- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.221
EVET İNTERNET COK UYGUN BEN aldım normalde tanesi 5 lira testlerin 25 lira 5 tanesi ama ben 10 tl ye aldım hemde son kullanma falan sıkıntı yok gıcır gıcır yani kargo yok bişey yok yoksa boyle hergun test yapcam diyip durmazdım çünkü iş sebebiyle alamazdım mecbur beklerdimnormalde eczanede 25 tl olan test internette 3 tanesi 42 tl çok iyi ya bence.şaşırdım uygun olmasına
Bende oyle. Bi de bi doktor sitesinde okumustum ilk denemede yuzde seksen olmaz. Rahmin hazirlanmasi icin zaman lazim diye. Bide arkadasim 1yila yakindir denio doktoru en az 1sene bekle korunmayi birakinca demisti olmadi halaahahhhaaabende şu ilk aydan hemen olmaz, okadar kolay olmuyo bebek, sen ne zannedıyon yaptıgın gibi hemen olacak mı sözlerinden sonra pekde umutlanası gelmıyo ınsanın
Bende öyle alim ya adet olmazsam çok uygunEVET İNTERNET COK UYGUN BEN aldım normalde tanesi 5 lira testlerin 25 lira 5 tanesi ama ben 10 tl ye aldım hemde son kullanma falan sıkıntı yok gıcır gıcır yani kargo yok bişey yok yoksa boyle hergun test yapcam diyip durmazdım çünkü iş sebebiyle alamazdım mecbur beklerdimbsebse
Aynen hemde ucretsiz kargoyla :)normalde eczanede 25 tl olan test internette 3 tanesi 42 tl çok iyi ya bence.şaşırdım uygun olmasına
Teknolojinin kolayligi bize iskence oluyo iste aslinda :)))EVET İNTERNET COK UYGUN BEN aldım normalde tanesi 5 lira testlerin 25 lira 5 tanesi ama ben 10 tl ye aldım hemde son kullanma falan sıkıntı yok gıcır gıcır yani kargo yok bişey yok yoksa boyle hergun test yapcam diyip durmazdım çünkü iş sebebiyle alamazdım mecbur beklerdimbsebse
Bat gunu siparis verelim ertesi gune gelir ertesi sabah tapalim:))Bende öyle alim ya adet olmazsam çok uygun
Senin bat ın benden önce canım inşallah hamile olursun da testlerin gelene kadar adetin gecikmiş olur. Bende sipariş için 13 nisanınbeklicemBat gunu siparis verelim ertesi gune gelir ertesi sabah tapalim:))
Hoşgeldin senınle aynı sayılırızbenım bat 13,nisan. bekliyorz burda hep beraber.bendeeeeeee . 14 nisan
aaa evet inşallah güzel haberler alırız tatlm bnmHoşgeldin senınle aynı sayılırızbenım bat 13,nisan. bekliyorz burda hep beraber.
benim en yakın arkadaşımında 8 ay sonra oldu, ama gel gör ki başka bı arkadaasım sadece bi sefer ve 3 4 damla kaçmasıyla hamıle olduğunu öğrendi :) takdiri ilahiBende oyle. Bi de bi doktor sitesinde okumustum ilk denemede yuzde seksen olmaz. Rahmin hazirlanmasi icin zaman lazim diye. Bide arkadasim 1yila yakindir denio doktoru en az 1sene bekle korunmayi birakinca demisti olmadi hala
bn de öyle sanıyordm hemen isteynce olacak sanıyordm 7 aydr ugrasıyorz bakalmahahhhaaabende şu ilk aydan hemen olmaz, okadar kolay olmuyo bebek, sen ne zannedıyon yaptıgın gibi hemen olacak mı sözlerinden sonra pekde umutlanası gelmıyo ınsanın
Cok cok farkimiz yok yine de arada az kaldii sayalimm :)Senin bat ın benden önce canım inşallah hamile olursun da testlerin gelene kadar adetin gecikmiş olur. Bende sipariş için 13 nisanınbeklicem
Aynen oyle :) hakikaten sans meselesi bu durum :))benim en yakın arkadaşımında 8 ay sonra oldu, ama gel gör ki başka bı arkadaasım sadece bi sefer ve 3 4 damla kaçmasıyla hamıle olduğunu öğrendi :) takdiri ilahi
En kisa zamanda saglikla nasip etsin hepimize Allah insallahbn de öyle sanıyordm hemen isteynce olacak sanıyordm 7 aydr ugrasıyorz bakalm
C
Cok cok farkimiz yok yine de arada az kaldii sayalimm :)
umarım hemen olur bebeğin canımbn de öyle sanıyordm hemen isteynce olacak sanıyordm 7 aydr ugrasıyorz bakalm
sıkma canını ya herşeyın bı zamanı var . umarım 4. de artık kırmızıyı görmezsınArkadaslar merhaba. Hatirlarsiniz belki. Bu ay test falan yapmicam bu siteye de girmicem demistim ama yine kirmizi kart gorundi bugun maalesef3. Deneme de basarisiz. Ben en iyisi testlere falan devam ediyim
Canimi skcaktm ama sonra dedim ki uzulme en azndan duzenli adet oluyosun. Eskiden o da olmazdi sukret dedim. Tabi ister istemez sabirsizlaniyor insan..amin canmsıkma canını ya herşeyın bı zamanı var . umarım 4. de artık kırmızıyı görmezsın