Nisan da transfer olanlar?

Evet oldu canım 3 Nisan da valla adetimin kaçıncı günü bilmiyorum
Daha çok yeni sizinde aslında bence en zor kısım bu bekleme süreci. Heyecanlı olduğu kadar da stresli 😊Ben 3,5 yıl önce geçtim bu süreçlerden ama tamamen hafızamdan silinmiş

Daha çok yeni sizinde aslında bence en zor kısım bu bekleme süreci. Heyecanlı olduğu kadar da stresli 😊Ben 3,5 yıl önce geçtim bu süreçlerden ama tamamen hafızamdan silinmiş
Benim de 2. Bu ☺️ benim de yaklaşım 3-4 sene önceydi çok zor şeyler yaşadım o yüzden hatırlamak dahi istemiyorum

İnşallah bu sefer Herşey hayal ettiğin gibi ilerler sağ Salim alırsın kucağına bebeğini ☺️ ne zaman test tarihi
Amin inşaallah canım hepimizin öyle olur inş 15 i normalde ama ben dayanamam 5. Ya da 6. Günü test yapmaya başlarım gibi geliyor 😆

Amin inşaallah canım hepimizin öyle olur inş 15 i normalde ama ben dayanamam 5. Ya da 6. Günü test yapmaya başlarım gibi geliyor 😆
Bence 5-6 çok erken gereksiz yere moralin bozulur en azından 8-9 gibi yap, ben daha önce 7. Gün yapmıştım çok silik çıkmıştı. 3. Gün embriyosuydu

Daha önceki transferim tutmadı. 2 nisanda transfer oldum 5.gün embriyosu yarı doğal siklus sanırım estrofem kullanmıyorum diğer iğne fitil kullanıyorum çok fazla bir ağrım yok neredeyse hiç yok denecek gibi sadece dün akşam karın ve kasık ağrım oldu. Ve çok fazla sinir var

Merhaba :)
Ben 6 nisan transfer olacam şişli memorial
Şu anlık sadece günde 3 defa estrofem alıyorum folidays’le
Sigaram zaten yok başkada ekstra bir şey yapmıyorum, beslenmem hep düzenliydi
Hayırlı uğurlu olsun sizinde
Mrb bende bugün transfer oldum şuan hastanedeyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🌸

Merhabalar ben de çarşamba günü transfer olacağım inşallah. Uludağ tıp fakültesinde. Eşleri almayabiliyorlarmış içeri. İki kişi aynı odayı kullanabiliyormuş çünkü. Sizler nasıl yaptınız. Çıkarken giyinirken vs eşleriniz yardım etti mi. Hafif eğilmek önemli midir.

Merhabalar ben de çarşamba günü transfer olacağım inşallah. Uludağ tıp fakültesinde. Eşleri almayabiliyorlarmış içeri. İki kişi aynı odayı kullanabiliyormuş çünkü. Sizler nasıl yaptınız. Çıkarken giyinirken vs eşleriniz yardım etti mi. Hafif eğilmek önemli midir.
Ben hiç o kadar dikkat etmedim canım bir şey olacağını sanmıyorum o kadarla .yarım saat sonra tuvalete gittim .eşim giyinirken yardım etti ama etmese de sorun olmazdı bence .ama destek olması için iyi tabi yanında olması

Uludağ da doktorunuz kim ? Bir de orda nasıl yapılıyor rapor mu çıkarmak lazım süreç nasıl fiyat ne kadara yapıyorlar

Uludağ da doktorunuz kim ? Bir de orda nasıl yapılıyor rapor mu çıkarmak lazım süreç nasıl fiyat ne kadara yapıyorlar
Doktor ilgilenmiyor direkt. Asistanlar bakıyor. Başka kişiler. 3 farklı kişi baktı süreç boyunca. 17 bin opu. Transferde 10 a yakın olacak. Evet rapor çıkarıyoruz önce. 5-6 ay bekliyorsun sonra çağırıyorlar.

Back
X