- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- Konu Sahibi minik_prince
ben kimseye de bişi diyemiyorum içimde yaşıyorum..eşime desem ümitlenir bide çıkmazsa üzülür..Bende kuzum hem cok heyecanliyim hem umutsuzum hem korkuyorum alemi kattim birbirine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kimseye de bişi diyemiyorum içimde yaşıyorum..eşime desem ümitlenir bide çıkmazsa üzülür..Bende kuzum hem cok heyecanliyim hem umutsuzum hem korkuyorum alemi kattim birbirine
Evey ya kuzum bende soylemiyorum umitleniyor sora olmayinca bana bildirmez ama hiss ederimki uzuldu onun icin olana kadar konusunu bile acmiyorum:)))eskiden gunum geldiyinde soruyordu noldu die shimdi adetlerim duzensiz die soruyamiyor hicbisheyben kimseye de bişi diyemiyorum içimde yaşıyorum..eşime desem ümitlenir bide çıkmazsa üzülür..
Ben çalışmalara devam test hala negatif koyulaşmadı daha bakalım inşallah tutar bir günHayir yaaa kuzum hic umutlanmak istemiyorum hemde hic sadece sizdede varmi die merak ettim adete 1 hafta kala boyle oluyordu bende shimdide 9gun kaldi kafam karishtisen napiyosun????
Hangi testi kullaniyosunuz?Ben çalışmalara devam test hala negatif koyulaşmadı daha bakalım inşallah tutar bir gün
Ar+l med yazıoHangi testi kullaniyosunuz?
Şansa bırakmak istemiyorum cnm ya ikk defa takip edecem çünkü.nette ovulasyon günleri 3-13 nisan diyo çok heyecanlıyım :)Kuzum testdense 8.10.12.14.16.18.20.22 cift gunleri ilishkiye girersen tutar sperma 48saat yashiyor:))))ama yine kendini takip et akintin hangi gun cok geliyorsa dunde ishkiye girmish olsan bile ilishkiye gir akintini gorduyun an benden tavsiye:))ama testde yapmak istesen iyi bir marka al 2side ayni renkde ayni koyulukda olsa bilki yumurtluyorsun
Tşk.lerAr+l med yazıo
Sende mi kullanıyorsun ovulasyon testini canım ?Tşk.ler
Yok yeni başlıcam almadim daha.adetin 6.günü bitsinde öyle.Sende mi kullanıyorsun ovulasyon testini canım ?
Sen yine calishmalara devam et ishini shansa birakma:))Ben çalışmalara devam test hala negatif koyulaşmadı daha bakalım inşallah tutar bir gün
Yok kuzum hicbishey yok:)))buyuk ihtimalle adet gunume az kaldi ondandirKarnında bi değişiklik var mı ve göğüs uçları koyulaştı mı genel de bunlar yüksek belirtiler diye söylüyorlar yaşamadığım için tam bilemiyorum
Bilmiyorumki kuzum inshAllah oyledir:)ama umutlanmak yokBen araştırma falan yapmıştım yumurtalık zamanında sonra bi 9 10 gün yerleşiyormuş kimininki uzun kiminde hiç olmuyomuş belki senin şuan yerleşiyordur 1 hafta daha bekle belirtiler gelir belki
InshAllah tutar tatlimŞansa bırakmak istemiyorum cnm ya ikk defa takip edecem çünkü.nette ovulasyon günleri 3-13 nisan diyo çok heyecanlıyım :)
slm canım evet 3. klomen ve 2. iğne bir hafta oldu ama umutsuzum yine klomen bende fazla işe yaramıyor ilk ay hiç gelişmedi yumurtam 2. ay ise günde 3 çıktı doz birtane 20mm çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ayda olmaz sa femara ya geçelim dedi doktor inşallah işe yarar femara@masalperisi666 selam tatlim nasilsin:))))))sende iynemi vurdurmushdun???
Kuzum her ihtimale karshi ilishkide ol bence ayda 2kez yumurtluya bilirsin 1inde tutub 1inde tutmaya bilir ve ya her ikizi tutub ikiz ola bilir:))))o yuzden ilishkiyi birakmakızlar ben dün çalışma yapamadım ovu. testte 12, ve 13, günler koyu idi. o günler oldu. dün olmadı inşallah tutmuştur. bugün bir test daha yaptım silikleşmiş iyice. bugünde çalışma yapsam mı acaba ya bilemedim. birde bu testleri ne zamana kadar yapıcaz biz bırakayım mı artık yapmayı yumurtladım nasıl olsa
Ay insallah cnm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbimInshAllah tutar tatlim
Moralini yuksek tut tatlim...klomen 1ci ayda etki gistermiyor fazla ben bildiyim kadariyla 2ci aydan tesir ediyorslm canım evet 3. klomen ve 2. iğne bir hafta oldu ama umutsuzum yine klomen bende fazla işe yaramıyor ilk ay hiç gelişmedi yumurtam 2. ay ise günde 3 çıktı doz birtane 20mm çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ayda olmaz sa femara ya geçelim dedi doktor inşallah işe yarar femara