• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kızlar ben de kaşıntı ve akıntı var sizde de oluyor mu mantar olmasindan tedirginim. Hiç mantar olmazdı hamile kalınca mi kaptim anlamadim hamilelerin yüzde 80 ninda oluyormuş sanırım

Kanama şakır şakır devam ediyor. Dusuk olabilmesi için en az 3-5 saatlik ritmik rahim kasılmaları olurmuş. Böyle şeyler bazı kadınlarda 9 ay boyunca yasanabiliyormus. Sırf kalp krizi gecirtmek için iste. Prolutan depot vuruldu ve istirahat verdi doktor. Yarın da kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacagim.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM HAYIRLISINI EYLESİN YAŞICAK GÜNÜ VARSA ZATEN İNŞ.

[QUOTEgözün ayditer, post: 47712324, member: 682603"]kızlar, 6+5, 8,4 mm kalp atışını hem duyduk hem gördük :)[/QUOTE]
Kuzum gözün aydin çoksşükür bende gördum meleğimi kalp atisida vardi hamd olsun :)

Kaç yasindasiniz ki hazır değilmiş?
Mrb kac haftalık? Birde adamın keyfını mı beklıyecen ne acayıp ınsanlar var ya
Mrb kac haftalık? Birde adamın keyfını mı beklıyecen ne acayıp ınsanlar var ya
ultrasona göre 7+5. Benim yaşım 36 ekimde 37 olacağım. Yaştan değil evliliğimizde başından beri sorunlar var ailesi kaynaklı annesi çok hasta bilmiyorum sanırım bu yüzden off çok karışık

ultrasona göre 7+5. Benim yaşım 36 ekimde 37 olacağım. Yaştan değil evliliğimizde başından beri sorunlar var ailesi kaynaklı annesi çok hasta bilmiyorum sanırım bu yüzden off çok karışık
annesine de moral olur aslında böyle bir haber. valla erkekleri anlamak kadınları anlamaktan bence daha zor. çünkü çözülebilecek şeyleri bile imkansız hale getiriyorlar.

Başkaları için cocuk
Kizlar rabbime şükürler olsun benim minigin de kalbi görüldü cok şükür var ya agladim kalbi atimi var diyince rabbim herkese bu duyguyu tattirsin :KK200::KK200::KK33:
ay cok sevındım Can'ım ya inşallah saglikla doğar sen tam kac ay beklemiştin moldan sonra

Başkaları için cocuk

ay cok sevındım Can'ım ya inşallah saglikla doğar sen tam kac ay beklemiştin moldan sonra
6. Ayimda hamile kaldim canim . Ayy ins o kadar mutlu oldum ki anlatamam benim ilk bebegim olacak cok guzel bir duygu . Pıtır Pıtır kalbine kurban olurum ben onun rabbime cok şükür

ne kadar benciller çocuk hayırlısıyla olduğunda görürüm onları ozman sende hatırlat bunları 50 yasında mı olcakmıs çocuk ne saçma çok sinirlendim millet bebeği olsun die ne çabalar sarf ediyo rabbim sen büyüksün içine çocuk sevgisi versin ne diyim kötü bişey söylemek istemiyorum kusura bakma arkadaşım valla rabbim yardımcın olsun ama ben olsam aldırmam

ne kadar benciller çocuk hayırlısıyla olduğunda görürüm onları ozman sende hatırlat bunları 50 yasında mı olcakmıs çocuk ne saçma çok sinirlendim millet bebeği olsun die ne çabalar sarf ediyo rabbim sen büyüksün içine çocuk sevgisi versin ne diyim kötü bişey söylemek istemiyorum kusura bakma arkadaşım valla rabbim yardımcın olsun ama ben olsam aldırmam
ya işte on sene önce olsa erteleyebilirdim ama şimdi bu yaşta bu kadar zorluğa rağmen ki doktorum artık tedaviye başla demişti yumurta kaliten düşük dedi tüp bebek yapalım mı dedi ben tedaviye başlayayım regl gelsin diye beklerken öğrendim mucize oldu bizim için. Bu durumda aldırmak istemiyorum onu buna hazırlamaya çalışacağım terapiye gitmeye ikna edeceğim. Evlenmeden önce o kadar çok istiyordu ki hatta keşke düğünde bebeğimiz karnında olsa derdi annesinin hastalığı sebep oldu. İnşallah düzelecek teşekkür ederim dileklerin için.

böyle bi düşüncesi varsa bence bu konu fazla uzun sürmez kabullenir inş. pes etme yüce rabbim bunu sana vermiş inş. herşey düzelir eşin de yanında olur hamileliğin boyunca üzüldüm gerçekten

Back