- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 40
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.161
Aminnnnnn diliyorummmmm içtenn bir şekildeKesinlikle oyle :) ama kendimizi yormadan uzmeden :) su mubarek gunde gonlumuzdekilere kavusabilmek dilegi ile
sabah uyandığında yataktan kalkmadan dil altindanCanım nasıl olcuyorsunuz
Beklenen adet tarihi canimbat ne canım ?
benimkini hic geciktirmiyo haplar bunyeye gore degisebilir amaKızlar grip oldum ağır ir grip ve aferin içtim bir iki gün sizce adeti geciktirir mi ? Ona göre bugün test yapacağızm negatif çıkmasından korkuyorumda
olmazsin cnm aksam kesin yap hatta ertesi gunude degerlendirKızlar günaydın. Bugün ovulasyon testimde nihayet çift çizgiyi gördüm. Yumurtlama ne kadar süre de gerçekleşiyor acaba eşim işte malum :) akşama ilişki olsa acaba saatini kaçırmış olur muyum
Normalde adetim hiç gecikmez benim bakalım bir test yapayım benbenimkini hic geciktirmiyo haplar bunyeye gore degisebilir ama
Bat ne zamandi canim? Pek ilaclarin geciktirecegini sanmiyorumKızlar grip oldum ağır ir grip ve aferin içtim bir iki gün sizce adeti geciktirir mi ? Ona göre bugün test yapacağızm negatif çıkmasından korkuyorumda
Yok yok canim bugun yarin degerlendir sen mutlakaKızlar günaydın. Bugün ovulasyon testimde nihayet çift çizgiyi gördüm. Yumurtlama ne kadar süre de gerçekleşiyor acaba eşim işte malum :) akşama ilişki olsa acaba saatini kaçırmış olur muyum
bence de yapin en azndan kafanizda soru isareti kalmazNormalde adetim hiç gecikmez benim bakalım bir test yapayım ben
BAT 29 Naisan dıBat ne zamandi canim? Pek ilaclarin geciktirecegini sanmiyorum
Hemen yapmalisin bence :))BAT 29 Naisan dı
Teşekkür ederimolmazsin cnm aksam kesin yap hatta ertesi gunude degerlendir
Teşekkür ederimYok yok canim bugun yarin degerlendir sen mutlaka
Elin isi biter mi bosver kalk yapÇalışıyorum şuan akşama yapcam allahtan bir şey karışmaz sa :) İnşallah pozitiftir.
Evet bitmiyor valahaElin isi biter mi bosver kalk yap
Merak ettim bak simdi haber ver
Yok canım normalde döndü adetim birdahakine ders oldu fazla takmıcam işte :)canım yogunlugu nasıl? gebelik durumun varmı?