süpersinizzz teşekkürlerCnm nisan senin düğün senin isteklerini sen belirlersin ama bana kalırsa nisan için bu kadar para harcamaya bile gerek yok zaten evde yapicam diyorsun nasıl 10bin gitsin. Serbest ekonomi 2 yüzüğü bin tl ye de alırsın 10bin tl ye de. Yani diyeceğim o ki çok rahat yaparsın ortalama maliyet çıkartmak gerekirse 1.000tl yüzükler 500 civarı elbisen 500 civarı damadın kıyafeti 500 civarı pastaymış yiyecek içecek falan falan hazırlığı olsa. Hadi 2 bine 2 bilezik takılsa damada da bin liraya saat toplam 5.500 tl. Ki elbiseni ve ikramliklari çok daha uygun getirebilirsin ben fazla fazla hesapladım
İster evde ister salonda olsun nişan kız tarafına aittir hele evde yapılacak nişan için 10 bin fazla.Senin elbiseni o taraf alırsa sen de karşı tarafın takım elbisesini alacaksın senin alyansını onlar alıyorsa sen de nişanlının alyansını alacaksın.Eve gelenler için ikramlıklar size aittir hatta kuaför,fotoğraf çekimi vs kız tarafına ait olur erkek tarafı karışmaz eğer kına yapacaksanız oda size ait olur.yok isteme sonrası takılacak yüzük ondan nişan gibi birşey işte
Ismarlama evlilik teklifine de para mı vereceksin ? Aldım , kabul ettim ,de, beleşten olsun bitsin .....ama bilezik takı falan olcak fiyatlarına bakıyorum çok pahalı geliyor ha birde işte evlilik teklifi falanda içine katıyor ben hesaplıyorum yetmiyecekmiş gibi geliyor
10 bin mimerhaba ablalarım , kardeşlerim
sizinle bir konumu paylaşmak istiyorum. 2 senedir görüştüğüm sevgilim(26) ben (22) nişanlanmak istiyoruz. Fakat sevgilimin ailesi destek çıkmıyor.. Babası benim bal yarime borcum var benim diyip kestirip atıyor. Sevgilimin ise 1.900-tl kadar kart borcu var , borcu bittikten sonra kredi çekip kendi imkanları ile yapacağını söyledi. Nişanı ev de yapmak istiyoruz. Hani isteme olacak tekrar gelecekler yüzükler takılacak gibi. (Benim düşüncem) Sizden nişan maliyetleri hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum. Yani yüzükler olsun takılar olsun kıyafettir ıvır zıvır gibi şeyler işte :)))) 10.000-tl ile rahat bir şekilde işin altından kalkabilir mi acaba?? Tabiii banka eğer o kadar kredi verirse
Şimdiden hepinize çok teşşekkür ediyorummmm öptüm çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?