Aminn inşallah, prolutex kullanıyorum günde 2 defaHangi iğneyi kullanıyorsun canım ben pek yan etki hissetmiyorum. Hayırlısıyla sürecimiz güzel geçsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallah, prolutex kullanıyorum günde 2 defaHangi iğneyi kullanıyorsun canım ben pek yan etki hissetmiyorum. Hayırlısıyla sürecimiz güzel geçsin inşallah
Banada aynısını yazdılar benim elimde progestan dex vardı onu kullanıyorum şuanlık nerede tedavi görüyorsunAminn inşallah, prolutex kullanıyorum günde 2 defa
Ankaradayım ben siz neredesiniz?Bana da ikisini yazdılar hangisini bulabilirseniz onu alın dediler de eczacı direkt bunu verdiBanada aynısını yazdılar benim elimde progestan dex vardı onu kullanıyorum şuanlık nerede tedavi görüyorsun
Merhabalar ben omega 3 ve folik asit karışımlı bir multivitamin kullanıyorum geçen aydan beri depolar dolsun diyeKizlar selam benimde transferim Nisan sonu gibi olucak sanirim 19 unda kontrolum var. Hangi vitaminleri kullaniyorsunuz trasnferden sonra?
Bn istanbuldayımAnkaradayım ben siz neredesiniz?Bana da ikisini yazdılar hangisini bulabilirseniz onu alın dediler de eczacı direkt bunu verdi
Ayy o bende de var doymuyorum sanki . Herhalde alacağız canım bu gidişleBn istanbuldayımiğnelerden mi bilmiyorum benim istahım acıldı ya ödem yaptı birde kilo almazsak iyi
Hoşbuldum cnm teşekkür ederimHayırlı olsun inşaallah tutar sağlıkla canım hoş geldin aramıza
Hele bir olsun verirsiniz sonraAyy o bende de var doymuyorum sanki . Herhalde alacağız canım bu gidişle![]()
Hoşbuldum cnmAllah kolaylık versin.. Aramıza hoşgeldin![]()
Benim de iştahım çok açık valla çok yiyorumHele bir olsun verirsiniz sonra![]()
İnşallah vardır sizinki bir yumurta mı oldu iki mi?Benim de iştahım çok açık valla çok yiyorum
Tek transfer canım zaten 1 tane embriyom vardı .5.gün .dün test yaptım negatif çıktı ama daha çok erken diye ümidimi kaybetmedimİnşallah vardır sizinki bir yumurta mı oldu iki mi?
Ümidini asla kaybetme inşallah vardır cnmm benimTek transfer canım zaten 1 tane embriyom vardı .5.gün .dün test yaptım negatif çıktı ama daha çok erken diye ümidim
Çok erken ama keşke yapmasaydın moralini bozma.. rahme kan akışını sağla 4-7-8 nefes egzersizlerini yap kargıdan uzaklaş.. seninle aynı gün transfer olduk umutsuzluk yokof ben dün dayanamayıp test yaptım kızlar negatif çıktı .3 Nisan da transfer olmuştum .Biliyorum çok erken o yüzden umudum hala var
Adet ağrım var hatta dün gece adet olucam diye ağlamaklı oldum.. vücudumü inan anlayamıyorum adet ağrısı, bel, kasık her yerim ağrıyor.. bu sabah grip olcak mışım gibi bir haldeydim şimdi iyiyim anlayamıyorumBu arada benim hiç belirtim kalmadı artık sizin nasıl gidiyor 2 gün seyirmeler filan oluyordu belim çok ağrımıştı şimdi onlar da kalmadı