- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Amin amin cumlemize inşallah.Canim dikkatli ol kebdine iyi bak allah sifa versin insallah hayirlisiyla kucaginiza almayida nasip etsin allahim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin cumlemize inşallah.Canim dikkatli ol kebdine iyi bak allah sifa versin insallah hayirlisiyla kucaginiza almayida nasip etsin allahim
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM HAYIRLISINI EYLESİN YAŞICAK GÜNÜ VARSA ZATEN İNŞ.Kanama şakır şakır devam ediyor. Dusuk olabilmesi için en az 3-5 saatlik ritmik rahim kasılmaları olurmuş. Böyle şeyler bazı kadınlarda 9 ay boyunca yasanabiliyormus. Sırf kalp krizi gecirtmek için iste. Prolutan depot vuruldu ve istirahat verdi doktor. Yarın da kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacagim.
Akintim var ama kasintim yok canimKızlar ben de kaşıntı ve akıntı var sizde de oluyor mu mantar olmasindan tedirginim. Hiç mantar olmazdı hamile kalınca mi kaptim anlamadim hamilelerin yüzde 80 ninda oluyormuş sanırım
Mrb kac haftalık? Birde adamın keyfını mı beklıyecen ne acayıp ınsanlar var yaKızlar eşim bebeğimize hazır olmadığını söyledi çok üzgünüm ne yapacağım ben?
Kaç yasindasiniz ki hazır değilmiş?Kızlar eşim bebeğimize hazır olmadığını söyledi çok üzgünüm ne yapacağım ben?
Kaç yasindasiniz ki hazır değilmiş?
Mrb kac haftalık? Birde adamın keyfını mı beklıyecen ne acayıp ınsanlar var ya
ultrasona göre 7+5. Benim yaşım 36 ekimde 37 olacağım. Yaştan değil evliliğimizde başından beri sorunlar var ailesi kaynaklı annesi çok hasta bilmiyorum sanırım bu yüzden off çok karışıkMrb kac haftalık? Birde adamın keyfını mı beklıyecen ne acayıp ınsanlar var ya
annesine de moral olur aslında böyle bir haber. valla erkekleri anlamak kadınları anlamaktan bence daha zor. çünkü çözülebilecek şeyleri bile imkansız hale getiriyorlar.ultrasona göre 7+5. Benim yaşım 36 ekimde 37 olacağım. Yaştan değil evliliğimizde başından beri sorunlar var ailesi kaynaklı annesi çok hasta bilmiyorum sanırım bu yüzden off çok karışık
Kizlar rabbime şükürler olsun benim minigin de kalbi görüldü cok şükür var ya agladim kalbi atimi var diyince rabbim herkese bu duyguyu tattirsin
Aminn canim hepimiz insGozun aydin canim allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
Başkaları için cocukultrasona göre 7+5. Benim yaşım 36 ekimde 37 olacağım. Yaştan değil evliliğimizde başından beri sorunlar var ailesi kaynaklı annesi çok hasta bilmiyorum sanırım bu yüzden off çok karışık
ay cok sevındım Can'ım ya inşallah saglikla doğar sen tam kac ay beklemiştin moldan sonraKizlar rabbime şükürler olsun benim minigin de kalbi görüldü cok şükür var ya agladim kalbi atimi var diyince rabbim herkese bu duyguyu tattirsin
6. Ayimda hamile kaldim canim . Ayy ins o kadar mutlu oldum ki anlatamam benim ilk bebegim olacak cok guzel bir duygu . Pıtır Pıtır kalbine kurban olurum ben onun rabbime cok şükürBaşkaları için cocuk
ay cok sevındım Can'ım ya inşallah saglikla doğar sen tam kac ay beklemiştin moldan sonra
ne kadar benciller çocuk hayırlısıyla olduğunda görürüm onları ozman sende hatırlat bunları 50 yasında mı olcakmıs çocuk ne saçma çok sinirlendim millet bebeği olsun die ne çabalar sarf ediyo rabbim sen büyüksün içine çocuk sevgisi versin ne diyim kötü bişey söylemek istemiyorum kusura bakma arkadaşım valla rabbim yardımcın olsun ama ben olsam aldırmamultrasona göre 7+5. Benim yaşım 36 ekimde 37 olacağım. Yaştan değil evliliğimizde başından beri sorunlar var ailesi kaynaklı annesi çok hasta bilmiyorum sanırım bu yüzden off çok karışık
ya işte on sene önce olsa erteleyebilirdim ama şimdi bu yaşta bu kadar zorluğa rağmen ki doktorum artık tedaviye başla demişti yumurta kaliten düşük dedi tüp bebek yapalım mı dedi ben tedaviye başlayayım regl gelsin diye beklerken öğrendim mucize oldu bizim için. Bu durumda aldırmak istemiyorum onu buna hazırlamaya çalışacağım terapiye gitmeye ikna edeceğim. Evlenmeden önce o kadar çok istiyordu ki hatta keşke düğünde bebeğimiz karnında olsa derdi annesinin hastalığı sebep oldu. İnşallah düzelecek teşekkür ederim dileklerin için.ne kadar benciller çocuk hayırlısıyla olduğunda görürüm onları ozman sende hatırlat bunları 50 yasında mı olcakmıs çocuk ne saçma çok sinirlendim millet bebeği olsun die ne çabalar sarf ediyo rabbim sen büyüksün içine çocuk sevgisi versin ne diyim kötü bişey söylemek istemiyorum kusura bakma arkadaşım valla rabbim yardımcın olsun ama ben olsam aldırmam