- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.821
Benimde bat 19 mayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin benim 3. Olacak eger Allah nasip ederse.Sabah kan verdim yarin cikicak sonucMerhaba kizlar... bizde bu aydan sonra ikinci bebeğimizi düşünüyoruz... sizlerin ilk bebislermi?
Masallah canım. Hayirlisi olur insallah. Bebisler kac yaşında? Ben aslinda 2. Icin biraz korkuyorum acikcasi ama artik oglum büyüdü. Daha fazla yalniz kalsin istemiyorum...Hosgeldin benim 3. Olacak eger Allah nasip ederse.Sabah kan verdim yarin cikicak sonuc
Mrb cnm bende 2.yi dusunuyorum oglum 4.5 yasinda kardes istiyor.hayirlisiyla insallah hamileyimdir.beklemedeyim.Masallah canım. Hayirlisi olur insallah. Bebisler kac yaşında? Ben aslinda 2. Icin biraz korkuyorum acikcasi ama artik oglum büyüdü. Daha fazla yalniz kalsin istemiyorum...
Ay ben seviyorum onlarla ilgilenmeyi biseyler yapmayi ikiz ucuz istiyom bunuda ins hayirlisiylaMasallah canım. Hayirlisi olur insallah. Bebisler kac yaşında? Ben aslinda 2. Icin biraz korkuyorum acikcasi ama artik oglum büyüdü. Daha fazla yalniz kalsin istemiyorum...
Anam bi dene daha geldi :)) hayırlısı olsun kuzum koş koş kan testine koş :)
Hayirlisi olur insallah. Benim oglan 3.5 yaşında. Bakalım bizde istiyoruz 2.'yi... inşallah hayirlisi olurMrb cnm bende 2.yi dusunuyorum oglum 4.5 yasinda kardes istiyor.hayirlisiyla insallah hamileyimdir.beklemedeyim.
Masallah.. senin bebisler büyümüşler... zor olmaz hic sana.. hatta yardimci bile olurlar.. aslinda en mantiklisi ikiz dogurmak ama iste biraz yorucu...Ay ben seviyorum onlarla ilgilenmeyi biseyler yapmayi ikiz ucuz istiyom bunuda ins hayirlisiyla
Oglum 8 kizim 6 yasinda
Merhaba kizlar... bizde bu aydan sonra ikinci bebeğimizi düşünüyoruz... sizlerin ilk bebislermi?
Hayirlisi olur umarim... sağlıkla insallah... sizin heyecaniniz çok farklidir şimdi...Hayırlı olsun canım ,benim ilk olucak nasib olursa bati beliliyorum
Hayirlisi olur umarim... sağlıkla insallah... sizin heyecaniniz çok farklidir şimdi...
Bence de canım.. doğru yapıyorsun... olmayınca insan ister istemez stres olup uzulebiliyor... en iyisi kesin sonucu görene kadar beklemek..İnşallah amin,hemde nasıl hem heyecan hemde korku var ister istemez acaba var mı diye.Dusunmemeye çalışıyorum ama olmuyor ,Alt karnimda şislik sürekli vc ye gidiyorum gazman gibiyim son günlerde birde gece terlemeleri başladı ki kalın giyinmiyorum yatarken bunları erken belirtilere vurmayaya çalışıyorum ki hayal kırıklığı yasamayayim
Bence de canım.. doğru yapıyorsun... olmayınca insan ister istemez stres olup uzulebiliyor... en iyisi kesin sonucu görene kadar beklemek..
KOŞTUM KOŞTUM :) BAKALIM 1 SAAT SONRA ÇIKICAK SONUCUM DUA EDİN KIZLARAnam bi dene daha geldi :)) hayırlısı olsun kuzum koş koş kan testine koş :)
KOŞTUM KOŞTUM :) BAKALIM 1 SAAT SONRA ÇIKICAK SONUCUM DUA EDİN KIZLAR
İnşallah güzel haber verirsin :)KOŞTUM KOŞTUM :) BAKALIM 1 SAAT SONRA ÇIKICAK SONUCUM DUA EDİN KIZLAR