Nisan da transfer olanlar?

Canım bendede var onlar gece ağrıdan uyandım. Neden oluyor acaba bu ağrı?
Valla canım bilmiyorum ilk 2 gün oldu benim bugün yok olmadı hiç inşallah tutunma işaretidir diye düşünüp olumlu düşünmeye çalışıyorum ama benim belim ve kalçam çok ağrıyor nedense kuyruk sokumum gibi de

Valla canım bilmiyorum ilk 2 gün oldu benim bugün yok olmadı hiç inşallah tutunma işaretidir diye düşünüp olumlu düşünmeye çalışıyorum ama benim belim ve kalçam çok ağrıyor nedense kuyruk sokumum gibi de
İnşallah tutunmadır ve hamilelik belirtisidir canım ya 🤲🏼 Bende pozitif düşünmeye bakıyorum.

Valla canım ben de öyle ama bir yanımda ya olmazsa diye düşünmeden edemiyor .Umut hep var Allah’ın izniyle olur inşaallah .Benim son şansım gibi bir şey zaten 😞
Canım pozitif düşün komedi filmi feln izle çok iyi geliyor inan 🥰 Neden son şansın dedin sorabilirsem tabii canım?

Canım pozitif düşün komedi filmi feln izle çok iyi geliyor inan 🥰 Neden son şansın dedin sorabilirsem tabii canım?
Canım benim 4 sene önce yapılan tüp bebeğimden 6 tane donmuş embriyom vardı .O zaman 2 transfer edildi birinin kalbi atmadı biri de anomalili bebeğim oldu 23 haftalık sezeryan doğumla kaybettim .Sonra bu durum için genetik testler yaptırdık temiz çıktı tamamen tesadüf dediler .Aradan çok az bir zaman geçti ben kendiliğinden hamile kaldım ve ne yazık ki aynı anomaliler vardı bebeğimde 24 haftalık normal doğumla kaybettim bebeğimi .Sonra ileri genetik test yapıldı .Anomaliler ilgili bir gen bulundu ama net değil yüksek ihtimal olarak biz de bu sonuca güvenerek kalan embriyoları çözdürüp baktırdık 1 tane sağlıklı geldi o da transfer edildi kalitem 2bc imiş kötüymüş sanırım ama doktorum kafana takma onları embriyolar benim için 2 ye ayrılır tutan ve tutmayan dedi .İnşaallah tutar .Tutsa bile bu sefer bu genetik için tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım yaşamaz mıyım biraz muallakta o yüzden karmakarışık duygular içindeyim açıkçası

Yaa inşallah güzel haberler alırız. Size dün tarih verdiler mi ilave ilaçlara başladılar mi ? Bugün öğleden sonra gideceğiz bizde kontrole çok heyecanliyim gerginim🥲 iki gün önce günde 4 taneye çıktı bende. Bugün güncelleme olur muhtemelen. Vitamin olarak da omega yağı, d vitamini ve folat olan multivitamin içiyorum.
Çarşamba günü transferim var canım progestan iğne prednol eklendi. İnşallah süreçimiz güzel ilerler bende maxijuno içiyorum dr başka vitaminler yazdı onlar baya pahalıydı içeriğine bakarak bunu aldım transferden sonrada başka vitamine geçicem

Merhabalar ben de çarşamba günü transfer olacağım inşallah. Uludağ tıp fakültesinde. Eşleri almayabiliyorlarmış içeri. İki kişi aynı odayı kullanabiliyormuş çünkü. Sizler nasıl yaptınız. Çıkarken giyinirken vs eşleriniz yardım etti mi. Hafif eğilmek önemli midir.
Merhaba benimde çarşamba günü İnşallah bebeğimiz tutunur.Allah yardımcımız olsun canım. Eşim yardım etti ilkinde eşini almasada hemşireden yardım istersin sıkıntı olmaz

Çarşamba günü transferim var canım progestan iğne prednol eklendi. İnşallah süreçimiz güzel ilerler bende maxijuno içiyorum dr başka vitaminler yazdı onlar baya pahalıydı içeriğine bakarak bunu aldım transferden sonrada başka vitamine geçicem
Ayy hayırlı olsun çok heyecanlıyım bende yarın için. Bende iğnede var fitil de var prednol de eklendi. İğne beni çok zorluyor sadece sürekli yorgunluk hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Sen nasılsın?

Ayy hayırlı olsun çok heyecanlıyım bende yarın için. Bende iğnede var fitil de var prednol de eklendi. İğne beni çok zorluyor sadece sürekli yorgunluk hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Sen nasılsın?
Hangi iğneyi kullanıyorsun canım ben pek yan etki hissetmiyorum. Hayırlısıyla sürecimiz güzel geçsin inşallah

Back
X