- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.241
Hayirli sekilde hayirli zamaninda gelsin kuzum. Sagligi sihhatei yerinde olsun varsin biraz zaman alsin. Daha da yeniymis sizinde zaten insallah bu ayaArkadaslar merhaba. Hatirlarsiniz belki. Bu ay test falan yapmicam bu siteye de girmicem demistim ama yine kirmizi kart gorundi bugun maalesef3. Deneme de basarisiz. Ben en iyisi testlere falan devam ediyim
Sanirimlar vaysayimlar yok canimm oldu olmadi var dur bakalimkızlar malesef benim umutlar bu ayda çöpe sanırım regli başlıyor
biraz önce lavaboya gittim canım kahverengi leke gelmiş yarın öbür günde kanama başlarSanirimlar vaysayimlar yok canimm oldu olmadi var dur bakalim
Benimde tum belirtilerim mevcut 3 4gune bekliyorum ama ufak bir bekleyiste soz konusu.
2 gun once bende de pembemsi kahvemsi leke vardi cok az. İlla o demek degildir ya. Tabi herkes kendini daha iyi tanir bilirde sen yine de olana kadar bisey dusunme. Olursak da diger aya aynen devambiraz önce lavaboya gittim canım kahverengi leke gelmiş yarın öbür günde kanama başlar
hayırlısı cnm ama benim önce kahverengi lekelenme olur sonra adet başlar inşallah en kısa zamandan nasip eder Rabbim hayırlısı2 gun once bende de pembemsi kahvemsi leke vardi cok az. İlla o demek degildir ya. Tabi herkes kendini daha iyi tanir bilirde sen yine de olana kadar bisey dusunme. Olursak da diger aya aynen devam
Amin canimhayırlısı cnm ama benim önce kahverengi lekelenme olur sonra adet başlar inşallah en kısa zamandan nasip eder Rabbim hayırlısı
inşallah aminnnnn . tüm isteyenlere versn allah benmle beraberumarım hemen olur bebeğin canım
amin kuzucum aminEn kisa zamanda saglikla nasip etsin hepimize Allah insallah
Ay benim şancim bi alevlindiki sorma bacağıma kadar vuruyo şuan kuzum büyük regl olcam kesinGrup molaya gecti :)))
Kuzum ya o agriyi hamilelige de soyleyen cok belirti olarak. Her ay boyle mi oluyor ilk miAy benim şancim bi alevlindiki sorma bacağıma kadar vuruyo şuan kuzum büyük regl olcam kesin
Kuzummm test yapsanda negatif çıkar azck sabredelim inşallah tutunmuştur hepimizinki deİyi akşamlar kızlar benimde batım 13 Nisa’n eşimle 6 aydır deniyoruz insallah bu ay tutar bisey merak ediyorum yumurtlama günlerinde birlikte olduk ve ben adet sonrası grip oldum grip süresince midem bulandı ancak hala bulanıyo ara ara kendimi şişmiş hissediyorum sanki bulantılarım kusacak şekilde olmuyo dün hem akıntı hemde ara ara kasık agrısı vardı bugünde sadece pembemsi akıntı sizce bende test yapmalımıyım aklıma düştükçe çocuk istegi hep dua ediyorum insallah sizinde gönlünüzden geçen kabul olsun bu ay
İnsallah ya esimede söylemek istemiyorum tutarsa süpriz yapıcam canısı sabret sabret 6 aydır her adet dönemi öncesi bi umut işteKuzummm test yapsanda negatif çıkar azck sabredelim inşallah tutunmuştur hepimizinki de
Yumurta çatladığı gün olmuştu böyle, şimdi böyle bütün bacağından kasiğima cekiliyo gibiKuzum ya o agriyi hamilelige de soyleyen cok belirti olarak. Her ay boyle mi oluyor ilk mi
Bende öyleyim kuzum inanki aynı senin gibiym 6 aydır bi umut diyorum bugün kasıklarım öyle batıyo ki oturamıyorum belimin ağrısını hiç demiyorum eğilip kalktıkça nefesim gidiyor bi de akıntım var bolcaİnsallah ya esimede söylemek istemiyorum tutarsa süpriz yapıcam canısı sabret sabret 6 aydır her adet dönemi öncesi bi umut işte
Bende de umut yok ki kurban olduğum Allah’ım herkese evladının kokusunu biatın önce duymayı nasip etsin tatlım sanada anne olmayı nasip etsinBende öyleyim kuzum inanki aynı senin gibiym 6 aydır bi umut diyorum bugün kasıklarım öyle batıyo ki oturamıyorum belimin ağrısını hiç demiyorum eğilip kalktıkça nefesim gidiyor bi de akıntım var bolca( umutlanmakta istemiyorum bilmiyorum kesin yine adet olcam