- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.141
Selam kızlar kırmızılari gördüm o kadar emindim ki anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay basladim ayni marka teste cift cizgiyi 11.gun gormustum ama bir haftadir yine yapiyorum gun gectikce kirmizi oldu anlamadim bat yarın bekliyorumMerhaba arkadaşlar araniza yeni katildim :) ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim, laboquick marka. Adetimin 9.gunu kullanmaya basladim? bugun 15.günü. 13.günkü testim koyu cikti fakat yine de tam degildi yani control cozgisi kadar kizarmasini bekliyordum. 14.gün yani dün yaptigimda uzun sure su icmedigim halde bir onceki gunden daha silik cikti sanirim dün yumurtlama gunumdu oyle tahmin ediyorum ama ilginc olan hic akintim yok sadece kremsi hafif bir islaklik var. Sizce bu normal mi? Akinti olmadan yumurtlamasi olup hamile kalan var mi? Bu arada bat im 27 mayis insaallah bu ay hamile kalabilirim
Yarin degil miydi gununYerleşme kanaması olma ihtimali varmıdır ki? Hiç belirtim de yoktu hala daha öyle şişlik sancı gibi şeyler yok
Stresten gunlerde karisti yaYarın yada salı günüydü işte
Stresten gunlerde karisti ya
Kiz degildirr bende emindim senden iyi bak kirmizi deme beyaz olsun sari olsun kirmizi olmasinSelam kızlar kırmızılari gördüm o kadar emindim ki anlamadım
sok oldum bende canımKiz degildirr bende emindim senden iyi bak kirmizi deme beyaz olsun sari olsun kirmizi olmasin
Herseyde vardir bi hayir umudumuzuu yitirmiyoruz olumlu dusunuyoruz ve gelecek aya odaklaniyoruz.sok oldum bende canım
Benimde 11.gun koyulasmaya basladi 12 silikti sanirim sivi alimini ayarlayamadim 13.gun koyuydu ve 14 tekrr silik oldu yani pek bisey anlamadim akintim yoktu ama bugun sanki biraz daha islaklik bar gibi bugn 15.gunum eve gidince kontrol edicem ve aksm 7de tekrr test yapicam bakalim nasil cikacak. Benm bat 27 mayis baya var...Bende bu ay basladim ayni marka teste cift cizgiyi 11.gun gormustum ama bir haftadir yine yapiyorum gun gectikce kirmizi oldu anlamadim bat yarın bekliyorum
Ovu testlerinn tekrar kizarmaya baslamasi hamilelik diye biliyorumm amaa insaallah hamilesindir canimmBende bu ay basladim ayni marka teste cift cizgiyi 11.gun gormustum ama bir haftadir yine yapiyorum gun gectikce kirmizi oldu anlamadim bat yarın bekliyorum
Arada halsizlik var dönmesi oluyordu şüphelendim gittim 8 gün önce kan verdim beta 2 çıktı 8 gün sonra tekrar baktrdm 300 lerde çıktı işte bugün tekrar baktircam 2 katı artmsmiBelirtilerin var mıydııı canımm tebrik ederim cokkkk
Canım hayırlısı olsun inşallah gelecek ay sevindirsin Allah sen de bu ay çatlatma iğnesi mi olmuştun ?Selam kızlar kırmızılari gördüm o kadar emindim ki anlamadım
300 lerde cikan kani nezaman vermistin canim kac gun onceArada halsizlik var dönmesi oluyordu şüphelendim gittim 8 gün önce kan verdim beta 2 çıktı 8 gün sonra tekrar baktrdm 300 lerde çıktı işte bugün tekrar baktircam 2 katı artmsmi
Canım hayırlısı olsun inşallah gelecek ay sevindirsin Allah sen de bu ay çatlatma iğnesi mi olmuştun ?
Herseyde vardir bi hayir umudumuzuu yitirmiyoruz olumlu dusunuyoruz ve gelecek aya odaklaniyoruz.
Simdi herseyi resetle beyninden.Ovalasyon testleri tedarik et ve yumurta zamanini bekle.
Benim 3 gun kaldi sabredemiyorum yakinimda nobetci eczane yok sabah ilk is test almak ama oglene kadar yapamam oglumun sinifiyla piknige gidicez kismetse.Oglene kadar nasil sabredicem bilmiyorumHaklısın canım ,aldım hemen netten bakalım hayırlısı herseyin