- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
10 bin mi evde yapılacak bir nişan için beni istediler hemen yüZükleri taktık evde, ayrı nişan yapmadım
Çok ucuza gitmişsin la bibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 bin mi evde yapılacak bir nişan için beni istediler hemen yüZükleri taktık evde, ayrı nişan yapmadım
Hep diyorum valla herifime o kadar ucuza gittim gene beni beğenmiyorsun diye o da diyorki ben senden başlık parası istemedim ona dua et diyorÇok ucuza gitmişsin la bibi
şeker hamurlu pasta o kadar pahalı değil ya ben 2 katlı 250 ye yaptırdım daha bu sene. geri kalanlara evet bende katılıyorum +1hayatim seker hamurlu pastaya 800 tl falan verme yerken insanlar rezillik cekiyor onun yerine 200 tl ver en kaliteli pastayi yaptir hatta üstüne gercek cicek koydurursun cok havali olur
Hep diyorum valla herifime o kadar ucuza gittim gene beni beğenmiyorsun diye o da diyorki ben senden başlık parası istemedim ona dua et diyor
yok kıyafet abartı sitemiyoruum ortalama maliyeti ne oldu bilezik yüzük hangi sene birde öğrenebilirmiymBenim nişanım da elbiseyi ayakkabıyı kuaförü erkek tarafı ödedi. Kokusuydu magnetiydi yemeklerdi pastasıydı hepsini ben yaptım.
Sadece nişan hediyesi bir tane bilezik istedim çünkü ailemin takacağını bildiğim için mahçup olmasınlar dedim herkesin içinde bir tanr bilezik aldı hediye olarak. Yüzükleride eşit ödedik ben onun kini o benimkini yani diyeceğim şu evdede olsa sen yapacaksın canım 10 bn tl kredi çekmesine gerek yok. 1000tl kafi tabi nişan kıyafetini abartılı seçmessen
hahahahaaaYa yanlış anlaşılmak istemiyorum ama,
Bana buraya yazılan masraflar bile abartı geldi ev nişanı için.
Çoğu kişi 1000 tl kıyafet demiş 500erden. Evde ne giyilecek ya, şöyle hafif bir abiye bir ayakkabı, erkek için de klasik bir takım olmayacak mı?
Pastası çikolatası da kişi sayısı az olacağı için küçük olur bildiğim.
Nişanda takı takılmasa da olur, takılacaksa da bir bileklik hadi fazlası bir bilezik o kadar.
Alyanslar karşılıklı alınacak zaten.
Ev nişanına kuaföre de gerek yok diyim de taşlanmadan kaçayım...
Gercekten seviyorsaniz ve maddi olanaklariniz yoksa taki bilezik vs istemiyeceksiniz. Onceliginize karar verin ona gore harekt edin..ama bilezik takı falan olcak fiyatlarına bakıyorum çok pahalı geliyor ha birde işte evlilik teklifi falanda içine katıyor ben hesaplıyorum yetmiyecekmiş gibi geliyor
yok kıyafet abartı sitemiyoruum ortalama maliyeti ne oldu bilezik yüzük hangi sene birde öğrenebilirmiym