- 14 Temmuz 2014
- 262
- 411
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.201
haklısın değerının daha yüksek olmasını istiosun ama gerçekten baya erken öğrendıgın için değerın iki olmasıda normal olabilir. tabi seni ümitlendırmek istemem sonrası daha üüzücü olabiliyor . aslında en sağlıklı yöntem adet gecikmesini beklemek . ama görüyorumki sabır sıfır sıfır sıfrCanım beni şüphelendiren 8 gün kala 2 çıkması düşünebiliyormusun normalde 0 larda çıkmazı lazmken 2 çıkıyor 3 sayı sonra hamileyim demek. Oluyor 5 ten yukarı hamile demekk ya eğer varsa diyorum şimdi değerim artmştır diyorum bakalm beklyrm adet günü olmazsam kan veririm inş ckar:)
Canm benm döngüm 30-31 sürüyor
Hemde cok daha muhimmm :))akıllı olsunlar işimiz var burda
Sizi baglicam ben bi yerlere :))haklısın değerının daha yüksek olmasını istiosun ama gerçekten baya erken öğrendıgın için değerın iki olmasıda normal olabilir. tabi seni ümitlendırmek istemem sonrası daha üüzücü olabiliyor . aslında en sağlıklı yöntem adet gecikmesini beklemek . ama görüyorumki sabır sıfır sıfır sıfr
Yok cnm benm yarn 4 gün olcak ondan dyrm test yapalm diye :)aha benden bir arkadaş bende bende beimde yarın sabah 3 gün kalacak :)))
aa ne güzel bi örnek .bu tabloya göre beklemelıyız her şey bat günü belli oluor
Kızlar size bir örnek buyrun
Cumaya geldik ama sonuc yine gec cikar yine beklersin diye kandirmaya calissam seni :))Ölede ama işte belki yerleşmeydi ya varsa ckar diyorum çıkmazsada üzülmem kan veririm çünkü:)
Evde test var yapim en iyisii diye düşünyrm:)Cumaya geldik ama sonuc yine gec cikar yine beklersin diye kandirmaya calissam seni :))
hahahhahSizi baglicam ben bi yerlere :))
4 ve 3gun kalada ben bisey goremedim galinaa :)) bu erken test mi canim
Kızlar size bir örnek buyrun
Hani yerleşme kanamsı olan şey gelmeseydi umudum yoktu bu aydan o gelnce tabi Klm karşyı ve değer öle cıkınca şaşrdm çünkü geçn ay o zamanlarda verdgmde 0 larda ckmştı Değer bu sefer farklı olnca şaşrdm bakalm brklyrmhaklısın değerının daha yüksek olmasını istiosun ama gerçekten baya erken öğrendıgın için değerın iki olmasıda normal olabilir. tabi seni ümitlendırmek istemem sonrası daha üüzücü olabiliyor . aslında en sağlıklı yöntem adet gecikmesini beklemek . ama görüyorumki sabır sıfır sıfır sıfr
Aynen :) test parama yaziik olmason dedim :))hahahhahben senı dinlicem . ve adete kadar beklemeye çalışıcam doğrusu bu. zaten hamile değilsek adet oluoruz herşey bıtıo
Bata 4 gün kala ckmş demekki erken döllenme olmş
yok normal kaset teslerden ucuz olanlardan , ben gördüm bebiş çok silik ama var4 ve 3gun kalada ben bisey goremedim galinaa :)) bu erken test mi canim
inşallah sonuç güzel olacak canım.Hani yerleşme kanamsı olan şey gelmeseydi umudum yoktu bu aydan o gelnce tabi Klm karşyı ve değer öle cıkınca şaşrdm çünkü geçn ay o zamanlarda verdgmde 0 larda ckmştı Değer bu sefer farklı olnca şaşrdm bakalm brklyrm
zaten kendını bi alıştırsan testlere kopamazsın.hem para kaybı hemde morel olarak çöküntüAynen :) test parama yaziik olmason dedim :))
İnsallah sonucunu guzel alcaksin canim azicij daha sabir ki daha da emin ol yuksek degerinden iyice mitlu ol :))Hani yerleşme kanamsı olan şey gelmeseydi umudum yoktu bu aydan o gelnce tabi Klm karşyı ve değer öle cıkınca şaşrdm çünkü geçn ay o zamanlarda verdgmde 0 larda ckmştı Değer bu sefer farklı olnca şaşrdm bakalm brklyrm
Dimi dimi tabi dedigim gibi umudum yok ve ilk diye boyleyim ilerleyen aylarda kargo kargo alirim testleri :)zaten kendını bi alıştırsan testlere kopamazsın.hem para kaybı hemde morel olarak çöküntü
ahahhhaaaDimi dimi tabi dedigim gibi umudum yok ve ilk diye boyleyim ilerleyen aylarda kargo kargo alirim testleri :)
normalde eczanede 25 tl olan test internette 3 tanesi 42 tl çok iyi ya bence.şaşırdım uygun olmasınaDimi dimi tabi dedigim gibi umudum yok ve ilk diye boyleyim ilerleyen aylarda kargo kargo alirim testleri :)