- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Bencede 12ci gun:)))))))ama sen yine hergunuvu degerlendir adet gunune 4-5gun kalana kadar 1gun arayla ilishkiye gir:)))adetin ne zaman yaz listeye senide ekliyelim:)çok teşekkür ederim gerçekten. 12, gün ve dün ilişki oldu bugün silik olmuş bugünde olmalı mı?
Ayyy bende senin gibi hershey yolunda giderse soyluyorum yaBenim düzensiz olabiliyor normal giderse nisan 25 nisan gibi olmali
Aynen cnm ya insan t defn oluyr ben hamleylen cdden dikkat edcm ilk üç ay riskliEvet düşük çok fazla nedense benim arkadaşımda 5 yıl sonra hamile kaldığı ikizlerini kaybetti
Bende ibrahim saracoglundan oyrenmishdim:)))kendin bilirsin kuzum ama ben yine soyleyeyim...Yaaaama ibrahim saracoğlu yumurta rezervi için öneriyor o yüzden kullanacaktım kararsız kaldım şimdi
canım oda dikkat etti aslında ama bebekler gelişmedi sonrada kaybetti nasipleri yokmuşAynen cnm ya insan t defn oluyr ben hamleylen cdden dikkat edcm ilk üç ay riskli
Allah yardimcisi olsun...sen ondan al:)))bizede atmayi unutma kiz:)Bende alım ya o zaman benmde arkdşm erken gebelk testnde cktı normalde ckmamıştı ama akşam kan verdi140 cktı ama onnda benden snra düşük oldu bu aralsr herkes düşüryr bebegni anlamadm
Aynen hayırlısı değilse zaten gidiyor napsanda rabbim korusun meleklerimizicanım oda dikkat etti aslında ama bebekler gelişmedi sonrada kaybetti nasipleri yokmuş
Unutrmym canm tabiki ilk buraya sölicem:)Allah yardimcisi olsun...sen ondan al:)))bizede atmayi unutma kiz:)
Ama erken yapma birde sabah ilk idrarinla yaparsinUnutrmym canm tabiki ilk buraya sölicem:)
Aslnda bgn test alsam mıAma erken yapma birde sabah ilk idrarinla yaparsin
O ne kiz??Aslnda bgn test alsam mı
Bugunmu dedin???Aslnda bgn test alsam mı
Aynen yada almıyım kafamda deli sorularBugunmu dedin???bende dushunuyorum ya ama cikmasa umrunda olmasin cunki daha erken sadece merakimizdan ediyoruz tamammi?
Al be patlak acilishi etAynen yada almıyım kafamda deli sorular
bugünde çalış diyorsun yani :) çalışalım bugünde sonra 1 gün boş bir gün dolu giderim artık bat benim 13 nisanBencede 12ci gun:)))))))ama sen yine hergunuvu degerlendir adet gunune 4-5gun kalana kadar 1gun arayla ilishkiye gir:)))adetin ne zaman yaz listeye senide ekliyelim:)
Aynen oyle guzelim :)))oyle yap:)ishini shansa testlere birakmabugünde çalış diyorsun yani :) çalışalım bugünde sonra 1 gün boş bir gün dolu giderim artık bat benim 13 nisan
inşallah gelmezi hiçbirimizin :)
Almadm kız pazara gttm hava soğuk görümcemle gttm dondum:)Al be patlak acilishi et
Iyiki almadin alma vaz kecdimAlmadm kız pazara gttm hava soğuk görümcemle gttm dondum:)
Bende cnm ya kimsenn 11 gün ckmamışki kesin ckmazdı üzülrdm boş yere ne kaldı 11 gün gecer gdrr değil mi:)Iyiki almadin alma vaz kecdim