- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 40
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.621
Ben acile koşmuştum :)) kan testine :))) inşallah doğrudur arkadaşım inşallah :)))Kızlaaarrr merhaba iyi akşamlar hatta ne akşamı iyi geceler diyeyim en iyisi :) ya bende bi durumlar var :/ bat günüm bugündü ama hala mens olmadım. Sabahtan beri hafif hafif adet ağrısı var ama normalde ben adet olurum öyle başlar ağrım öncesinde bi sinyal vermez yani. Az önce öyle bi aklıma düştü acaba dedim? Evde de gebelik testi olmayınca şu ov. testinden bi deneyeyim bakalım dedim ve sonuç bu. Nedir bu şimdi? Sabahtan gebelik testi alıcam da sabaha kadar nasıl dayanıcam ben?
Bir kere mi kullanmıştın :)Benim de cildim klomen ve iğne kullandıgım ay epey bozulmuştu
Bir saattir uyuyamıyorum:) gelecekse evladımız hayırlısıyla gelsin inşallah..Ben acile koşmuştum :)) kan testine :))) inşallah doğrudur arkadaşım inşallah :)))
Evet kasıklarda hissediyorum ben ilerlemeleri. Hafi hayırlısı inşallahAy kızlar akıntım var sanki yumurtalar harekete geçmiş olabilir miböyle pıt pıt bişey iniyormus gibi
Evet kasıklarda hissediyorum ben ilerlemeleri. Hafi hayırlısı inşallah
Erken yumurtladıysan olur ama muhtemelen yumurtan gelişiyor onu hissediyosun.Adetim yeni bitti ama dün du sanırım hemen olur mu ya
Biliyorum kuzum gunde 100 kere kendjme soyluyorum ama ne fayda duzelmiyorya ama çok yanlış.hamile kalmadan önce de beslenmeye dikkat etmek önemli bence.özellikle protein değeri yüksek şeyler tüketmemiz lazım bebeğin beyin ve kemik gelişimi için.
Aynen yapma bi daha:)))aynen bende prolaktin olanlar sakin yapmasin deyilmeyine ragmen etmishtim:)))Kesinlikle dogru diyosun. gecen ay incir yemistim ac karna 2-3tane hangi akla hizmet bilmem burdan gormustum ve uyguladim 13den 19a yukselmis.
Bat beklenen adet tarihi kuzum sen Sati yazmishsin:)))Bat 5 nisan
Evet kuzum:)))İlacın adı mı duphaston canım
Amin kuzum inşallah gelir sen gönlünü ferah tut :)Bir saattir uyuyamıyorum:) gelecekse evladımız hayırlısıyla gelsin inşallah..
Pişt durumlar nası bakem :)Evet kuzum:)))
Bir saattir uyuyamıyorum:) gelecekse evladımız hayırlısıyla gelsin inşallah..
Kuzum hayirli olsun❤❤❤❤sen hicbisheye bakma ama mutlaka doktorunla konush:))Aytencim bugün bana doktor ovitrelle verdi ama iğneyi bulamadım akşam üstü 5 te gelecek 6 da yaptırsam geç kalmış olur muyum lütfen yardım edin. Doktorum iğneyi yaptırdıktan 36 saat sonra ilişki dedi o anda saat 2 ye geliyordu şimdi 2 de yaptırsan yarın gece 2 de ilişki dedi. 3 te yaptırsan yarın gece 3 te ilişki dedi ama ben 6 da yaptırsam geç kalırmıyım yardım edin. Eslasaydam
Ben hep diorum şu ultrasonların ev için olanını yapın die❣
Cok cok faydali yapsaniz emin olunki faydasini goreceksiniz❤❤❤❤Onu. İmliyorum ama geçen hamile kaldığımda eşşek gibi ceviz yemiştim her sabah onu biliyorum :))) aklıma getirdin bak allah razı olsun yapıcam kuzum :)