- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Kuzum bende oyle yapiyorum ishimi shansa birakmak istemiyorum ben 8,10,12,13;15;16;18;19 ben boyle yaptim:)))dahada yapacam adet gunume kadar bakalim nolacakkızlar merhaba ben adetim bittiği günden beri bi gün dolu bi gün boş yapıyorum bat ise 18 nisan dolu günler yumurtladığım günlere denk geliyor sizce doğru mu yapıyorum
Evet kuzum bende onun icin sana yapma diyordom sonra benimde kafami karishtirdinBende cnm ya kimsenn 11 gün ckmamışki kesin ckmazdı üzülrdm boş yere ne kaldı 11 gün gecer gdrr değil mi:)
Inşallah mutlu oluruz sonundaKuzum bende oyle yapiyorum ishimi shansa birakmak istemiyorum ben 8,10,12,13;15;16;18;19 ben boyle yaptim:)))dahada yapacam adet gunume kadar bakalim nolacak
InshAllah tatlim:)Inşallah mutlu oluruz sonunda
Haha delirdukkk:dEvet kuzum bende onun icin sana yapma diyordom sonra benimde kafami karishtirdin
Haha delirdukkk:d
Test yapmadım bugün yarın günüm geliyodu ztn bugun bnyoya girerken peçeteyle bakım dedim kahve renği kırmızıya dönük peçetenin renği kesin adet olurum şaşmazBugunmu geldi canim?????belki yerleshmedir test yaptinmi hic???
Hayirlisi kuzum nisana kismet olur inshAllahTest yapmadım bugün yarın günüm geliyodu ztn bugun bnyoya girerken peçeteyle bakım dedim kahve renği kırmızıya dönük peçetenin renği kesin adet olurum şaşmaz
Ben bilmiyorumki bilen olar illaki:))))ben etiketlerim senin icinmerhaba kızlar bende önce klomen 6 gün önce de çatlatma iğnesi oldum ama kontrol gittiğim de doktor bir tane yumurta var 17 mm 2 gün sonra iğneyi yaptım beklemedeyim acaba yumurtam biraz daha büyümüş müdür iki gün içinde çok merak ediyorum
merhaba kızlar bende önce klomen 6 gün önce de çatlatma iğnesi oldum ama kontrol gittiğim de doktor bir tane yumurta var 17 mm 2 gün sonra iğneyi yaptım beklemedeyim acaba yumurtam biraz daha büyümüş müdür iki gün içinde çok merak ediyorum
Hayir yaaa kuzum hic umutlanmak istemiyorum hemde hic sadece sizdede varmi die merak ettim adete 1 hafta kala boyle oluyordu bende shimdide 9gun kaldi kafam karishtiAy hadi inşallah hamişsindirr değişiklikler oluyosaa neden olmasın haberini en kısa zamanda bekliyoruzz
Kuzum testdense 8.10.12.14.16.18.20.22 cift gunleri ilishkiye girersen tutar sperma 48saat yashiyor:))))ama yine kendini takip et akintin hangi gun cok geliyorsa dunde ishkiye girmish olsan bile ilishkiye gir akintini gorduyun an benden tavsiye:))ama testde yapmak istesen iyi bir marka al 2side ayni renkde ayni koyulukda olsa bilki yumurtluyorsunKızlar bu ovulasyon testinde ne oneriyosunuz bende bu ay denemek istiyorum ?
benim de 9 gün varHayir yaaa kuzum hic umutlanmak istemiyorum hemde hic sadece sizdede varmi die merak ettim adete 1 hafta kala boyle oluyordu bende shimdide 9gun kaldi kafam karishtisen napiyosun????
Bende kuzum hem cok heyecanliyim hem umutsuzum hem korkuyorum alemi kattim birbirinebenim de 9 gün var
bat 8 nisan
nasıl dayancam 3-4 gün kalasıya kadar test için bilmiyorum