- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.721
InshAllah guzelim❤Merhabalaaarrr ben 4 aydır uğraşıyorum henüz bat 4 haziran inşallah beklenen adet hiç gelmez onun yerine beklenen Bebişler gelir dünyamıza Ramazan’ı Şerif’in yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur inşallah
Merhabalar arkadaşım geçen adet döneminden itibaren 16 gün ceviz suyu içtim eşimle ramazandan dolayı çok bir araya gelemedik ama yinede birazda olsa değerlendirdik ama geçen hafta çok kötü hasta oldum faranjit olmuştum çok ilaç kullandım antibiyotik ve alerji ilaçları kullandım henüz adetime 4 gün varken kahverengi akıntım geldi bugün 3 gün kahverengi akıntım devam ediyor sanırım ilaçlardan olduHayirli olsun kuzum inshAllahama ben erkeye ne fayda eder vilmiyorum zayiflatir herhalde yaglari yakiyo kafina cok yararlo
Kuzum hicbishey olmaz ama en esas sik sik ilishkidi inan bana bu ayda yap ama ilishkini sik sik yap tutacak test yaptinmi hic??? Benim bi cok arkadashim kahve rengli akinitiyla oyrendi ama cok gelmiyordu az azMerhabalar arkadaşım geçen adet döneminden itibaren 16 gün ceviz suyu içtim eşimle ramazandan dolayı çok bir araya gelemedik ama yinede birazda olsa değerlendirdik ama geçen hafta çok kötü hasta oldum faranjit olmuştum çok ilaç kullandım antibiyotik ve alerji ilaçları kullandım henüz adetime 4 gün varken kahverengi akıntım geldi bugün 3 gün kahverengi akıntım devam ediyor sanırım ilaçlardan oldu
Test yapmadım negatif çıkar korkusuyla. akıntı dediğim zaten lekelenme gibiKuzum hicbishey olmaz ama en esas sik sik ilishkidi inan bana bu ayda yap ama ilishkini sik sik yap tutacak test yaptinmi hic??? Benim bi cok arkadashim kahve rengli akinitiyla oyrendi ama cok gelmiyordu az az
Bana bak sen bi test yap benim 3 arkadashim oyle oldu umutlanma sadece merakina yap bi test:))Test yapmadım negatif çıkar korkusuyla. akıntı dediğim zaten lekelenme gibi
Ama hafif sancim var beklenen bat yarın korkuyorum test yapmayaBana bak sen bi test yap benim 3 arkadashim oyle oldu umutlanma sadece merakina yap bi test:))
Tamam kuzum o zamana yarini bekle agir shey falan kaldirma sicak dush falan alma konushuruzAma hafif sancim var beklenen bat yarın korkuyorum test yapmaya
Tskr ederim yarını bekleyecem haber verecemTamam kuzum o zamana yarini bekle agir shey falan kaldirma sicak dush falan alma konushuruz
Tamam guzelim stress yapma❤Tskr ederim yarını bekleyecem haber verecem
ben gittim bide 2019 annelerine yazacağıma 2018 annelerine yazdım ona ne diyosunSen hamile kaldin benim beyin error veriyo
Subat subat
amin canım inşallah mübarek gün hepinize dua ediyorum.inşallah kabul olur.canımm gözün aydınn benim olmuş kadar sewindim valla :) birilerinin hamile haberini alınca kendimmiş gibi heycanlanıyorm. Rabbim bizlere de nasip etsn hayırlısıyla...
mesajları okuyamadın tabi di mi kaçakNasilsin canim?❤
canım bence de bi test yap sen..Test yapmadım negatif çıkar korkusuyla. akıntı dediğim zaten lekelenme gibi
Kizzzz olurum ben sanamesajları okuyamadın tabi di mi kaçak
dün öğrendim hamileyim
ayh canım benim..kan verdim dün..bat 30 mayıstı..141,9 çıktıKizzzz olurum ben sanabenim guzelimmmmmmm tebrik ederim cok cok kana gittinmi???Allahim tamamina erdirsin kuzum
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç bir belirtim yok hamilelige daircanım bence de bi test yap sen..
Cok cok Shukur Allahimaayh canım benim..kan verdim dün..bat 30 mayıstı..141,9 çıktı