- Konu Sahibi minik_prince
Amin cnm sağolun hiç stres yapmıyorum inşallah hepimiz bu ay kavuşuruz bebişlerimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumurtladığını nasıl anlıyosun ben çözemedim bir türlü10 nisan benimde bat :) bu ay erken yumurtladım galiba hayırlısıyla bekliyorum nisan ayını:)
Hayir canim shimdiye kadar hic kullanmadim kendim hiss ediyorum ne zaman yumurtladigimi akintidan biliyorum))))))))bende evliliyimin ilk aylarinda haftada 3-4kez test yapardim negatif cikinca kan testine giderdimCanm ben hiç korunmadım 2 aylık evliyim daha yeniyim 10 gün önce hamileyim sanıyordum testlerde çıktı kanda da kimyasalmş ilk defa geldi başıma canm bu ay umutluyım inş hayırlısıyla olur:) sennde olur cnm ovu testi kullanıyormsn
Canim ben akintimdan anliyorum sende kendine biraz daha dikkat etsen anlarsinCanım yumurtladığını nasıl anlıyosun ben çözemedim bir türlü![]()
Sen ayin 29une kadar degerlendir her 1gunden 1 :))))Bat 29 mart hayırlısı inşallah![]()
Bu ay hiiç akıntım yok demek yumutlamadımCanim ben akintimdan anliyorum sende kendine biraz daha dikkat etsen anlarsin![]()
Kızz zaten yumurtladgn zaman böle uzun sarımsı akıntı oluyor ondan anlıyorum :) gecen ayda öle anladm tuttu ama kmyasala dönüştü sende fark edersn cnm diğer zamanlarda kuru oluyor:)Canım yumurtladığını nasıl anlıyosun ben çözemedim bir türlü![]()
Bu ay hiiç akıntım yok demek yumutlamadım
Hayir canim oyle dushunme sen yine 1gunden 1ilishkide ol![]()
Sende benim gibisin anlıyosun akıntıdanHayir canim shimdiye kadar hic kullanmadim kendim hiss ediyorum ne zaman yumurtladigimi akintidan biliyorum))))))))bende evliliyimin ilk aylarinda haftada 3-4kez test yapardim negatif cikinca kan testine giderdimbende 4ay once dushuk yaptim bu aydan bashladimm inshAllah hepimiz icin hayirlisi olur
![]()
Sende benim gibi aynen oyleKızz zaten yumurtladgn zaman böle uzun sarımsı akıntı oluyor ondan anlıyorum :) gecen ayda öle anladm tuttu ama kmyasala dönüştü sende fark edersn cnm diğer zamanlarda kuru oluyor:)
InshAllah kuzumSende benim gibisin anlıyosun akıntıdan
Kız birdaha yaşamayız inş bu ay tutmştr ya :) ben umutlym nedense hissedyrm içim içimi yiyor birde öğrenmş oldum hamile oldgumda gögüs ucumu sıktığımda acırsa hamileyim çünkü adet olunca ağrımıyor:)
Sorma kız öle bu ay erken yumurtladm galiba :) sende vadmı birşeylerInshAllah kuzumsenin adetin yeni bitti erken mi yumurtluyorsun
![]()
Ben afedersin 2defa 1gun arayla ilishki yashadim bugundende 5gun hergun olacam ondan sonra adete kadar yine 1gun arayla olacam bakalimSorma kız öle bu ay erken yumurtladm galiba :) sende vadmı birşeyler
Sen yine ilishkini birakma 1gun arayla ol belki 2kez yumurtladinSorma kız öle bu ay erken yumurtladm galiba :) sende vadmı birşeyler
Ben afedersin 2defa 1gun arayla ilishki yashadim bugundende 5gun hergun olacam ondan sonra adete kadar yine 1gun arayla olacam bakalim![]()
Sen yine ilishkini birakma 1gun arayla ol belki 2kez yumurtladin![]()
Kız sen ara veriyormusun ben genellikle vermiyorum arada veriyoruz adefersin bende özel konştm biraz ama
Aynen yinede dikkat ediyorum nolur nolmaz:)
O nasl oluyor kız çift günler?esas cift gunleri degerlendiriyorum
![]()
8,10,12,13,14,15,16,18,20,22 boyleO nasl oluyor kız çift günler?
Ben deniyecem çift günler tutarsa göbek atarız artık8,10,12,13,14,15,16,18,20,22 boylebilmiyen kizlarda boyle deneseler tutma shansi 100/80% bilmiyenler denesin bence
![]()