Nisan da transfer olanlar?

Kizlar selam benimde transferim Nisan sonu gibi olucak sanirim 19 unda kontrolum var. Hangi vitaminleri kullaniyorsunuz trasnferden sonra?

Kizlar selam benimde transferim Nisan sonu gibi olucak sanirim 19 unda kontrolum var. Hangi vitaminleri kullaniyorsunuz trasnferden sonra?
Merhabalar ben omega 3 ve folik asit karışımlı bir multivitamin kullanıyorum geçen aydan beri depolar dolsun diye

of ben dün dayanamayıp test yaptım kızlar negatif çıktı .3 Nisan da transfer olmuştum .Biliyorum çok erken o yüzden umudum hala var

Bu arada benim hiç belirtim kalmadı artık sizin nasıl gidiyor 2 gün seyirmeler filan oluyordu belim çok ağrımıştı şimdi onlar da kalmadı

of ben dün dayanamayıp test yaptım kızlar negatif çıktı .3 Nisan da transfer olmuştum .Biliyorum çok erken o yüzden umudum hala var
Çok erken ama keşke yapmasaydın moralini bozma.. rahme kan akışını sağla 4-7-8 nefes egzersizlerini yap kargıdan uzaklaş.. seninle aynı gün transfer olduk umutsuzluk yok 🥰

Bu arada benim hiç belirtim kalmadı artık sizin nasıl gidiyor 2 gün seyirmeler filan oluyordu belim çok ağrımıştı şimdi onlar da kalmadı
Adet ağrım var hatta dün gece adet olucam diye ağlamaklı oldum.. vücudumü inan anlayamıyorum adet ağrısı, bel, kasık her yerim ağrıyor.. bu sabah grip olcak mışım gibi bir haldeydim şimdi iyiyim anlayamıyorum 🤨

Back
X