günün kaldı unuttum yineArastirdim da biraz oyleymis
9gunum var benim. Gerci her zaman duzenli degilim kistten dolayi bikac gun oncr yada 1hafta sonra da olabiliyorum. Yani isim daha daha zor :)Kaç günün kaldı unuttum yine
Delimisinnn:))))))ben hamileyken 5-6gun once bashlamishdi ne cabuk beyaz bayraklari kadirdiniz yaaa bi bekleyinEvet kizlar benimde adet agrilarim baslamis bulunmaktadir genelde 7 8gun oncesinden baslar bende sislikte basladi. Ama umut kaybetmek yok onumuzdeki aylara hayirlisiyla. Nerelerdensinizz
Yok bekliyoruz tabiki de kendi vucudumuzu anliyoruz iste. Umarim surda kisa surede hep beraber sevincimizi yasarizzDelimisinnn:))))))ben hamileyken 5-6gun once bashlamishdi ne cabuk beyaz bayraklari kadirdiniz yaaa bi bekleyin