NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Merhabalarr ben de sali gunu gittim dr ama yazamadim dugunumuz vardi telastan benim hesabimdan bir hafta geriden gidiyoruz ultrasyona gore 5+5 olmusuz ve 9 mm keseyi gorduk cok sukur bi sikintimiz yok iyi gidiyo hersey dr iliski yok dedi ve yorulmayacaksin dedi sadece bidahaki haftaya kontrol verdi insallah kalp atisini da duymayi nasip eder yaradan

bende de hafif kahverengi lekelenme oldu, muhtemelen kese büyürken ve yerleşirken, allah sonumuzu hayır etsin be canım, kimsenin belirtileri kimseye benzemiyo zaten :/ daha önce de 2 kimyasal gebelik geçirmiştim, onlarda çoooook yoğun kahverengi lekelenmem vardı ama hcg de düzenli artmıyordu, keseyi göremeden kaybettik onları.

biraz önce kocaman 2 parçayla beraber acaip bi kanamam oldu ancak hiç ağrım yok ilginçtir. sanırım düşük yaptım ya da yapıyorum, birazdan hastaneye gideceğiz.

biraz önce kocaman 2 parçayla beraber acaip bi kanamam oldu ancak hiç ağrım yok ilginçtir. sanırım düşük yaptım ya da yapıyorum, birazdan hastaneye gideceğiz.

Rabbim korktuklarınızdan muhafaza eylesin sizi bol bol " Ya Emin-ül Hafiz" ve " Ya Musavvir" esmalarını tekrar edin içinizden, Rabbim şifâ ihsân etsin tez zamanda dilerim miniğiniz sizinledir

Simdi çıktık hastaneden, bebeğim hala benimle rahmin başka bir yanında kanama var. Zaten ağrısız düşük yapamazsın dedi doktor, prolutan iğne vurulacagim simdi

Cok sevidim canim ya masallah sana kanama devam ediyomu bi sikinti olurmuymus acaba
Kanama şakır şakır devam ediyor. Dusuk olabilmesi için en az 3-5 saatlik ritmik rahim kasılmaları olurmuş. Böyle şeyler bazı kadınlarda 9 ay boyunca yasanabiliyormus. Sırf kalp krizi gecirtmek için iste. Prolutan depot vuruldu ve istirahat verdi doktor. Yarın da kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacagim.

Canim dikkatli ol kebdine iyi bak allah sifa versin insallah hayirlisiyla kucaginiza almayida nasip etsin allahim

Canim benim cok gecmis olsun cok dikkat et kendine bol bol dinlen igne icin erken degilmi simdi mi vurulmak gerekiyo bana 7. Ayda dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…