- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.161
Benim 3 gun kaldi sabredemiyorum yakinimda nobetci eczane yok sabah ilk is test almak ama oglene kadar yapamam oglumun sinifiyla piknige gidicez kismetse.Oglene kadar nasil sabredicem bilmiyorum
Belirtilerim cok fazla
Bisey soyleyim mi cok sukur iki evladim varken bu kadar istiyorken bebegi sizleri dusunemiyorum.Allah yardimciniz olsun.Ins tez zamanda kavusursunuz bebislerinizeBende ne adet ne de hamilelik belirtisi yoktu düne kadar sabah kalkınca şok oldum ,şimdi kasiklarim sızlıyor sadece o kadar.Sende sabret canım düşünme madem piknik var oyalanırsin en azından inşallah bebiş vardır inşallah
Doğru söylüyorsun canım amin inşallah kim istiyorsa ,amin ömürleri uzun şansları açık olsunBisey soyleyim mi cok sukur iki evladim varken bu kadar istiyorken bebegi sizleri dusunemiyorum.Allah yardimciniz olsun.Ins tez zamanda kavusursunuz bebislerinize
Allah benimde cocuklarima saglik sihhat hayirli bi omur versin.digeride hakkimizda hayirliysa olsun saglikla ins
Amin inşallah inşaallah. Ben hamile olduğumu öğrenince ilk aklıma anneler günü geldi. Onu beklerken 3 anneler günü geçmişti. Buda 4.Tümmm annlerin ve anne olmayı dört gözle bekleyenlerin anneler günün kutlu olsunAllah seneye bugünü karnımızdaki yada yanımızdaki bebişimizle geçirmeyi nasip etsin inşallah
Üzme kendini canım benimm Allah bize de gösterecek o güzel günleriAmin inşallah inşaallah. Ben hamile olduğumu öğrenince ilk aklıma anneler günü geldi. Onu beklerken 3 anneler günü geçmişti. Buda 4.
İnşaallah...Üzme kendini canım benimm Allah bize de gösterecek o güzel günleriBugünlerdrn gülerek bahsedeceğiz
Tümmm annlerin ve anne olmayı dört gözle bekleyenlerin anneler günün kutlu olsunAllah seneye bugünü karnımızdaki yada yanımızdaki bebişimizle geçirmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah hepsi kabul olur canımİnşallah canım amin hepimize ne kadar güzel dilekler bunlar ,bugünüm hep ağlamaklı geçti kendimi kötü hissediyorum çok nasip herşey
Evet canim biraz bozuk gubi duruyor bi tekrarla istersenKızlar bu test bozuk mu
Pardon canım yanlış anlamışımSaol canım hayır ilk denememdi benim ,tedavi görmüyorum
Çok damlatmışsın sanırım canım.Kızlar bu test bozuk mu
canım ben bu ay 2 gün geç yumurtaladım o yüzden benimde 3 gün filan wardirmeva888 sen ne yaptin canim seninde gunun yarindi ins sen verirsin mutlu haberi
Benimde bat a son 3 gun
Yok canım dediği gibi damlattimÇok damlatmışsın sanırım canım.
İnşallah hepsi kabul olur canımBende bugün duygusalım eşim anneler günümü kutladığında tutamadım kendimi ağladım, inşallah bir dahaki ağlamalarımız mutluluktan olur