- 4 Ocak 2017
- 285
- 265
- 34
- Konu Sahibi minik_prince
Amin cnm sağolun hiç stres yapmıyorum inşallah hepimiz bu ay kavuşuruz bebişlerimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yumurtladığını nasıl anlıyosun ben çözemedim bir türlü10 nisan benimde bat :) bu ay erken yumurtladım galiba hayırlısıyla bekliyorum nisan ayını:)
Hayir canim shimdiye kadar hic kullanmadim kendim hiss ediyorum ne zaman yumurtladigimi akintidan biliyorum))))))))bende evliliyimin ilk aylarinda haftada 3-4kez test yapardim negatif cikinca kan testine giderdimbende 4ay once dushuk yaptim bu aydan bashladimm inshAllah hepimiz icin hayirlisi olurCanm ben hiç korunmadım 2 aylık evliyim daha yeniyim 10 gün önce hamileyim sanıyordum testlerde çıktı kanda da kimyasalmş ilk defa geldi başıma canm bu ay umutluyım inş hayırlısıyla olur:) sennde olur cnm ovu testi kullanıyormsn
Canim ben akintimdan anliyorum sende kendine biraz daha dikkat etsen anlarsinCanım yumurtladığını nasıl anlıyosun ben çözemedim bir türlü
Sen ayin 29une kadar degerlendir her 1gunden 1 :))))Bat 29 mart hayırlısı inşallah
Bu ay hiiç akıntım yok demek yumutlamadımCanim ben akintimdan anliyorum sende kendine biraz daha dikkat etsen anlarsin
Kızz zaten yumurtladgn zaman böle uzun sarımsı akıntı oluyor ondan anlıyorum :) gecen ayda öle anladm tuttu ama kmyasala dönüştü sende fark edersn cnm diğer zamanlarda kuru oluyor:)Canım yumurtladığını nasıl anlıyosun ben çözemedim bir türlü
Bu ay hiiç akıntım yok demek yumutlamadım
Hayir canim oyle dushunme sen yine 1gunden 1ilishkide ol
Sende benim gibisin anlıyosun akıntıdanHayir canim shimdiye kadar hic kullanmadim kendim hiss ediyorum ne zaman yumurtladigimi akintidan biliyorum))))))))bende evliliyimin ilk aylarinda haftada 3-4kez test yapardim negatif cikinca kan testine giderdimbende 4ay once dushuk yaptim bu aydan bashladimm inshAllah hepimiz icin hayirlisi olur
Sende benim gibi aynen oyleKızz zaten yumurtladgn zaman böle uzun sarımsı akıntı oluyor ondan anlıyorum :) gecen ayda öle anladm tuttu ama kmyasala dönüştü sende fark edersn cnm diğer zamanlarda kuru oluyor:)
InshAllah kuzum senin adetin yeni bitti erken mi yumurtluyorsunSende benim gibisin anlıyosun akıntıdan
Kız birdaha yaşamayız inş bu ay tutmştr ya :) ben umutlym nedense hissedyrm içim içimi yiyor birde öğrenmş oldum hamile oldgumda gögüs ucumu sıktığımda acırsa hamileyim çünkü adet olunca ağrımıyor:)
Sorma kız öle bu ay erken yumurtladm galiba :) sende vadmı birşeylerInshAllah kuzum senin adetin yeni bitti erken mi yumurtluyorsun
Ben afedersin 2defa 1gun arayla ilishki yashadim bugundende 5gun hergun olacam ondan sonra adete kadar yine 1gun arayla olacam bakalimSorma kız öle bu ay erken yumurtladm galiba :) sende vadmı birşeyler
Sen yine ilishkini birakma 1gun arayla ol belki 2kez yumurtladinSorma kız öle bu ay erken yumurtladm galiba :) sende vadmı birşeyler
Ben afedersin 2defa 1gun arayla ilishki yashadim bugundende 5gun hergun olacam ondan sonra adete kadar yine 1gun arayla olacam bakalim
Sen yine ilishkini birakma 1gun arayla ol belki 2kez yumurtladin
esas cift gunleri degerlendiriyorumKız sen ara veriyormusun ben genellikle vermiyorum arada veriyoruz adefersin bende özel konştm biraz ama
Aynen yinede dikkat ediyorum nolur nolmaz:)
O nasl oluyor kız çift günler?esas cift gunleri degerlendiriyorum
8,10,12,13,14,15,16,18,20,22 boyle bilmiyen kizlarda boyle deneseler tutma shansi 100/80% bilmiyenler denesin benceO nasl oluyor kız çift günler?
Ben deniyecem çift günler tutarsa göbek atarız artık8,10,12,13,14,15,16,18,20,22 boyle bilmiyen kizlarda boyle deneseler tutma shansi 100/80% bilmiyenler denesin bence