- 3 Şubat 2018
- 553
- 630
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.261
Amin amin inşallah Kuzummm hepimize inşaAllah Rabbim kimsenin yüreğini evlat hasreti ile bükmesinBende de umut yok ki kurban olduğum Allah’ım herkese evladının kokusunu biatın önce duymayı nasip etsin tatlım sanada anne olmayı nasip etsin
İnsallah canısı herkez evlat sevgisini tatsın Bian önceAmin amin inşallah Kuzummm hepimize inşaAllah Rabbim kimsenin yüreğini evlat hasreti ile bükmesin
Çok amin kuzucum Rabbi la Tezerni Ferden ve ente hayru'l varisin aminnnn :))İnsallah canısı herkez evlat sevgisini tatsın Bian önce
İşten çıktım eve geldm yemek ye kaldır sonrada tv ye dalmışım.. molam baya uzun oldu. Gündüz daha rahat yazıyorum. Sen napıosunGrup molaya gecti :)))
Avluya bakanlar burada mı :))İşten çıktım eve geldm yemek ye kaldır sonrada tv ye dalmışım.. molam baya uzun oldu. Gündüz daha rahat yazıyorum. Sen napıosun
Biraz daha bekle canim bence su an hamilelik varsa bile gorunmemesi buyuk olasilik. Moralini bozar sadece caninİyi akşamlar kızlar benimde batım 13 Nisa’n eşimle 6 aydır deniyoruz insallah bu ay tutar bisey merak ediyorum yumurtlama günlerinde birlikte olduk ve ben adet sonrası grip oldum grip süresince midem bulandı ancak hala bulanıyo ara ara kendimi şişmiş hissediyorum sanki bulantılarım kusacak şekilde olmuyo dün hem akıntı hemde ara ara kasık agrısı vardı bugünde sadece pembemsi akıntı sizce bende test yapmalımıyım aklıma düştükçe çocuk istegi hep dua ediyorum insallah sizinde gönlünüzden geçen kabul olsun bu ay
Benımde bat 13 nisan Bence bekle biraz daha. Zaten okadar denemişssin bir hafta önceden test yapsan doğruluğu tartışılır. Yine muallakta kaşırsnk bekle benceİyi akşamlar kızlar benimde batım 13 Nisa’n eşimle 6 aydır deniyoruz insallah bu ay tutar bisey merak ediyorum yumurtlama günlerinde birlikte olduk ve ben adet sonrası grip oldum grip süresince midem bulandı ancak hala bulanıyo ara ara kendimi şişmiş hissediyorum sanki bulantılarım kusacak şekilde olmuyo dün hem akıntı hemde ara ara kasık agrısı vardı bugünde sadece pembemsi akıntı sizce bende test yapmalımıyım aklıma düştükçe çocuk istegi hep dua ediyorum insallah sizinde gönlünüzden geçen kabul olsun bu ay
Adet agrisi olmayabilir canim dedigim gibi olumsuz dusunmek yok. Moral bozmak yok unutma.Yumurta çatladığı gün olmuştu böyle, şimdi böyle bütün bacağından kasiğima cekiliyo gibi
Ben survivurcıyım ya ama avlu yu da merak etmiyo değilimAvluya bakanlar burada mı :))
Bende tv de zaman gecirme cabalari iste :)) olsun bool boool dinlenmissin en guzeli canim benim :)İşten çıktım eve geldm yemek ye kaldır sonrada tv ye dalmışım.. molam baya uzun oldu. Gündüz daha rahat yazıyorum. Sen napıosun
Avluyu bende merak etmistim de bana sacma geldi biraz sanki ilk bolum bu hafta bakmadim :))Ben survivurcıyım ya ama avlu yu da merak etmiyo değilim
Bende yeni başladım güzel ama alışılmış dizilerin dışındaBen survivurcıyım ya ama avlu yu da merak etmiyo değilim
Bekliyorum yapıcak bişeyim Yok çünkü beklemek dışında umarım bu ay tutmuşturBenımde bat 13 nisan Bence bekle biraz daha. Zaten okadar denemişssin bir hafta önceden test yapsan doğruluğu tartışılır. Yine muallakta kaşırsnk bekle bence
parmak kaldırıyorum :> avlu evet insan değişik konular ve kafasını meşgul edecek birşeyler arıyorAvluya bakanlar burada mı :))
Avlu evimiz deniz bacımızz :))#Avludayız :)))
Avlu evimiz deniz bacımızz :))
Bende sonradan netten izlicem. Güzel kadrosu varAvluyu bende merak etmistim de bana sacma geldi biraz sanki ilk bolum bu hafta bakmadim :))
Kesinlikle :)Bende sonradan netten izlicem. Güzel kadrosu var